Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПочвам да се замислям съвсем сериозно в последните деситилетия с масавото навлизане на меса от животни третирани с хормони . Верно жените почнаха да мязат на травестити а мъжете се феминизираха или са некви назобени ..мачовци.. Отделно тази работа се отразява и на психиката.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Това ,което изглежда зле или добре, в очите на средностатистически българин,не означава ,че е зле или добре, в очите на средностатистически немец...
Германия...Февруари, 5-7 градуса ....Млад татко с две момчета ходят по тротоара-явно,излезли са в почивния ден на разходка... Едното момче, на видима възраст 7-8 години, подрипа напред.Второто, на видима възраст 3-4 години, крачи наравно с таткото....Изведнъж ,по-малкия се озовава пред една разкошна локва и плахо нагази с едната обувка....Таткато попита : "А,ботушите"?...Малкият отговори "В къщи са.." Таткото констатира със спокоен тон -"Тогава,ще си намокриш краката".....Малкият хвърли още един поглед на баща си и смело замарширува през локвата....Стигна до края ,обърна се и пак ....Стигна до средата на локвата ,подскочи два - три пъти ,предполагам,за да бъде пълен ефекта от намокрянето....Упражнението се повтори няколко пъти пред абсолютно спокойния поглед на таткото....Последва най-учтива подкана с неизбежното -"Bitte!" от страна на таткото,че е време да тръгват и да догонят баткото...Малкия излезе,поотръска се ,хвърли един последен поглед към тази неверятна локва ....и продължи в крачка с таткото....
Ха сега, си я представи същата тази ситуация разиграваща се пред очите средностатистически български мама или татко, сети се каква ще е реакцията и може би ще разбереш,какво има предвид Симбад...
Де що имаше баба или друга майка в близост от 100 метра, дойдоха при мен и ми заразправяха как трябва да отида и да го вдигна, за да не плаче и да не търкаля по земята. Изказаха се дори предположения, че в бъдеще ще ми белее главата. След има, няма 15 минути, като разбра, че няма да мине на неговата, на мама безценното камъче млъкна, стана и разходката ни продължи.
Възпитанието на едно дете започва от мига, в които са започнали да бъдат възпитавани неговите родители.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
Крети първо стани инженер а не нелегален и тогава се изказвай, че да не те дам на инженерната камара да разбереш законите.https://www.ingenieur.de/karriere/ar...ein-ingenieur/ Щото от БГ фирмичката на ул.Нанамайна сертификата само .... Аз сравнявам стола на работа със студентския стол. Как я карам в къщи не съм коментирал.
Дъното са го заорали всички които ядат на немски столове на работа. Мръвки с макарони де , яж си ги
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Tова за Германия,ли мислиш,че ще се случи ?
Отчайващо е написаното от теб ако е истина във Франция и Швейцария,не стоят така нещата ,нито с храната,нито с децата ,та не знам защо е толкова зле при немците.
Хайде,да идва по-скоро 13.03.2020 г. ,че с тези цени на имотите тук вече заприличахме на "Искрено и лично"
Германия...Февруари, 5-7 градуса ....Млад татко с две момчета ходят по тротоара-явно,излезли са в почивния ден на разходка... Едното момче, на видима възраст 7-8 години, подрипа напред.Второто, на видима възраст 3-4 години, крачи наравно с таткото....Изведнъж ,по-малкия се озовава пред една разкошна локва и плахо нагази с едната обувка....Таткато попита : "А,ботушите"?...Малкият отговори "В къщи са.." Таткото констатира със спокоен тон -"Тогава,ще си намокриш краката".....Малкият хвърли още един поглед на баща си и смело замарширува през локвата....Стигна до края ,обърна се и пак ....Стигна до средата на локвата ,подскочи два - три пъти ,предполагам,за да бъде пълен ефекта от намокрянето....Упражнението се повтори няколко пъти пред абсолютно спокойния поглед на таткото....Последва най-учтива подкана с неизбежното -"Bitte!" от страна на таткото,че е време да тръгват и да догонят баткото...Малкия излезе,поотръска се ,хвърли един последен поглед към тази неверятна локва ....и продължи в крачка с таткото....
Ха сега, си я представи същата тази ситуация разиграваща се пред очите средностатистически български мама или татко, сети се каква ще е реакцията и може би ще разбереш,какво има предвид Симбад...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПочвам да се замислям съвсем сериозно в последните деситилетия с масавото навлизане на меса от животни третирани с хормони . Верно жените почнаха да мязат на травестити а мъжете се феминизираха или са некви назобени ..мачовци.. Отделно тази работа се отразява и на психиката.
- 1 like
Коментар
-
Почвам да се замислям съвсем сериозно в последните деситилетия с масавото навлизане на меса от животни третирани с хормони . Верно жените почнаха да мязат на травестити а мъжете се феминизираха или са некви назобени ..мачовци.. Отделно тази работа се отразява и на психиката.Last edited by Todor Sabev; 20.01.2020, 13:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad
OK, очакваме застой в цените (с 0 сделки на сегашните фантазьорски цени) и след тва спад от 60%. Днес говорих с един приятел от Intel в Мюнхен. 450 човека са на улицата от този мецес .
Отчайващо е написаното от теб ако е истина във Франция и Швейцария,не стоят така нещата ,нито с храната,нито с децата ,та не знам защо е толкова зле при немците.
Хайде,да идва по-скоро 13.03.2020 г. ,че с тези цени на имотите тук вече заприличахме на "Искрено и лично"
Коментар
-
Те там жените са мъже а мъжете жени. Жените са активните при свалката и като цяло командват здраво и трудно се траят, все се оплакват и са меркантилни на 100% и все с претенции . Нито могат да готват нито да чистят , ако някой сготви често е мъжа , ама пак някой макарони най много да свари. Жените често не искат деца (що за жени ?) общо взето бягайте далеч , че и немците се научиха да бягат , защото видяха източноевропейките. Женствени нежни създания , родени за майки, а не мъже в женска кожа . Класовото разделение е много здраво залегнало в живота . Няма омешване на социални слоеве образован и необразован. Тва че нашите жени били гледали на парите , тва бледдне в сравнение с тукашните. Има си всичко де , има всякакви хора но като цяло рамките са такива
Бедничка е горката и гледа да се нареди на хубаво и на богато.
Иначе пишеш хубаво и личи, че си образован и успял човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ти бая си заорал в дъното, виждамАз имам далеч по-добър опит в Мюнхен, а и тук в момента - проблемът ми е по-скоро как да НЕ ям постоянно мръвки и картофи
Точно със Студ град да сравняваш - ясно, значи я караш на спонсорирани храни в супермаркетите ...
Дъното са го заорали всички които ядат на немски столове на работа. Мръвки с макарони де , яж си гиLast edited by simbad; 20.01.2020, 13:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
OK,
Можеш да си носиш в кутия от вкъщи, домашно приготвена българска храна.
Аз съм забелязъл, че след работа имат навик да излизат на по бира навън, на главната улица. И по време на следобедната почивка излизат навън, вземат си кафе или сладолед и общуват 15 мин.
И ми се виждат възпитани и културни. А немците имали проблеми при намирането на жени........нямало много подходящи и търсели от други националности. Дали е така?
- 1 like
Коментар
-
Не ползваме евтина , а все частна , защото държавните са още по-зле, но като цяло едно и също. Те всички да спонсорирани от държавата , частните имат малко такаса отгоре към 150 Е на месец което е незначително. Храната е мизерна не от безпаричие, а от култура на хранене. Толкова им е куптурата. Хляб и почти всеки ден макаронени изделия . Те тва си обичат, после като възрастни пак тва търсят. На фирмени банкети , риби , меса , деликатеси, нашите Гюнтери напълнили чинията с макароните и помпят. Спането на земята на матрак просто е стандарт навсякъде. Който иска да се завива с одеало си носи от вкъщи. Тва си е народопсихология , децата се отбиват колкото кможе по-рано, захвърлят се сами в стая колкото може по-рано и изобщо стават едни саможиви без връзка с родителите си. После се виждат с родителите си веднъж на високосна и така.
Кой се оплаквал и кой не е друга тема. Има много хора които няма да признаят че в бяла държава има подобни неща. Писна ми на стола във фирмата почти всеки ден макарони с някъв гаден сос и някво парче сухо месо от пуйка. Или един дебел кренвирш с един сос от кетчуп отгоре и пържени картови тва веч е е мега деликатеса наречен къри вурст. Само като ги видя макароните и се връщам, по добре гладен да седя. В студентските столове в Студентски град 54 блок., или РУМ/а и тн. за левче навремето в които штъкаха хлебарките и се смеехе че уж гадно и тва онова , че аз си мечтая за тях сега . Иначе главен офис само развой и мениджъри и контрол без производство на голяма международна фирма ко щеш. ПОловината със служенби коли за по над 50 000Е , а храната помия , не е от безпаричие , тва е култураАз имам далеч по-добър опит в Мюнхен, а и тук в момента - проблемът ми е по-скоро как да НЕ ям постоянно мръвки и картофи
Точно със Студ град да сравняваш - ясно, значи я караш на спонсорирани храни в супермаркетите ...
- 1 like
Коментар
-
Не ползваме евтина , а все частна , защото държавните са още по-зле, но като цяло едно и също. Те всички да спонсорирани от държавата , частните имат малко такаса отгоре към 150 Е на месец което е незначително. Храната е мизерна не от безпаричие, а от култура на хранене. Толкова им е куптурата. Хляб и почти всеки ден макаронени изделия . Те тва си обичат, после като възрастни пак тва търсят. На фирмени банкети , риби , меса , деликатеси, нашите Гюнтери напълнили чинията с макароните и помпят. Спането на земята на матрак просто е стандарт навсякъде. Който иска да се завива с одеало си носи от вкъщи. Тва си е народопсихология , децата се отбиват колкото кможе по-рано, захвърлят се сами в стая колкото може по-рано и изобщо стават едни саможиви без връзка с родителите си. После се виждат с родителите си веднъж на високосна и така.
Кой се оплаквал и кой не е друга тема. Има много хора които няма да признаят че в бяла държава има подобни неща. Писна ми на стола във фирмата почти всеки ден макарони с някъв гаден сос и някво парче сухо месо от пуйка. Или един дебел кренвирш с един сос от кетчуп отгоре и пържени картови тва веч е е мега деликатеса наречен къри вурст. Само като ги видя макароните и се връщам, по добре гладен да седя. В студентските столове в Студентски град 54 блок., или РУМ/а и тн. за левче навремето в които штъкаха хлебарките и се смеехе че уж гадно и тва онова , че аз си мечтая за тях сега . Иначе главен офис само развой и мениджъри и контрол без производство на голяма международна фирма ко щеш. ПОловината със служенби коли за по над 50 000Е , а храната помия , не е от безпаричие , тва е култура
Можеш да си носиш в кутия от вкъщи, домашно приготвена българска храна.
Аз съм забелязъл, че след работа имат навик да излизат на по бира навън, на главната улица. И по време на следобедната почивка излизат навън, вземат си кафе или сладолед и общуват 15 мин.
И ми се виждат възпитани и културни. А немците имали проблеми при намирането на жени........нямало много подходящи и търсели от други националности. Дали е така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Вчера по БНТ даваха "Два диоптъра далекогледство".
Много хубав филм, хората от лентата излъчват спокойствие, общуват нормално, живеят в хубави жилища и къщи по мода от 1975 г. Филмът е от тогава. Дава реална представа за преимуществата на социализма,
Не ми се вярва в Германия да не са уредени детските градини. Може би ползвате някоя по-евтина. Едно дете на познати ходи там и не се оплакват. Носи си храна от вкъщи, че е капризно.
Поздрави
Кой се оплаквал и кой не е друга тема. Има много хора които няма да признаят че в бяла държава има подобни неща. Писна ми на стола във фирмата почти всеки ден макарони с някъв гаден сос и някво парче сухо месо от пуйка. Или един дебел кренвирш с един сос от кетчуп отгоре и пържени картови тва веч е е мега деликатеса наречен къри вурст. Само като ги видя макароните и се връщам, по добре гладен да седя. В студентските столове в Студентски град 54 блок., или РУМ/а и тн. за левче навремето в които штъкаха хлебарките и се смеехе че уж гадно и тва онова , че аз си мечтая за тях сега . Иначе главен офис само развой и мениджъри и контрол без производство на голяма международна фирма ко щеш. ПОловината със служенби коли за по над 50 000Е , а храната помия , не е от безпаричие , тва е култураLast edited by simbad; 20.01.2020, 12:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad
Кавръков , много ги далеч от истината ама много. Иначе като единствения който не е брокер тука си със най трезва мисъл, но тука мнооооого грешиш. Нивото на образование в големите градове в БГ е нещо което в Западна Европа няма да достигнат и след 1000 години, за селата не знам . Като се почне още от детските градини децата ги занемаряват. Като си помисля , че в София имаше протест в една детска градиа, че заради ремонт трябвало децата да спят един месец видиш ли на дюшеци на земятаето тук https://www.dnes.bg/sofia/2019/10/14...-salona.425998
Аланколуууууууууу , в Германия навсякъде спят на матраци на земята и то със дрехите си както са си така и даже едно одяло не им дават като кучета ! Тва не е в една или друга , мойто и в скъпа частна беше и същия кучешки живот. Хранят ги само с хляб и макарони и разни боклуци и тва не е майтап. Аз аз преди да се потопя в немската действителност си мислех че в БГ е толкова зле...е зле е , ама опре ли до деца в БГ е рай в сравнение с немската трагедия.
Много хубав филм, хората от лентата излъчват спокойствие, общуват нормално, живеят в хубави жилища и къщи по мода от 1975 г. Филмът е от тогава. Дава реална представа за преимуществата на социализма,
Не ми се вярва в Германия да не са уредени детските градини. Може би ползвате някоя по-евтина. Едно дете на познати ходи там и не се оплакват. Носи си храна от вкъщи, че е капризно.
Поздрави
Коментар
Коментар