If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Нямам достатъчно впечатления. След седмица ще ти кажа.
А равновесие ми е ясен от пръв поглед...
Да си призная нещо - случайно го гледах. Нямах особен интерес към точно този тип изкуство и не следя. Като ходех на гости при сестра ми го улучвах, та покрай това.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
това с дроновете е мега тъпо, дронове се използват за нападение и то по наземни цели, не за отбрана. Не могат да пазят територия, не могат да оказват подкрепа на армията - все пак въоражението им е силно ограничено. А кой точно ще нападаме с дронове съвсем не ми е ясно.
Не бих го така характеризурал. Дронът, като всяка машина, е един инструмент. И прави това, което му нареди операторът. Доброто е, че този оператор е „мслко встрани” и, затова, може редовно да изпълнява къде по-смели мисии. Фактът, че не вози човек, му дава следните предимства:
1.По-голям допустим полезен товар.
2.По-високи пределно допустими претоварвания. Оттам,
3.По-висока маневреност
4.По-къс разбег/пробег
5.Повече време във въздуха с едно и също количество гориво
и т.н.
6. Дори при защита, както и при нападение също, нещото стреля, пуска ракети/бомби, и може да извършва таран...без операторът да загине.
7.Ако те притеснява ЕМС /електромагнитната съвместимост/ и устойчивост към РЕП /радиоелектронно потискане/ Може да си спомниш, че на такова, са подложени и управляваните от човек машини а, какво сава при изпържена авионика?
I pri men tova
Джайм а на другото е интф,
как се разшифрова
вероятно при мен п-то и ф-то накрая са разделени с близка до 50% вероятност на последната буква. прецакващо е)))
Нямам достатъчно впечатления. След седмица ще ти кажа.
А равновесие ми е ясен от пръв поглед...
Във световния ред който американците се опитват да наложат и на който Тръмп ебава майката точно това е идеята. Че мира минава през тотално господство на САЩ над останалия свят. На хората да спре да им пука кой кара влака а да мислят само те да са добре. И в този план се явява единствения противник на САЩ - Русия а в контекста на новите събития има още един вече Китай. Русия покрай горбачов и елцин бяха я подчинили напълно...в контекста на плана....но путин еба майката на положението и всичкия натиск сега е заради това.
Сега....има ли резон в доктрината на САЩ ( отзад Израел разбира се ) че ако само те са господари ще настъпи световен мир? Като никой няма с кой да се бие...ще има мир...вероятно...
Не знам кое е по-правилно...да се подчиним на един господар в търсене на мира или да търсим баланс на силите пак в търсене на мира. Ако някой има демократ по душа би трябвало да подкрепя Русия....ама е много странно че демокатите правят точно обратното.
Ще започне разпад, а може да го наречем и "Възраждане". Не е стабилна подобна система, а и не е и продуктивна.
I pri men tova
Джайм а на другото е интф,
как се разшифрова
вероятно при мен п-то и ф-то накрая са разделени с близка до 50% вероятност на последната буква. прецакващо е)))
Каква ти национална докрина... дори не е имало значение на кой крал/цар си плащаш данъците.
Виж, в това отношение, не можем да отречем някои предимства на империите. Примерно - мирът.
Във световния ред който американците се опитват да наложат и на който Тръмп ебава майката точно това е идеята. Че мира минава през тотално господство на САЩ над останалия свят. На хората да спре да им пука кой кара влака а да мислят само те да са добре. И в този план се явява единствения противник на САЩ - Русия а в контекста на новите събития има още един вече Китай. Русия покрай горбачов и елцин бяха я подчинили напълно...в контекста на плана....но путин еба майката на положението и всичкия натиск сега е заради това.
Сега....има ли резон в доктрината на САЩ ( отзад Израел разбира се ) че ако само те са господари ще настъпи световен мир? Като никой няма с кой да се бие...ще има мир...вероятно...
Не знам кое е по-правилно...да се подчиним на един господар в търсене на мира или да търсим баланс на силите пак в търсене на мира. Ако някой има демократ по душа би трябвало да подкрепя Русия....ама е много странно че демокатите правят точно обратното.
Мирът е времено състояние при империите. Когато се раширяват воюват, когато западат пак воюват.
Колко да е временно... българското население не воювало 500 години по време на Османската империя, а преди това най-дългия мирен период е 40 години - по времето на цар Петър.
Каква ти национална докрина... дори не е имало значение на кой крал/цар си плащаш данъците.
Виж, в това отношение, не можем да отречем някои предимства на империите. Примерно - мирът.
Мирът е времено състояние при империите. Когато се раширяват воюват, когато западат пак воюват.
Коментар