Човек докато прочете измененията и допълненията на закона на 50% е неуспешен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз не мисля , че хората в България трябва да се учат да правят бизнес а, че нямат въможност да правят такъв. Корупцията изкривява нешата и човек , който в друга държава би се справил добре, в България няма шанс защото реално неговите усилия, знания и умения нямат значение. Тези пък , които прогресират заради корупцията или трябва да си перат парите или просто не ги ценят зашото ги изкарват прекалено лесно и затова има такива бизнеси , които са очевидно губещи и човек се чуди защо съществуват. Ми няма какво да се чудите, видите ли такъв бизнес, собственикът е замесен или с дрога или с корупция. И тъй като бизнеса с дрога е възможен заради корупцията на края всичко се свежда до това да се разкара корупцията. Ама не говоря за слоганите на Кирчо Дислектика. Той самия е продукт на корупцията иначе нямаше да стане премиер от нищото за има-няма 6 месеца. Говоря за осъзнаване на хората и протести срешу шибаната повсеместна корупция. Не да ми протестират срещу това , че дръг дилър е убил хора зашото не е в затвора, а да протестират зашо не са в затвора тия които не са го вкарали Не ме разбирайте грешно, трагедията с момичетата е ужасна и тоя кретен трябва да изгние в затвора, но кретени винаги ше има и проблема е че системата.допуска да си правят каквото искат Проблема е корупцията. Решението на проблема ще премахне и последствиятра а ние се опитваме да решим само последствията.
Виж колко написано отдели за корупцията. Аз също я определям като основен проблем, но там е работата, че всички са чували думата но за 95% от населението тя не кой знае какво, не го осъзнават като голям проблем. Такова осъзнаване все още не дошло. Така, че според мен, практически е невероятно да протестират хората срещу нея. Бавно се случват промените в България.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от John Gotti Разгледай мнение
Мамата си джаса, да се надяваме, че няма да се стигне дотам
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На мой познат брат му се обадил на майка си да изпразва някакви скринове ,щял да ги пълни с консверзи догоре ,не съм засягал темата за това ,той сам се изпусна като се видяхме
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да пълня ли килера с провизии за зимата, братле?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Не обичам консерви, но могат да се купят продукти с трайност 6 месеца и повече.
Коментар
� -
На мой познат брат му се обадил на майка си да изпразва някакви скринове ,щял да ги пълни с консверзи догоре ,не съм засягал темата за това ,той сам се изпусна като се видяхме
Коментар
� -
Не се бъзикам, аз съм купил някой неща ......, но ми е тъпо да се връщам във времената 1991-1992 и 1996-1997.
Коментар
� -
Въпроса не е за пренебрегване ,щом развитите държави на Запад говорят за режими на газа и енергията ,сам смятай какво се задава към нас
Коментар
� -
Да пълня ли килера с провизии за зимата, братле?
- 1 like
Коментар
� -
Имаш 4 работни дни да се махнеш от грешната страна ,не заради друго,после ще олекнеш и то много.
Човек трябва да гледа това което се случва -имаме инфлация,тя е проблем,имаме банки които нямат подчертавам друг ход освен да обуздаят потреблението защото въпроса с предлагането няма как да бъде разрешен поради много причини .
И всичко това вече виждаме как се отразява на пазара на имоти,който не го вижда си е негов проблем ,да на падащ пазар има работа НО за брокери които са работили на него поне 10 години .
Тия дето тепърва чули недочули че имало пари и те на клона ще изд...т супата както казва Любо Пенев навремето !
Коментар
� -
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/...-smetki.534042
Хиляди пенсии са под запор,защото хората изнемогват и не могат да си платят сметките !
Нека всеки гражданин застане под знамето на Революцията в името на едно по добро бъдеще!
Нужни са агресивни и бързи действия срещу властта!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Пестенето на средства и "нон стоп хранене" не са единствените възможности за почивка. Какво видя от историята по тези древни места? Под един час във всяка посока има чудеса. А природния резерват срещу Самос? Или 10 килиметров пуст пясъчен плаж? Или баровете и кръчмите по променадата? За разнообразие може да го съчетаеш с шопинг по някой от оутлетите за турци, а не да те водят организирано на туристически уловки.
Не съм ходил на организирана екскурзия,имаш съм опции да ходя където искам и сме се разхождали,не съм фен на екскурзиите на самата почивка,защото се става рано ,пак трябва да си губиш времето да търпиш,по пътища в жегите,в вместо да си почиваш,там съм бил за седмица ,и си починах достатъчно,всеки си избира..
Коментар
�
Коментар