If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Знам - с нежни цикламено-лилави венчелистчета от чиято сърцевина, като пипалца стърчат нишките с тичинки. Стъблото - мъхесто и малко над накъдрените зелени листа. Помня аромата...на влага, тучност. Има здравец в родния ми дом.
Не се стЪрпям да кажа, че това горе ми звучи съвсем еротично. (аз козелския тъпанар )
Интересно ми е за теб, жената, дали е само красиво, дали е просто красиво, или за едно и заедно двете?
Знаете ли какъв е цветът на цвета му (без интернет, SVP)?
Мисля да задам подобен въпрос в темата за жените.
Знам - с нежни цикламено-лилави венчелистчета от чиято сърцевина, като пипалца стърчат нишките с тичинки. Стъблото - мъхесто и малко над накъдрените зелени листа. Помня аромата...на влага, тучност. Има здравец в родния ми дом.
На Витоша има едни големи плантации, разпространени около и върху големите камъни. Определям това място като природна икебана. Цъфти със синкаво-розови цветове, като преобладава розовото...
Прескочи днес-утре-други ден там и дай снимка, моля.
Харесвам растението здравец.
На Витоша има едни големи плантации, разпространени около и върху големите камъни. Определям това място като природна икебана. Цъфти със синкаво-розови цветове, като преобладава розовото...
Цикламено розово . Велико оцеляващо растение и първа утеха на емигранта, мирисът му тонизира и изкарва от депресии. Издръжливо на чужд климат и бавно конкистадорско. Еле даму мислят кварталните градинки какви планове имам за конкиста от моя балкон ...
Здравеца е идеален за омекотяване на твърди водки и миризливи ракии. Едно листенце в чашката и след десет минути пиете ..Белуга.. Тва май беше за кръчмата. Вероятно се използва и като илач. Който знае да сподели.
Съвсем случайно го открих като реших да си направим .. мохито.. и си пиех питието в една кръчма и откъснах няколко листенца. от декорацията.
Я! Май може да е така, благодаря за идеята!
Не, че ми трябва водка "Белуга", но утре, на следващото посещение в кръчмата, по пътя ще откъсна едно листенце от здравец и ще поразбъркам с него водката.
Баща ми мразеше органично миризмата на здравец, щото от малък я е усещал само на опела и погребения.
Дофтурът-лъв тука ще ни каже, че здравецът е отровен в големи количества, но ние си го знаем, докторе-убиец.
Ще умрем и без вашата лекарска смъртоносна помощ; нема да ми вземете и парите – що да ви плащам, за да ме убиете под вид на лекарско лекуване?
Здравеца е идеален за омекотяване на твърди водки и миризливи ракии. Едно листенце в чашката и след десет минути пиете ..Белуга.. Тва май беше за кръчмата. Вероятно се използва и като илач. Който знае да сподели.
Съвсем случайно го открих като реших да си направим .. мохито.. и си пиех питието в една кръчма и откъснах няколко листенца. от декорацията.
Опитах си да си представя ситуацията: Слънцето свети ЗАД ГЪРБА МИ, а центърът на дъгата, ПРЕМИНАВА (т.е., това е ТОЧКА, КОЯТО СЕ ДВИЖИ?) ПРЕЗ линията (забележете!) СЛЪНЦЕ-НАШИ ОЧИ-ЦЕНТЪР НА ДЪГАТА. Вярно ли разбирам тогава, че, ВИНАГИ, точката хем се движи ПРЕЗ правата, хем винаги е на правата? Не е лимтова "ПО прават" или "по направление"?
А, историята с многото дъги, се свързва с т.нар."хАло" или "множествено Слънце", което е доста по-рядко и не по-малко красиво. Само в зимно време съм виждал, Чудно е.
Вместо да философстваш и да плещиш измислици, извади маркуча, излез пред гаража, и пробвай на практика наученото. Със сигурност ще зарадваш децата на улицата.
Коментар