Оооо, Селена, няма място за забележки. Ако оставим настрана разните клишета за възраст, жабата и гьола, лице .... продава и т.н., човек винаги може да направи нещо повече - да прочете, да види, когато гледа, да чуе, когато слуша и ... мамка му, да отстъпи, дори и на милимунда. Да наречем някого с думата Леля може да има няколко, да не кажа и десет значения. Аз, лично, в тази дума мога да видя само приемливото добродушно-уважително-признателно обръщение. Ако трябва да обидя някоя жена, което просто няма как да се случи, се чудя дали ако икажа Лельо, ще успея да я обидя. Въпрос и на контекст вероятно. Иначе един здрав, изправен и усмихнат човек.... - какво му е. Аз си казвам за мен, че съм дедо - и когато някой тук се обръща към мен така, го приемам като добро отношение. Колкото и да е анонимен този форум. Просто за мен няма значение и мога да се представя по всяко време... Но... не е необходимо. Друго е като вземеш кило домати и ми звъннеш на вратата
Който и да е!
Приказката ни тръгна от разказа за петте ракии. Чудесно написано, при това с непосредствеността на човек, който няма претенции да е върха на перото. И се е харесал от много хора, защото е просмукан с човещина, а както се вижда из тази територия, много, много хора им липсва това усещане - едни да го дарят, други да го получат.
Хубава вечер!
(При мен ракия винаги има, не само хапчета....
)

Приказката ни тръгна от разказа за петте ракии. Чудесно написано, при това с непосредствеността на човек, който няма претенции да е върха на перото. И се е харесал от много хора, защото е просмукан с човещина, а както се вижда из тази територия, много, много хора им липсва това усещане - едни да го дарят, други да го получат.
Хубава вечер!
(При мен ракия винаги има, не само хапчета....

Коментар