Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ето тука се изложи яко.Да не си мислиш само че грозните не правят секс ?Ха ха ха има грозни дет като те хванат ще ти огънат ушите бе младеж.Ма ти май жена не си виждал ми се струва и ни баламосваш тука с разни фантасмагории и теории.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха.Щом си казала.Всички жени си приличат.Винаги ще предпочетат мачото пред скромният мъж.Както и всички мъже ще предпочетат красивата пред грозната жена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Защо реши че се подиграва.?
И аз не се хващам да се занимавам с ненормалници из улицата. То не че няма и из форума
Коментар
-
Да бе.То затова някои мъже са правили секс със стотици жени,други правят за пръв път на сватбата си,а някои остават и девствени цял живот.А познавам и мъж,който е правил секс и с над 1000 жени.Сервитьор е на Слънчев бряг от 40 години.И като визия не е нищо особено.А пък един друг на 35 години също няколко години беше сервитьор на Слънчев бряг ,висок,с мускулесто тяло и така й не беше забил някоя жена.
Аз също се смятам за мачо,ама има мъже,с които изобщо не мога да се меря.Ако тръгнем да сваляме една и съща жена със сигурност ще загубя.
Коментар
-
Няма такъв женски вариант.Щото жените само да щракнат с пръст и почти всеки мъж ще се навие да прави секс с тях.Едно списание веднъж направило експеримент-красива жена предложила на 100 мъже на улицата да правят секс.И получила 90 положителни отговори.След това красив мъж предложил секс на 100 жени на улицата.И получил 100 отрицателни отговори.Затова и женската,вярност толкова се цени,а мъжете свалячи са на голяма почит и легенди се носят за Казанова и Дон Жуан.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреди няколко години във форума имаше един страхотен ник КОСМОНАВТА..Много колоритен и все разказваше за живота си невероятни истории..Бай Стамен много ми напомня за него..На Селена и момичетата ще препоръчвам да не се дразнят , а да продължат да приемат разказите като литература ..Все пак това е анонимен форум и всеки може да си пише всякакви истории..Както казват - и да не е истина нещо, то може да звучи добре..
Коментар
-
жените са същите бройкаджийки - някои, както и мъжете.
Една ме покани на 6-ца ли бяхме на камбаните. Беше изненада от нейна страна. Даже не се и наредих за секс, стана ми тъпо, повече от това което мога да приема. Имаше още една на 20 метра дето бяха 2 коли - 10-на пишлегара.
Същата си се ожени, има си 2 деца и е супер щастлива с мъжа си. Даже не му и изневерява, или много яко се крие
А съм го правил на купон ама хапваш, пийваш и по някое време си задоволиш нагона, ама да чакаш на опашка .. баси унижението ми се видяНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТова изследване звучи неправдоподобно. Малцина биха се съгласили да правят секс на улицата.
Няма такъв женски вариант.Щото жените само да щракнат с пръст и почти всеки мъж ще се навие да прави секс с тях.Едно списание веднъж направило експеримент-красива жена предложила на 100 мъже на улицата да правят секс.И получила 90 положителни отговори.След това красив мъж предложил секс на 100 жени на улицата.И получил 100 отрицателни отговори.
От тук съм аз.
Изследването си е съвсем правдоподобно .
Мъжете приемат случайна секс като наслада и приключени без особен риск.
А жени приемат случайния секс и то при несигурна среда като риск и то двоен . Да пострадат физическа и също риск да забременеят от неподходящ партньор който няма да се погрижи за потомството.Last edited by Todor Sabev; 06.05.2020, 21:04.
- 1 like
Коментар
-
Ама си е доста правдоподобно,че някои хора избиват комплекси в анонимен форум.Достатъчно ясно съм го написал,ама друго си е да се подиграеш.Хеле пък скрит зад анонимността на форума.
И аз не се хващам да се занимавам с ненормалници из улицата. То не че няма и из форума
- 2 Харесвания
Коментар
-
Преди няколко години във форума имаше един страхотен ник КОСМОНАВТА..Много колоритен и все разказваше за живота си невероятни истории..Бай Стамен много ми напомня за него..На Селена и момичетата ще препоръчвам да не се дразнят , а да продължат да приемат разказите като литература ..Все пак това е анонимен форум и всеки може да си пише всякакви истории..Както казват - и да не е истина нещо, то може да звучи добре..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТова изследване звучи неправдоподобно. Малцина биха се съгласили да правят секс на улицата.Last edited by mirodes; 06.05.2020, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНяма такъв женски вариант.Щото жените само да щракнат с пръст и почти всеки мъж ще се навие да прави секс с тях.Едно списание веднъж направило експеримент-красива жена предложила на 100 мъже на улицата да правят секс.И получила 90 положителни отговори.След това красив мъж предложил секс на 100 жени на улицата.И получил 100 отрицателни отговори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Айде пак минахме на качество и количество с тебе. Виж ся, случаи има всякакви. Няма норми стига хоарата да са щастливи. При отявлени деформации обаче само се моля да няма нещастни деца по средата.
Колкото до нещастните деца-ами то всеки втори брак завършва с развод.А пък в юридическите среди е масова практика.Щото госпожа Голяма работа няма да се излага с мъж с по-скромно обществено положение.Следва развод и децата растат без баща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Обаче има перфектен инстинкт на пребито псе къде няма да мине номера и болезнено реагира. Може и да са верни историите му.
Замислих се как ли би изглеждал женският му вариант, щото ги има и в женски вариант подобни уникални екземпляри.
Наздраве !
Коментар
Коментар