If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
@Pyramid, понеже съм нов във форума, и не съм запознат с цялостното ти творчество... ще споделиш ли, кой е най-успешния ти проект (от финансова гледна точка)? Нещо с което се гордееш.
П.С. Моля останалите да ме извинят за въпроса!
ДОСЕГА,от финансова гледна точка, най-печеливш беше един ПМ, №1921/2014. Печалба към инвестиция, 6:1, за някакви 4 години.
А другите, веки съм ги извинил.
Грешиш, млади момко. Най-мощните двигатели се управляват само от автоматика /познай защо/. И не искам „да направя дрон като съществуващите самолети”, а просто, изброих силните им страни. Имат и детски болести но, те се лекуват. Пък и заявих, те може и трябва да са единствено допълнение.
И не мисля, кой бил прост, а кой-не. Просто, тук територията , релефът и човешкият фактор, са комбинация, вдигаща стойността /бойната, икономическа и финансова ефективност/ именно, на БПЛА.
А, какъв дрпн „съществува”, е моментно състояние на технологиите, пазара и политическата воля. Като по-млад от мен, явно, с някои неща още не си се сблъсквал, или си прескочил, гонейки Успеха.
Прочее, и маржът на печалба от дроновете, в т.ч. пазарът за резервни части и т.н., имат оанование да са по-високи, както и търговската изгода. Казва му се „Масово изделие”.
Няма как да се управлява ефективно дистанционно!!! ))) А не че няма автопилоти.
Иначе може някой утре да направи робот самолет...)) с изкуствен интелект..)) и да си стреля по кой прецени сам)) Дано не го направи...обаче...
@Pyramid, понеже съм нов във форума, и не съм запознат с цялостното ти творчество... ще споделиш ли, кой е най-успешния ти проект (от финансова гледна точка)? Нещо с което се гордееш.
Фентъзито е инструмент за промиване на мозъци и тотален зомбАж.
Така е, какво по-добро от промиване на мислите от време на време. Преди го правих с бутилка водка и всички мозъчни клетки, които не устояваха на натиска на еволюцията бяха подменяни. Но някак си с махмурлуците взеха да стават по-кофти.
Хич не ща да се намесвам в тая тема...знаеш що...ама не си прав))
Ти искаш да направиш дрон като съществуващите самолети. Такъв дрон който описваш не същестува. И затова си има причини да не влизаме в технически детайли.
Не можеш да сложиш реактивен двигател с мощност като на самолет на дрон бе човек...няма как да се управлява...мислиш ли че ти си първия човек който се е сетил за това.
Провокираш съществото ми да вляза в детайли....а не ща....
Равновесие е прав без да е специалист...същестуващите дронове имат коренно различни цели...обясних ти ги...които нямат способностите които си описъл.
не мисли че всички са толкова прости и не са се сетили да заебат самолетите с пилот и да правят само дронове без пилот.
Грешиш, млади момко. Най-мощните двигатели се управляват само от автоматика /познай защо/. И не искам „да направя дрон като съществуващите самолети”, а просто, изброих силните им страни. Имат и детски болести но, те се лекуват. Пък и заявих, те може и трябва да са единствено допълнение.
И не мисля, кой бил прост, а кой-не. Просто, тук територията , релефът и човешкият фактор, са комбинация, вдигаща стойността /бойната, икономическа и финансова ефективност/ именно, на БПЛА.
А, какъв дрпн „съществува”, е моментно състояние на технологиите, пазара и политическата воля. Като по-млад от мен, явно, с някои неща още не си се сблъсквал, или си прескочил, гонейки Успеха.
Прочее, и маржът на печалба от дроновете, в т.ч. пазарът за резервни части и т.н., имат оанование да са по-високи, както и търговската изгода. Казва му се „Масово изделие”.
Коментар