If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Все пак си мисля че теста изразява това че нещо което ни липсва или пък да не ни липсва де стремим към него .даже и да го постигнеме все ще мислим. че е недостатъчно. По скоро опитва ме се да запълним някаква празнота за да се чустваме по -цяло цялостни и да постигнем баланс на нашите противоположни страни.
Трудно те разбрах Значи , може да обобщим - на теб ти е важно и все недостатъчно материята , на мен разни отвлечени понятия , дето всеки си ги разбира както си иска
Понеже текат едни залози и да питам в тандема - жокей , кобила на кой трябва да се залага ? Кой допринася повече за успеха на гонката ?
Това имах предвид - че не е необходима корекцията. По никакъв начин не помага.
Помага да продължим да сечувстваме българи, говорещи и пишещи грамотно на собствения си език. Помага да запазим себеуважението и идентичността си. Ако сам не си етнически българин - без желание да те засегна - пиши както си знаеш. Замен е обидно, хора от моя етнос, да са драматично неграмотни.
Обратно на кое ? Знаех си , че ще разстроя и трябва да спестя , моят поглед
Един нормален тест няма ли да дадете , дето и аз да съм в коловоза с правилните отговори ?!
Все пак си мисля че теста изразява това че нещо което ни липсва или пък да не ни липсва де стремим към него .даже и да го постигнеме все ще мислим. че е недостатъчно. По скоро опитва ме се да запълним някаква празнота за да се чустваме по -цяло цялостни и да постигнем баланс на нашите противоположни страни.
Обратно на кое ? Знаех си , че ще разстроя и трябва да спестя , моят поглед
Един нормален тест няма ли да дадете , дето и аз да съм в коловоза с правилните отговори ?!
Подлогът в изречението носи този тип членуване. Доколкото знам това правило в граматиката все още не е заменено със съответна маймуница (това по повод новата “версия” на Под Игото), въпреки повсеместната арогантна неграмотност .
Живеем в такова общество каквото сами си направим.
А ти видя ли въобще смисъл в коригираната от мен фраза?
Коментар