Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеХрана,
секс,
деца,
удивление,
приятелство,
възхищение,
споделяне, вкл. завоеванията си сред дамите /някои дами служат като изповеднички/,
разговори за мъжки дрънкулки,
..........
Горе са част от нещата, от които има необходимост един мъж... Няма шанс една, единствена жена - да има интерес в толкова различни посоки...))
. Прибавям уважение и признание за компетентност.
Сега за жените:
Сигурност разбирай храна и подслон
Обич/нежност/любов
Уважение
Общуване
Секс
деца
вярност
подлежи на корекция от други форумни лъвици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗа лъвовете и техният мързел има еди много хубав анекдот- Един мъж упрекнал жена си, че го кара да работи и дал пример с лъвиците , че те ловуват и хранят лъва,а той цял ден лежи..
А тя му отговорила- ти знаеш ли когато дойде време за разплод, че лъвът 2-3 седмици всеки ден по няколко пъти покрива всички лъвици и как се бие с другите лъвове за това право..Ти колко пъти го правиш в месеца , че се сравняваш с лъвовете..
Матриархат е имало и при хората и легендите за амазонките са негов отклик..
Остатъци на матриархата има в Тибет , където има жени , които живеят с 2-3 мъже..
Примера с котките и лова беше да подчертае, че въпреки, че са съвършенни убийци са само около 30процента ефективни..И често стоят гладни...
Коментар
-
Храна,
секс,
деца,
удивление,
приятелство,
възхищение,
споделяне, вкл. завоеванията си сред дамите /някои дами служат като изповеднички/,
разговори за мъжки дрънкулки,
..........
Горе са част от нещата, от които има необходимост един мъж... Няма шанс една, единствена жена - да има интерес в толкова различни посоки...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеСтига да не изкалечиш нежната и крехка детска психика и да повредиш кармичен модел за десет следващи поколения. Ех, бай Пешо, Вие бяхте здраво и читаво поколение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Много тънка ирония! Не ги разбирате мъжете - и това си е!))
. А иначе през цялата тема се говори какво искат мъжете по отношение на жените. Катовлязоха жените, Създателят на темата за “какво искали жените” им се разсърди и ги прокуди от рая. Те така, те ...
.
Last edited by Selena; 06.05.2020, 18:41.
Коментар
-
За лъвовете и техният мързел има еди много хубав анекдот- Един мъж упрекнал жена си, че го кара да работи и дал пример с лъвиците , че те ловуват и хранят лъва,а той цял ден лежи..
А тя му отговорила- ти знаеш ли когато дойде време за разплод, че лъвът 2-3 седмици всеки ден по няколко пъти покрива всички лъвици и как се бие с другите лъвове за това право..Ти колко пъти го правиш в месеца , че се сравняваш с лъвовете..
Матриархат е имало и при хората и легендите за амазонките са негов отклик..
Остатъци на матриархата има в Тибет , където има жени , които живеят с 2-3 мъже..
Примера с котките и лова беше да подчертае, че въпреки, че са съвършенни убийци са само около 30процента ефективни..И често стоят гладни..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЛичното ми разбиране е, че всеки може да влачи когото си поиска в собствения си дом, както и ти можеш да го правиш, без децата ти да ти държат сметка за това или да ти раздават шамари. Като цяло, жизнената ми позиция е базирана на ненамеса в живота на другите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Боже, Боже, то имало и чувства.
Много тънка ирония! Не ги разбирате мъжете - и това си е!))
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Жено, Селена ще ти отговоря на въпросите, но в темата за жените. Въпреки че днес съм много кисел, много злобен защото играх в ибей на едни търгове и аукциони, защото съм и колекционер. Спечелих 2 неща и загубих 4 неща, едното особено много го исках и въпреки че сложих умопомрачителна сума в последните 3 секунди пак ме надцакаха.... хич не ми се пише сега и изобщо не ми е до жени, но ще ти отговоря до 30 мин, още малко да се успокоя. Ето веке не съм дори в твоята тема и получих отговорите. Моята работа е да разбирам защо някой прави нещо. Нищо лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАз да питам твоите родители влачили ли са любовници в къщи?Едно са теорите по софри и форуми друго реалността.Ти как ше се почувстваш ако баща ти изгони майка ти и довлече дома друга с две деца?Ще му кажеш браво и ще се зарадваш така ли?А може и да си поискаш от нея може би?Ами ако майка ти върши такива работи и ти довлече дома някой пияница???Ще търпиш ли?Едно са теориите наужким друго е когато си лично засегнат.Аз с курви не се занимавам надушвам ги отдалече и се гавря с тях.Не понасям пияници и курвор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Да имаш жена,любовница и приятелка едновременно си е висш пилотаж....На много малко мъже се отдава....А разликата между приятелка и любовница- най-вероятно с приятелката,освен другите екстри, има и духовна връзка......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да имаш жена,любовница и приятелка едновременно си е висш пилотаж....На много малко мъже се отдава....А разликата между приятелка и любовница- най-вероятно с приятелката,освен другите екстри, има и духовна връзка.....
Коментар
-
Да имаш жена,любовница и приятелка едновременно си е висш пилотаж....На много малко мъже се отдава....А разликата между приятелка и любовница- най-вероятно с приятелката,освен другите екстри, има и духовна връзка.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ахааааа. Ок. Това вече е гледна точка. Зацепих. Сега ако ме светнеш и за нюанса между любовница и сериозна приятелка ще съм по-просветена.
А пък гледай какъв алпинизъм става при жените на 40+. Жена му и тя горката наближава алпинистката възраст
.
Коментар
Коментар