IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Глупава жена е била таз съседка. Разкошни снимки. Мерси за които. Лека вечер.

Благодаря за признанието! За първи път ми се случва да изразят възхищение от..., от какво?..., може би насочвам обектива под подходящият ъгъл спрямо природните дадености... или - друго... /това е една аналогия, която сам си разбирам.../

Имаме уникална природа! ...

Малко не на място, но се хващам да мисля следното: ако не виждах тия красоти, ако не преодолявах трудности при зимните условия, как бих могъл да усетя изобщо, че живея? Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това е цветът! Нямам познания по вида на багрите...

Конкретно, за здравеца - винаги, когато се срещна с майка ми - тя не пропуска да ми разкаже един истински случай... До такава степен боготвори това цвете, та му предава свръх-възможности и сила... Разсадила е пред блока цветя и здравец и последният всяка година се разраства в прохладата...

Ако някой опита да унищожава здравеца - майка ми му разказва истинската история: преди години имахме съседи, с "комшулук" и често си гостувахме... Веднъж майка ми видяла съседката в двора и останала изумена /точното ѝ състояние/... Попитала я - какво прави в градината, със здравеца? Съседката скубела здравеца, продължила до край и всичко отнесла в контейнера... Майка ми отново ѝ казала, че не трябва да изхвърля здравеца, но повече нямало какво да направи...

И, сега - майка ми - прави аналогия с това, че до няколко дни - къщата им се... запали... /причината: забравена включена ютия/... Изгоря всичката дървения...

Не, за да тревожа народа разказвам това... Всеки вярва в нещо.

Живот и здраве да е!
      Глупава жена е била таз съседка. Разкошни снимки. Мерси за които. Лека вечер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Цикламено розово . Велико оцеляващо растение и първа утеха на емигранта, мирисът му тонизира и изкарва от депресии. Издръжливо на чужд климат и бавно конкистадорско. Еле даму мислят кварталните градинки какви планове имам за конкиста от моя балкон ...

Това е цветът! Нямам познания по вида на багрите...

Конкретно, за здравеца - винаги, когато се срещна с майка ми - тя не пропуска да ми разкаже един истински случай... До такава степен боготвори това цвете, та му предава свръх-възможности и сила... Разсадила е пред блока цветя и здравец и последният всяка година се разраства в прохладата...

Ако някой опита да унищожава здравеца - майка ми му разказва истинската история: преди години имахме съседи, с "комшулук" и често си гостувахме... Веднъж майка ми видяла съседката в двора и останала изумена /точното ѝ състояние/... Попитала я - какво прави в градината, със здравеца? Съседката скубела здравеца, продължила до край и всичко отнесла в контейнера... Майка ми отново ѝ казала, че не трябва да изхвърля здравеца, но повече нямало какво да направи...

И, сега - майка ми - прави аналогия с това, че до няколко дни - къщата им се... запали... /причината: забравена включена ютия/... Изгоря всичката дървения...

Не, за да тревожа народа разказвам това... Всеки вярва в нещо.

Живот и здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Прескочи днес-утре-други ден там и дай снимка, моля.
          Харесвам растението здравец.

Мисля, че на Витоша, поради по-голямата надморска височина /а и "до вчера" беше заснежено/ - е рано, за да цъфти здравеца, по-късно...

За сега мога да пусна снимки от преди 4-5-6... години:

Коментар

Даже и тези, привличащи с миризмата си на развалено месо насекомите, за да ги изядат. Даже и те ни се струват красиви, повечето от тях.

Какво е красота?
            Признавам, че не съм се сблъсквала с подобна флора.
            Тази сутрин видях полски мак, който беше пробил, заедно с бурени, плочките край блока, в който живея.
            Маковете са красиви. И обикновената лайкучка е красива.
            Стрък овачрска торбичка на небесен фон си е направо дзен.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Всички цветя са красиви.
              Даже и тези, привличащи с миризмата си на развалено месо насекомите, за да ги изядат. Даже и те ни се струват красиви, повечето от тях.

Какво е красота?

Коментар

Красив е според мен.

Аромата обсъдих еротично по-долу.

Иначе, външно, цъфтящ или не, е хубав и лете, и зиме за окото ми.

Пъпъ. Ах, Лилиума... Кво да кажа? Прекрасно цвете като някои жени, прекрасни целия живот, а?.
                Всички цветя са красиви.

Коментар

Дали здравецът е красив?
                  Тръпчивият му аромат ми е носталгичен, но такъв е и сладникавото ухание на лилиума, което, в летните вечери идваше на талази.
                  Красив е според мен.

Аромата обсъдих еротично по-долу.

Иначе външно, цъфтящ или не, е хубав и лете, и зиме за окото ми.

Пъпъ. Ах, Лилиума... Кво да кажа? Прекрасно цвете – като някои жени, прекрасни целия живот.
                  Last edited by 78-10; 12.05.2020, 16:16.

Коментар

Не се стЪрпям да кажа, че това горе ми звучи съвсем еротично. (аз козелския тъпанар )

Интересно ми е за теб, жената, дали е само красиво, дали е просто красиво, или за едно и заедно двете?

Има ли противоречие?
                    Дали здравецът е красив?
                    Тръпчивият му аромат ми е носталгичен, но такъв е и сладникавото ухание на лилиума, което, в летните вечери идваше на талази.

Коментар

Знам - с нежни цикламено-лилави венчелистчета от чиято сърцевина, като пипалца стърчат нишките с тичинки. Стъблото - мъхесто и малко над накъдрените зелени листа. Помня аромата...на влага, тучност. Има здравец в родния ми дом.
                      Не се стЪрпям да кажа, че това горе ми звучи съвсем еротично. (аз козелския тъпанар )

Интересно ми е за теб, жената, дали е само красиво, дали е просто красиво, или за едно и заедно двете?

Има ли противоречие?

Коментар

Гледам, че здравецът в Софето цъфти.

Знаете ли какъв е цветът на цвета му (без интернет, SVP)?

Мисля да задам подобен въпрос в темата за жените.
                        Знам - с нежни цикламено-лилави венчелистчета от чиято сърцевина, като пипалца стърчат нишките с тичинки. Стъблото - мъхесто и малко над накъдрените зелени листа. Помня аромата...на влага, тучност. Има здравец в родния ми дом.

Коментар

На Витоша има едни големи плантации, разпространени около и върху големите камъни. Определям това място като природна икебана. Цъфти със синкаво-розови цветове, като преобладава розовото...
                          Прескочи днес-утре-други ден там и дай снимка, моля.
                          Харесвам растението здравец.

Коментар

На Витоша има едни големи плантации, разпространени около и върху големите камъни. Определям това място като природна икебана. Цъфти със синкаво-розови цветове, като преобладава розовото...
                            Цикламено розово . Велико оцеляващо растение и първа утеха на емигранта, мирисът му тонизира и изкарва от депресии. Издръжливо на чужд климат и бавно конкистадорско. Еле даму мислят кварталните градинки какви планове имам за конкиста от моя балкон ...
                            Last edited by Selena; 12.05.2020, 15:33.

Коментар

Гледам, че здравецът в Софето цъфти.

Знаете ли какъв е цветът на цвета му (без интернет, SVP)?

Мисля да задам подобен въпрос в темата за жените.

Коментар

• Някои знаем не само цвета и аромата, а и усещането при докосване . Както и употреби разни . При това аналогово

Коментар

Working...
                                X