Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНе мога....отивам на вечеря)) На твоя почва съм....снощи ядох паеля с черен ориз...
Но имам бая кво да кажа.....вие си пишете..за секс....гаджета...политика....социализъм....капита лизъм...успех неуспех...квото искате))
Но ако не задвижиш темата, тя сама няма да тръгне. Утре ако се появиш кажи ти какво смяташ за успех, защото колкото хора, толкова представи за успеха съществуват.Last edited by Selena; 18.05.2018, 21:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПрестраши се най-после. Искаме да сме успешни. Почвай лекцията сега, че чакам.
Но имам бая кво да кажа.....вие си пишете..за секс....гаджета...политика....социализъм....капита лизъм...успех неуспех...квото искате))
Коментар
-
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Темата е за Успеха...какво е успеха? Как да бъдем успешни...? Как да проемним себе за да реализираме целите си? И т.н.
За модераторите...абсолютно всичко е по темата...от секс до политика...може и заедно))Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар