[QUOTE=ejonny2376;n3683903]
Жонка пак се обърка бе човек.Затова ти повтарям че какво мислят твоите колеги и партнери няма значение щото най малкото може да е лицемерно.Освен това никой не е чул за тебе като изключим един много тесен кръг хора а и никой не знае че си от елита.С напъване по форуми тупане в гърдите и други подобни мурафети елит не се става.Ми ти не можеш да се владееш бе човек.Една дума която не ти харесва и хоп бил съм държавен чиновник.Колкото са ти познанията за пазаря на НИ толкова знаеш и какво е държавен чиновник.Работата в държавна фирма не те прави държавен чиновник.Да не говорим че плащам осигуровки като поп за разлика от такива дето ме наричат държавен чиновник.Няма проблем щом ме смяташ за държавен чиновник така да бъде.Това явно те удовлетворява и ти дава някакво измамно чувство за надмощие за класа.Аз не се съревновам с теб просто забелязвам че имаш проблем с егото и явно вследствие на преживяни тежки моменти много ти се ще да натриваш носа на другите да се самопровъзгласяваш за елит да се хвалиш каква голяма работа имаш и за колко много пари.И не дай си Боже някой да не е съгласен с тебе и да ти противоречи.Ако това те прави щастлив продължавай. Дори всички да смятат че си от елита това пак не те прави елит.Да аз винаги описвам реалността.Имаш правото да уважаваш когото решиш но някак си да уважаваш само хора които са съгласни с тебе не върви.Да аз съм от простолюдието но не съм завистлив.Най малкото пък ще седна да завиждам на виртуални герои за чиито думи няма никакви доказателства..да не говорим че ги хванаха в лъжа,Само ще ти кажа че почти никой от истинският елит не е роден или живял в много богато семейство.Да не бъркаме цинцифуцията с елита....Ти по скоро налиташ към цинцифуцията в стил аз съм голема работа елате ме вижте и само някой да посмее да ми каже че не съм.И с апартамента е същото.Желанието за апартамент в Иван Вазов и Докторската градина не е защото там е толкова хубаво а да демонстрираш колко голяма работа си.Как си над простолюдието.На тебе капацитета ти е да си от простолюдието и всякакви опити да се гнусиш от нас водят до това всички да ти се присмиват.....То и затова те разкриха че нищо не си купил.Последва а па язе шъ съ фръцна и ше им кажа че са простолюдие..
Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Коментар