If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Помага да продължим да сечувстваме българи, говорещи и пишещи грамотно на собствения си език. Помага да запазим себеуважението и идентичността си. Ако сам не си етнически българин - без желание да те засегна - пиши както си знаеш. Замен е обидно, хора от моя етнос, да са драматично неграмотни.
Накратко, Селена,
Имаш пълната ми подкрепа.
Не се заяждам , само да отбележа , че когато обобщаваш , изисквайки нещо от околните и ти е важно, редно е да даваш пръв от същото и то качествено .
Все пак си мисля че теста изразява това че нещо което ни липсва или пък да не ни липсва де стремим към него .даже и да го постигнеме все ще мислим. че е недостатъчно. По скоро опитва ме се да запълним някаква празнота за да се чустваме по -цяло цялостни и да постигнем баланс на нашите противоположни страни.
Трудно те разбрах Значи , може да обобщим - на теб ти е важно и все недостатъчно материята , на мен разни отвлечени понятия , дето всеки си ги разбира както си иска
Понеже текат едни залози и да питам в тандема - жокей , кобила на кой трябва да се залага ? Кой допринася повече за успеха на гонката ?
Това имах предвид - че не е необходима корекцията. По никакъв начин не помага.
Помага да продължим да сечувстваме българи, говорещи и пишещи грамотно на собствения си език. Помага да запазим себеуважението и идентичността си. Ако сам не си етнически българин - без желание да те засегна - пиши както си знаеш. Замен е обидно, хора от моя етнос, да са драматично неграмотни.
Обратно на кое ? Знаех си , че ще разстроя и трябва да спестя , моят поглед
Един нормален тест няма ли да дадете , дето и аз да съм в коловоза с правилните отговори ?!
Все пак си мисля че теста изразява това че нещо което ни липсва или пък да не ни липсва де стремим към него .даже и да го постигнеме все ще мислим. че е недостатъчно. По скоро опитва ме се да запълним някаква празнота за да се чустваме по -цяло цялостни и да постигнем баланс на нашите противоположни страни.
Обратно на кое ? Знаех си , че ще разстроя и трябва да спестя , моят поглед
Един нормален тест няма ли да дадете , дето и аз да съм в коловоза с правилните отговори ?!
Подлогът в изречението носи този тип членуване. Доколкото знам това правило в граматиката все още не е заменено със съответна маймуница (това по повод новата “версия” на Под Игото), въпреки повсеместната арогантна неграмотност .
Живеем в такова общество каквото сами си направим.
А ти видя ли въобще смисъл в коригираната от мен фраза?
Коментар