Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха Накавръче каква казарма си карал ти бе младеж?Не ме разсмивай...Знаеш ли какво е за две години да те пуснат на клетвата и на следващият ден градска и веднъж за две дена???Разбира се и полаемата 20 дена а и два дена още че дадох кръв.Оная казарма комунистическата не беше за лигльовци и мамини синчета.Като влязох изглеждах дете пред тези които се уволняваха....Като дойде време да се уволнявам новобранците ми изглеждаха смешни.Знаеш ли какво е тревога и как се действа...Знаеш как на -25 се дават наряди отцепления и се спи навънка.Времето ясно луната се опулила звезди обсипали свода небесен и студ студ.Като ти се допикае пикнята замръзва във въздуха и те боли пишката....Ходил в казармата стига смешки ни разправяй...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Пеше не преувеличавай.
Разликата между тези ходили 6-9 месеца и ХИЧ е огромна, а тези дето са били по 2-3 години са пред/в пенсионна възраст (55+).
Половината за нищо не стават. И аз съм копал окоп при минус 21 с вятър и суграшица (не сняг) - за 2 часа очертах един правоъгълник, който трябва да се вгледаш че да личи. Върнаха ни с камиони - още по зле стана че открити и съвсем замръзнахме. Имаше хора с окапали уши, нос (в рани). 3 дена бяхме само в спалното и стола да ядем. Голям келепир - малоумие безподобно
- 1 like
Коментар
-
Пеше не преувеличавай.
Разликата между тези ходили 6-9 месеца и ХИЧ е огромна, а тези дето са били по 2-3 години са пред/в пенсионна възраст (55+).
Половината за нищо не стават. И аз съм копал окоп при минус 21 с вятър и суграшица (не сняг) - за 2 часа очертах един правоъгълник, който трябва да се вгледаш че да личи. Върнаха ни с камиони - още по зле стана че открити и съвсем замръзнахме. Имаше хора с окапали уши, нос (в рани). 3 дена бяхме само в спалното и стола да ядем. Голям келепир - малоумие безподобно
Виж, обучението в американската армия е по-добро.
Гледат ги добре, няма мизерия и всички са много здрави и мускулести. И хващат окото и се харесват на женките,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ха ха ха Накавръче каква казарма си карал ти бе младеж?Не ме разсмивай...Знаеш ли какво е за две години да те пуснат на клетвата и на следващият ден градска и веднъж за две дена???Разбира се и полаемата 20 дена а и два дена още че дадох кръв.Оная казарма комунистическата не беше за лигльовци и мамини синчета.Като влязох изглеждах дете пред тези които се уволняваха....Като дойде време да се уволнявам новобранците ми изглеждаха смешни.Знаеш ли какво е тревога и как се действа...Знаеш как на -25 се дават наряди отцепления и се спи навънка.Времето ясно луната се опулила звезди обсипали свода небесен и студ студ.Като ти се допикае пикнята замръзва във въздуха и те боли пишката....Ходил в казармата стига смешки ни разправяй...
Половината за нищо не стават. И аз съм копал окоп при минус 21 с вятър и суграшица (не сняг) - за 2 часа очертах един правоъгълник, който трябва да се вгледаш че да личи. Върнаха ни с камиони - още по зле стана че открити и съвсем замръзнахме. Имаше хора с окапали уши, нос (в рани). 3 дена бяхме само в спалното и стола да ядем. Голям келепир - малоумие безподобноНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДа му мислят тези дето не са изкарали казарма.. Мога да издържа седмици и месеци в полеви условия, да спя на открито и в окопи, да се къпя със студена вода през зимата, ял съм и скакалци, след термична обработка, и така нататък... Идват тежки времена...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДа му мислят тези дето не са изкарали казарма.. Мога да издържа седмици и месеци в полеви условия, да спя на открито и в окопи, да се къпя със студена вода през зимата, ял съм и скакалци, след термична обработка, и така нататък... Идват тежки времена...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bonboniada Разгледай мнениеВчера приключих с препрочитането на книгата "Мисли и забогатявай" на Наполеон Хил за не знам кой път...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Вчера приключих с препрочитането на книгата "Мисли и забогатявай" на Наполеон Хил за не знам кой път. Неслучайно е един от най-големите бестселъри на всички времена. А когато искаме да бъдем успешни, всичко тръгва от съзнанието, себеусъвършенстването, реалната преценка и целите, които сме си поставили. Останало следва.
- 1 like
Коментар
-
Еми явно аз само за кучкар ставам. Сега разбрах що си падам по кучки
Коментар
-
Еми явно аз само за кучкар ставам. Сега разбрах що си падам по кучки
Всеки с кармата си.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
С даване и поощрение си обучавам кучетоКъм отрочето имам друг подход. А детството му направо си беше за завиждане.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
уф че си лоша - от малък си го очукала в живота. Дали ще му помогне евентуално това в бъдеще да се справя в кофти ситуация? Ама със сигурност си губи безгрижното детство. Според мен трябва всичко да се дава на отрочето (твои думи) ама не даром. Да си плати ценатаКъм отрочето имам друг подход. А детството му направо си беше за завиждане.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преди около 20 -тина години, синът ми точно прохождаше и се пробваше да проявява характер. В един хубав летен ден се разхождах с него в центъра на града където живеехме. По едно време мъникът реши, че иска нещо и тъй като не бях склонна да му го предоставя, легна на земята, започна да крещи, да рита с крака и да размахва ръце. Аз се облегнах спокойно на витрината на един магазин, извадих вестник и започнах да чета, като хвърлях от време на време по едно око на отрочето.
Де що имаше баба или друга майка в близост от 100 метра, дойдоха при мен и ми заразправяха как трябва да отида и да го вдигна, за да не плаче и да не търкаля по земята. Изказаха се дори предположения, че в бъдеще ще ми белее главата. След има, няма 15 минути, като разбра, че няма да мине на неговата, на мама безценното камъче млъкна, стана и разходката ни продължи.
Възпитанието на едно дете започва от мига, в които са започнали да бъдат възпитавани неговите родители.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар