Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Кажи какво ги прави синиърите, че освен за някоя процедура в тоалетната, за друго не се сещам? Дайте да говорим за сериозни фирми, а не за лоу кост проектчета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеДжони пак е преподавал като гледам. Аз също съм свидетел как млади кадри успяват да ръководят успешно проекти, като менажират по-възрастни и опитни от тях. В началото винаги се намира някой да ги вземе на подбив или да ги гледа с недоверие, но ако е истински лидер, въпросния кадър знае как да си отстоява позицията и да печели екипа си. Аз им викам “кучета” на всички тези представители. А да видите млада жена проджект мениджър какво ги прави синиърите. Пък дори няма завършено “Вишо”. Така че всичко е до човека и способностите му!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така е.Това е умение за социално общуване и се учи с години.
Коментар
-
Джони пак е преподавал като гледам. Аз също съм свидетел как млади кадри успяват да ръководят успешно проекти, като менажират по-възрастни и опитни от тях. В началото винаги се намира някой да ги вземе на подбив или да ги гледа с недоверие, но ако е истински лидер, въпросния кадър знае как да си отстоява позицията и да печели екипа си. Аз им викам “кучета” на всички тези представители. А да видите млада жена проджект мениджър какво ги прави синиърите. Пък дори няма завършено “Вишо”. Така че всичко е до човека и способностите му!
Коментар
-
Факт. Затова голобради представители никой не наема, с цел продажба на сериозни продукти. Трябва си време и опит за да се ошлайфат талантите. Иначе монетизация йок.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Важното е не само какво предлагаш или произвеждаш,а как ще го промотираш и продадеш.
Тук пак роля играе психологията като в темата за жените.
Между другото Леонардо да Винчи не само е бил гениален художник и изобретател, но е успявал да се промотира сред най-влиятелните хора за времето си.И те са му осигурявали възможност да твори.Last edited by Bad_Bear; 06.07.2023, 22:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Опитах се да ти налея малко мозък, непоискано добро очевидно не трябва да се прави. Сам съм си виновен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ми нали Да Винчи сподели опит по-долу - куци продукти, с огромен преразход на ресурс.
Така е, човека е врял и кипял в бранша - познава всичко от А до Я. Затова е и толкова категоричен. Иначе не е лош човек, ама като се изцепи така мощно, как да не го захапе Мечо.
Коментар
-
Искам да ми кажеш как некомпетентен проджект мениджър изкарва заплатата на синиър? Все си мислех, че е обратното, ма айде. Почна и ти да слагаш каруцата пред коня.
Виждам, че си горд за дадения шанс, в което няма лошо. Но таиш някаква злоба/агресия към хората с висока квалификация, което не е добре.
Тук пак роля играе психологията като в темата за жените.
Между другото Леонардо да Винчи не само е бил гениален художник и изобретател,но е успявал да се промотира сред най-влиятелните хора за времето си.И те са му осигурявали възможност да твори.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахаха. Не се излиза на глава с тея ИТ-та, затова им сложи един 25годишен за проЖект мениджър, и им гледай сеира
- 1 like
Коментар
-
Хахаха. Не се излиза на глава с тея ИТ-та, затова им сложи един 25годишен за проЖект мениджър, и им гледай сеираLast edited by X_Y; 06.07.2023, 22:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Мантрата е, че като научите AI да програмира, естествен интелект, вече няма да е необходим. Бе не се менажират лесно ИТ-та и това си е...
Коментар
-
Искам да ми кажеш как некомпетентен проджект мениджър изкарва заплатата на синиър? Все си мислех, че е обратното, ма айде. Почна и ти да слагаш каруцата пред коня.
Виждам, че си горд за дадения шанс, в което няма лошо. Но таиш някаква злоба/агресия към хората с висока квалификация, което не е добре.
Все едно да ми сравняваш Леонардо да Винчи със служител дето копира на ксерокс разни картинки. И двамата произвеждат нещо цветно и правоъгълно, нали?
Относно високата квалификация - това понятие е клише. Високо квалифициран е всеки един тракторист в своята сфера - ти можеш ли да караш трактор? Респект към хората, които са стигнали до това синиър ниво. Малко успяват. Но все пак това са хора, които са изпълнители, не са диригенти. Надявам се си ме разбрал.
ПС: Мисля, че те разбирам защо мислиш по този начин - в БГ ролята "проект мениджър" е нещо съвсем различно от това, което трябва да е в действителност. Много често това са наистина хора, които пречат повече, отколкото помагат. Но пак казвам - може да го кръстя и хигиенист, но да е най-важният човек. Просто титли и понятия.Last edited by ejonny2376; 06.07.2023, 22:09.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар