If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Не мога да разбера концепцията с басовете. Нали ние всеки ден защитаваме нашето мнение под формата на инвестиционен портфейл. Носим си рисковете и ползите от това което мислим. Това с баса е някакво неразбираемо за мен пишкомерене.
Ами защото този който пише из форумите не това, което мисли наистина, а това което му казват отгоре или което му уйдисва на интереса, надали ще се хване на бас. И ще е срещу идеята за басове, защото той не може да хване бас защото лъже.
На такива им казват ttttролове.
4Д, това, че не можеш да разбереш басовете и залозите е само белег на балканският ти манталитет..ТУК НЯКОИ ХОРА СЕ ХВАЛЯТ И ЛЪЖАТ А ПОСЛЕ СМЕНЯТ НИКОВЕТЕ.. Ако манталитета и образованието беше поне малко англосаксонско щеше да се разбере и хващането на бас и залозите за всичко.. ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ ТИ МНОГО НЕЩА НЕ РАЗБИРАШ ОТ ИКОНОМИКАТА И ФИНАНСИТЕ, А ИМАШ ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ И СЕ ПРАВИШ НА ГУРУ..
ЩО да е неразбираемо това са хора обикновено емоционални или с голямо его което се опитват да защитят. Обикновено отстояват позиците си и на пазара доста твърдоглаво и това им коства много в дългосрочен план.
Тодоре, прав си на 99%, егото си е его и си е персонално на всеки. Лично аз съм за забавление в тоя форум и евентуално, но много рядко да науча нещо ново или да видя някоя новина дето случайно съм пропуснал. Затова чат пат се ловя на басове с троловете, като съм сигурен че като спечеля и те ще се скрият. Иначе си имам сериозни басове с Чичо и 15% за дивидента на Хим и чакаме.....
Не мога да разбера концепцията с басовете. Нали ние всеки ден защитаваме нашето мнение под формата на инвестиционен портфейл. Носим си рисковете и ползите от това което мислим. Това с баса е някакво неразбираемо за мен пишкомерене.
ЩО да е неразбираемо това са хора обикновено емоционални или с голямо его което се опитват да защитят. Обикновено отстояват позиците си и на пазара доста твърдоглаво и това им коства много в дългосрочен план.
Да много неясно е..Върни се назад в постовете си да видиш колко си писал в различните теми за големи покупки и големи бройки, както и , че очакваш големи ръстове..Накрая да не се окаже , че нямаш и акции на БФБ .. Щом имаш само една позиция , защо спамиш навсякъде и лъжеш за покупки..
МНОГО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ПИЧ..ПОСПРИ МАЛКО..
Хахаха, чети малко бре: 8 позициииииии..... ае уек ден и умната с хамериканските еврейски акциии
Да много неясно е..Върни се назад в постовете си да видиш колко си писал в различните теми за големи покупки и големи бройки, както и , че очакваш големи ръстове..Накрая да не се окаже , че нямаш и акции на БФБ .. Щом имаш само една позиция , защо спамиш навсякъде и лъжеш за покупки..
АМА МАПА ЗАЩО СЕ СТРАХУВАШ ОТ БАСА..НАЛИ СИ ГОЛЯМ ИГРАЧ.. И как стана само 1 позиция..Ти от една година все купуваш по- много и все за много пари..И все пишеш за различни позиции..И все прогнозираш големи ръстове.. И НАКРАЯ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ-1 ПОЗИЦИЯ
Хайде хвани един бас да се покажеш колко струваш като спамиш по-цял ден..
МНОГО ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ СЕ СЪБРА ПАК ТУК..
Нещо неясно ли написах или не си се събудил още!? Имам 1 позиция (от общо 8 в портфейлчето на БФБ) дето е на по-голяма стойност от Шунката'с хамерикан портфолио + кеш екуивалентс...... за Трейс иде реч и истината е, че ми е с най-голяма тежест в май бългериан стокс портфолио......
АМА МАПА ЗАЩО СЕ СТРАХУВАШ ОТ БАСА..НАЛИ СИ ГОЛЯМ ИГРАЧ.. И как стана само 1 позиция..Ти от една година все купуваш по- много и все за много пари..И все пишеш за различни позиции..И все прогнозираш големи ръстове.. И НАКРАЯ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ-1 ПОЗИЦИЯ
Хайде хвани един бас да се покажеш колко струваш като спамиш по-цял ден..
Хайде като си толкова пич да хванем бас по 10000 лв.Имал съм акции на бфб и пазя десетки скрийншотове заради такива смешници като теб.Не търгувам в момента на бфб защото няма файда.В момента държа 30 к $ за спекула на американската борса понеже още я опознавам и 92 000 $ без няколко долара кеш в резерв да пазаря когато му дойде времето.Искам 2-3 свидетели от форума да бъдат секунданти на баса.Имам скрийншотове на сделки на бфб от преди години и сега от март.Имам и от борсата в щатите снимка на акаунта.Ако си толкова смел колкото плямпаш залагаме по 10 000 лв.Аз ще се прибера до БГ сега лятото да ти взема парите.Готов ли си на бас ?
Бас за какво бе?! Че имаш портфейл (акции+кеш) на хамериканската набалончена борса колкото аз имам само в 1 позиция/акция на БФБ?! Моля ти се дръж се сериозно!!!
Киро а ти познаваш хората на Мапа часовника струва повече от камиона на шумката .. а втория вместо да се лекува, все тук виси и като папагал едно и също повтаря... много мъка...
А този "Пепи" дето споменаваш всъщност се казва Жоро /Георги/ и отдавна спря с борсата
Ако искаш да се полекувам с теб на един бас по 10 000 лв.Да видим кой кой е! Какво ще кажеш а?
Хайде като си толкова пич да хванем бас по 10000 лв.Имал съм акции на бфб и пазя десетки скрийншотове заради такива смешници като теб.Не търгувам в момента на бфб защото няма файда.В момента държа 30 к $ за спекула на американската борса понеже още я опознавам и 92 000 $ без няколко долара кеш в резерв да пазаря когато му дойде времето.Искам 2-3 свидетели от форума да бъдат секунданти на баса.Имам скрийншотове на сделки на бфб от преди години и сега от март.Имам и от борсата в щатите снимка на акаунта.Ако си толкова смел колкото плямпаш залагаме по 10 000 лв.Аз ще се прибера до БГ сега лятото да ти взема парите.Готов ли си на бас ?
Киро а ти познаваш хората на Мапа часовника струва повече от камиона на шумката .. а втория вместо да се лекува, все тук виси и като папагал едно и също повтаря... много мъка...
А този "Пепи" дето споменаваш всъщност се казва Жоро /Георги/ и отдавна спря с борсата
Е колко му е часовника пък на Мапата .Той знае ли моя часовник колко пари е в долари ?
Коментар