Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да, при него много скоростно е преодолял наемател в люлин 5, както неведнъж е е споделял в баровец с биткойн активи, нашата велика пепеляшка. Както го разкриха, след продажба на най-скъп апарт в Чайка. Още го отрича и се ядосва на действителността. Даже и да не е в Чайка, съседи казаха, че , ако не са били родителите му, щял да си остане пълен клошар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
15 г. бързо ли е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мисля, че бързо си минал от "без пари" към 'с пари"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение[/B]
Как гадно кълнеш, това е отвратително!
Нали знаеш, че клетвите се връщат?
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Милионер във въздух, баси смешника, дано и наследниците му останат милионери във въздух!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Милионер е в пари от Монополи, както много други фантазьори тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бетърчо е биткойн милионер .
Купил е биткойни в зората явно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бетърчо е биткойн милионер .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеИмате изкривено усещане за благосъстоянието у нас. 90% от българите са с доход до 2500 лв. А например само за София средният медианен доход е под 2000 лв.
Но в същото време сме държавата с най-голямо неравенство в разпределението на доходите в ЕС. И съответно прави по-голямо впечатление какво има богатият, а не какво няма бедният, което пък създава лъжливо усещане за реалното положение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е, тогава бетерчо, как мислиш, че е забогатял, след, като не блести с особен ум, а акъла му не предвишава на такъв за управител на плод и зеленчук? За мен е загадка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И аз съм в куца фирма. От основен договор между петичка и шестичка, зависи от месеца щото има плаваща част, от втори договор (половинка) двойка и половина и от наеми към тройка, и расте. Но не се оплаквам. Джони ме бие в пъти.
Ренти от земи и квото дойде от фондовете не го броя, не съм го и пипал. Но ще вляза в акции както си ми казал, но след сериозен спад. Инак се наших след ковида и войни и секви там събития и едва възстанових.
Коментар
-
Имате изкривено усещане за благосъстоянието у нас. 90% от българите са с доход до 2500 лв. А например само за София средният медианен доход е под 2000 лв.
Но в същото време сме държавата с най-голямо неравенство в разпределението на доходите в ЕС. И съответно прави по-голямо впечатление какво има богатият, а не какво няма бедният, което пък създава лъжливо усещане за реалното положение.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар