IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Какво е свестен мъж според теб ?
    Такъв,който не е пияница или наркоман,с добра професия и добри доходи,отговорен,който би бил грижовен баща и няма да тормози жена си.Знаеш ли колко такива самотни мъже познавам.Ама са по свенливи в женска компания и жените такива ги определят като смотаняци.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
      Храна,
      секс,
      деца,
      удивление,
      приятелство,
      възхищение,
      споделяне, вкл. завоеванията си сред дамите /някои дами служат като изповеднички/,
      разговори за мъжки дрънкулки,
      ..........

Горе са част от нещата, от които има необходимост един мъж... Няма шанс една, единствена жена - да има интерес в толкова различни посоки... ))
      Туй за графата какво искат мъжете . Прибавям уважение и признание за компетентност.

Сега за жените:

Сигурност разбирай храна и подслон
      Обич/нежност/любов
      Уважение
      Общуване
      Секс
      деца
      вярност

подлежи на корекция от други форумни лъвици

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        За лъвовете и техният мързел има еди много хубав анекдот- Един мъж упрекнал жена си, че го кара да работи и дал пример с лъвиците , че те ловуват и хранят лъва,а той цял ден лежи..
        А тя му отговорила- ти знаеш ли когато дойде време за разплод, че лъвът 2-3 седмици всеки ден по няколко пъти покрива всички лъвици и как се бие с другите лъвове за това право..Ти колко пъти го правиш в месеца , че се сравняваш с лъвовете..

Матриархат е имало и при хората и легендите за амазонките са негов отклик..
        Остатъци на матриархата има в Тибет , където има жени , които живеят с 2-3 мъже..
        Примера с котките и лова беше да подчертае, че въпреки, че са съвършенни убийци са само около 30процента ефективни..И често стоят гладни..
        Мммм мъж зодия лъв ... Киро разсейваш ме сериозно .

Коментар

• Храна,
          секс,
          деца,
          удивление,
          приятелство,
          възхищение,
          споделяне, вкл. завоеванията си сред дамите /някои дами служат като изповеднички/,
          разговори за мъжки дрънкулки,
          ..........

Горе са част от нещата, от които има необходимост един мъж... Няма шанс една, единствена жена - да има интерес в толкова различни посоки... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
            Стига да не изкалечиш нежната и крехка детска психика и да повредиш кармичен модел за десет следващи поколения. Ех, бай Пешо, Вие бяхте здраво и читаво поколение.
            Презумцията беше, че "детето" може да завлече блудницата за костата в барата и да спука от бой произволен тракторист. Което изключва хипотезата за "крехка детска психика" и още по-малко за крехка детска физика.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Много тънка ирония! Не ги разбирате мъжете - и това си е! ))
              Е па тя темата беше за “какво искали жените”, ма ни поизгониха оттама . А иначе през цялата тема се говори какво искат мъжете по отношение на жените. Катовлязоха жените, Създателят на темата за “какво искали жените” им се разсърди и ги прокуди от рая. Те така, те ....
              Last edited by Selena; 06.05.2020, 18:41.

Коментар

• За лъвовете и техният мързел има еди много хубав анекдот- Един мъж упрекнал жена си, че го кара да работи и дал пример с лъвиците , че те ловуват и хранят лъва,а той цял ден лежи..
                А тя му отговорила- ти знаеш ли когато дойде време за разплод, че лъвът 2-3 седмици всеки ден по няколко пъти покрива всички лъвици и как се бие с другите лъвове за това право..Ти колко пъти го правиш в месеца , че се сравняваш с лъвовете..

Матриархат е имало и при хората и легендите за амазонките са негов отклик..
                Остатъци на матриархата има в Тибет , където има жени , които живеят с 2-3 мъже..
                Примера с котките и лова беше да подчертае, че въпреки, че са съвършенни убийци са само около 30процента ефективни..И често стоят гладни..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Личното ми разбиране е, че всеки може да влачи когото си поиска в собствения си дом, както и ти можеш да го правиш, без децата ти да ти държат сметка за това или да ти раздават шамари. Като цяло, жизнената ми позиция е базирана на ненамеса в живота на другите.
                  Стига да не изкалечиш нежната и крехка детска психика и да повредиш кармичен модел за десет следващи поколения. Ех, бай Пешо, Вие бяхте здраво и читаво поколение.

Коментар

Боже, Боже, то имало и чувства .

Много тънка ирония! Не ги разбирате мъжете - и това си е! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение

Жено, Селена ще ти отговоря на въпросите, но в темата за жените. Въпреки че днес съм много кисел, много злобен защото играх в ибей на едни търгове и аукциони, защото съм и колекционер. Спечелих 2 неща и загубих 4 неща, едното особено много го исках и въпреки че сложих умопомрачителна сума в последните 3 секунди пак ме надцакаха.... хич не ми се пише сега и изобщо не ми е до жени, но ще ти отговоря до 30 мин, още малко да се успокоя
                      Мъжо, трактористе, помниш ли вица за китката? Не се хаби да ми отговаряш. Почивай си сега . Ето веке не съм дори в твоята тема и получих отговорите. Моята работа е да разбирам защо някой прави нещо. Нищо лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        Аз да питам твоите родители влачили ли са любовници в къщи?Едно са теорите по софри и форуми друго реалността.Ти как ше се почувстваш ако баща ти изгони майка ти и довлече дома друга с две деца?Ще му кажеш браво и ще се зарадваш така ли?А може и да си поискаш от нея може би?Ами ако майка ти върши такива работи и ти довлече дома някой пияница???Ще търпиш ли?Едно са теориите наужким друго е когато си лично засегнат.Аз с курви не се занимавам надушвам ги отдалече и се гавря с тях.Не понасям пияници и курвор.
                        Личното ми разбиране е, че всеки може да влачи когото си поиска в собствения си дом, както и ти можеш да го правиш, без децата ти да ти държат сметка за това или да ти раздават шамари. Като цяло, жизнената ми позиция е базирана на ненамеса в живота на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Да имаш жена,любовница и приятелка едновременно си е висш пилотаж....На много малко мъже се отдава....А разликата между приятелка и любовница- най-вероятно с приятелката,освен другите екстри, има и духовна връзка.....
                          Боже, Боже, то имало и чувства .

Коментар

Да имаш жена,любовница и приятелка едновременно си е висш пилотаж....На много малко мъже се отдава....А разликата между приятелка и любовница- най-вероятно с приятелката,освен другите екстри, има и духовна връзка.....
                            Набора си е набор, старото си е старо евала пич, усещаш нещата

Коментар

Да не бъркаме висшият пилотаж с простотията

Коментар

Ахааааа. Ок. Това вече е гледна точка. Зацепих. Сега ако ме светнеш и за нюанса между любовница и сериозна приятелка ще съм по-просветена .

А пък гледай какъв алпинизъм става при жените на 40+ . Жена му и тя горката наближава алпинистката възраст .
                                Жено, Селена ще ти отговоря на въпросите, но в темата за жените. Въпреки че днес съм много кисел, много злобен защото играх в ибей на едни търгове и аукциони, защото съм и колекционер. Спечелих 2 неща и загубих 4 неща, едното особено много го исках и въпреки че сложих умопомрачителна сума в последните 3 секунди пак ме надцакаха.... хич не ми се пише сега и изобщо не ми е до жени, но ще ти отговоря до 30 мин, още малко да се успокоя

Коментар

Working...
                                X