If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Да, при него много скоростно е преодолял наемател в люлин 5, както неведнъж е е споделял в баровец с биткойн активи, нашата велика пепеляшка. Както го разкриха, след продажба на най-скъп апарт в Чайка. Още го отрича и се ядосва на действителността. Даже и да не е в Чайка, съседи казаха, че , ако не са били родителите му, щял да си остане пълен клошар!
Завистта вреди на здравето (и джобчето). Наздаровя .
Имате изкривено усещане за благосъстоянието у нас. 90% от българите са с доход до 2500 лв. А например само за София средният медианен доход е под 2000 лв.
Но в същото време сме държавата с най-голямо неравенство в разпределението на доходите в ЕС. И съответно прави по-голямо впечатление какво има богатият, а не какво няма бедният, което пък създава лъжливо усещане за реалното положение.
Да, за дъщеря ми, която е на 20, нормален доход е 2-3000. Ама смешния бетерчо с 10 000+ той какво гони, той какво прави, прави дедовия, той е абсолютно непродуктивен спрямо дъщеря ми, кой е той, един непродуктивен боклук!
Е, тогава бетерчо, как мислиш, че е забогатял, след, като не блести с особен ум, а акъла му не предвишава на такъв за управител на плод и зеленчук? За мен е загадка....
Бетърчо е биткойн милионер .
Купил е биткойни в зората явно
И аз съм в куца фирма. От основен договор между петичка и шестичка, зависи от месеца щото има плаваща част, от втори договор (половинка) двойка и половина и от наеми към тройка, и расте. Но не се оплаквам. Джони ме бие в пъти.
Ренти от земи и квото дойде от фондовете не го броя, не съм го и пипал. Но ще вляза в акции както си ми казал, но след сериозен спад. Инак се наших след ковида и войни и секви там събития и едва възстанових.
За акциите извади от числото 100 годините си ,това което получиш е % от парите ти които трябва са в акции.
Имате изкривено усещане за благосъстоянието у нас. 90% от българите са с доход до 2500 лв. А например само за София средният медианен доход е под 2000 лв.
Но в същото време сме държавата с най-голямо неравенство в разпределението на доходите в ЕС. И съответно прави по-голямо впечатление какво има богатият, а не какво няма бедният, което пък създава лъжливо усещане за реалното положение.
Коментар