Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това е 100 годишна формула,която е резултат от труда на Бенджамин Греъм,той е учителя на Уорън Бъфет,Оракула от Омаха.
Разликата в държавен дълг.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми то кажи речи половината, така, добре...ти би ли набил половин милион евра в акции. Не съм такъв оптимист. Вярно, ликвиден актив, ама ако зациклиш в две-три годишен спад си си на загуба. Според мен диверсификацията трябва да е доста по-разумна, даже противник на кеша смятам че един буфер колкото за 1/3 до 1/2 имот в голям град като Сф и Пд трябва да имаш.
Разликата в държавен дълг.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Сега е момента за акциите.Кат намалят лихвите ще е късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
Щом и повишителите почнаА с "като" и "ще".......Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бетърчо е биткойн милионер .
Купил е биткойни в зората явно
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Сега е момента за акциите.Кат намалят лихвите ще е късно.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАбе, ние тука за имоти ли си пишем,или за мечти на разни гащници?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Измислените активи, пък най-малко ме вълнуват
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве и аз да бях проспал 200% ръст (засега ) само за 1 година и аз щях да кълна човека, който не съм послушал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБайлорчо, сърди се на себе си, бЪрат:
[ATTACH=CONFIG]n4158257[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Завистта вреди на здравето (и джобчето). Наздаровя .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И аз съм в куца фирма. От основен договор между петичка и шестичка, зависи от месеца щото има плаваща част, от втори договор (половинка) двойка и половина и от наеми към тройка, и расте. Но не се оплаквам. Джони ме бие в пъти.
Ренти от земи и квото дойде от фондовете не го броя, не съм го и пипал. Но ще вляза в акции както си ми казал, но след сериозен спад. Инак се наших след ковида и войни и секви там събития и едва възстанових.
- 1 like
Коментар
Коментар