Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ще бъде интересно да разкажеш как лично си пострадал от джендъри. Ако е удобно де.
Че аз и семейството ми сме страдали по времето на комунизма и руската измет която управляваше НРБ, но виж нито една жертва на джендърска агресия не познавам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ще бъде интересно да разкажеш как лично си пострадал от джендъри. Ако е удобно де.
Че аз и семейството ми сме страдали по времето на комунизма и руската измет която управляваше НРБ, но виж нито една жертва на джендърска агресия не познавам.
Разхайтихме се и прекарваме много време в магазина да избираме храни. Влизаш, един буркан домати от Сторко, малко олио (зехтина е за евроджендъри), майонеза Краси и локум Сладки времена. И да се връщаш да готвиш, преди да изключат телевизията в 22. Кой нормален човек е буден след 22.00ч?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Така, че добре е да се освободим от евроджендърския съюз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Със зелената сделка ние се съгласяваме да не караме коли, да намалим храната и да стоим на студено, да бъдем заключвани и лекувани. Те се съгласяват да вземат всичките ни пари и са ги използват за налагане на джендър идеологиата навсякъде и да разпалват войни.
иди живей в Гълъбово или Бобовдолтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ткзс-то с шеф някой шапкар на руска каишка
това ако се сбъдне мечтата русите да ни освободят от ЕС,НАТО и собствеността ни разбира се.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Колега, Купата не го познавам, но Вие с Лева какво общо мислите, че имате с песимиста и Дъри та се слагате в едно изречение с тях ? Трябва да се опитате да си създадете поне приблизителна представа за нивото си. В едно сте прав, много невероятно изглежда не само да сте в един офис , но дори и да пазарувате от едни и същи магазини.
П.С. Питах и преди но не ми отговорихте. Как се кандидатства във Вашия клуб? Трябва ли да представям нотариални актове, снимки и т.н. или всеки си казва какви имоти има и другите му пляскат.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Кредитния рейтинг не е в левове. Пак е число , .............
Вашата оценка е 958 , което е страхотно. Вашият профил като кредитоискател е по-добър от 90% от останалите потребители в сайта ни. Вие сте желан клиент за всяка банкова и небанкова финансова институция. Може да се възползвате от потребителски или ипотечен кредит или други банкови продукти. Също така може да се възползвате от стоков кредит или лизинг, както и бърз кредит. Тази оценка е само, за да Ви ориентира за Вашия профил като кредитоискател.
Направете си пълна оценка, за да Ви предоставим по-точна и полезна за Вас информация с проверка в официални източници и ЦКР, както и съвет как да запазите своя страхотен рейтинг. По-високият рейтинг означава повече финансови възможности и по-добри условия за Вас.
Коментар
-
А , това ли било? Аз съм купил една къща за милион и половина. Кой е с по-ниска цена от мен да почвам да го уча ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Левчо алтернативния репликира:
На първо време можеш да започнеш мен да учиш. Аз досега съм закупил над 7 имота в 3 държави и съм продал 2. Тук в темата съм давал прогнози които до момента са относително точни.
Имот за 1,5 млн не съм купувал. Ти да не си новата немска версия на виртуалния? Само питам, че ти няма да си първия понижител-мелеонер който си намира едни забравени 400К под възглавницата.
Баси къф хубав ден. То било много лесно.
П.С. Аз оше не съм продавал. Ако съм дарявал брои ли се ?
Коментар
-
А , това ли било? Аз съм купил една къща за милион и половина. Кой е с по-ниска цена от мен да почвам да го уча ?
На първо време можеш да започнеш мен да учиш. Аз досега съм закупил над 7 имота в 3 държави и съм продал 2. Тук в темата съм давал прогнози които до момента са относително точни.
Имот за 1,5 млн не съм купувал. Ти да не си новата немска версия на виртуалния? Само питам, че ти няма да си първия понижител-мелеонер който си намира едни забравени 400К под възглавницата.Last edited by bulgarian lev; 01.06.2022, 07:17.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
На първо време е достатъчно да споделиш дали си купил/продал поне 1бр собствен (не унаследен или дарен) имот. Закупеният имот да е придобит със собствени средства, а не лесни кинти дадени ти от мама, тати или леля.
Коментар
-
И как става "селекцията" ? Как се решава кой кого ще учи, по обща стоиност на имотите или по брой имоти ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКлуб не сме, но определено в темата би било редно да има някакъв начин да бъдат селектирани участниците. Не може хора не купили или продали нито един имот в живота си да учат хората с по 5+ имота, кога, как или къде се купувт имоти.Last edited by segato; 01.06.2022, 05:59.
Коментар
-
Колега, Купата не го познавам, но Вие с Лева какво общо мислите, че имате с песимиста и Дъри та се слагате в едно изречение с тях ? Трябва да се опитате да си създадете поне приблизителна представа за нивото си. В едно сте прав, много невероятно изглежда не само да сте в един офис , но дори и да пазарувате от едни и същи магазини.
П.С. Питах и преди но не ми отговорихте. Как се кандидатства във Вашия клуб? Трябва ли да представям нотариални актове, снимки и т.н. или всеки си казва какви имоти има и другите му пляскат.
Клуб не сме, но определено в темата би било редно да има някакъв начин да бъдат селектирани участниците. Не може хора не купили или продали нито един имот в живота си да учат хората с по 5+ имота, кога, как или къде се купувт имоти.
Тук в местната понижителска фауна имаме двама индивиди на 40+ годишна възраст все още обитаващи деЦките (на единия деЦката е цял апсртамент) Един друг индивид пък първо се радваше на мекичките на мама, после се се премести в сървърното и накрая замина да сменя чаршафи някъде на 50км от Боденското езеро.
Имаме вече достатъчно несбъднати прогнози, за което би било редно да банват тези които ги дават, но не, бан получават тези които са познали посоката и тренда. Още ми е чудно с каква съвест и с какви очи някои мамини инвеститори все още пишат тук.
Собственици на унаследени или дарени имоти също бол, Обаче съвсем друго е когато човек е купил и продал поне по един СОБСТВЕН имот.Last edited by bulgarian lev; 01.06.2022, 05:38.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар