Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Защото продукта е готин. И ефективността му не е нулева за мен. Готин е но само като идея. И това не може да се патентова. Наскоро разговарях с директор на голяма международна компания в сферата. Хората това го правят откак се помнят. А иначе идеята е ефективна. Качествата на точно неговия продукт не са ми известни. Веднъж се разходих напразно а аз по два пъти не се разхождам. Принцип
Но като ви мързи да четете е така.
Добре поне че не си се вързал. Каквато и да е причината.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Темата е обречена на неуспех. Да спориш с българи конструктивно е като да водиш преговори с някое племе в Африка или некъв диктатор. Всички са прави,всички знаят и всички ти скачат като изразиш критика. Отписал съм всякакви инциативи в бг. Форума го използвам да ударя някоя псувня на император или да покажа нестандартно мислене, ама да говоря за успех и щастие тук. Omg
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Що го лъжеш сега че ще има успех?
Това нещо не само че е с нулева ефективност, ни и на всичкото отгоре ще иска още сто-двеста кинта да вложиш.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЩо го лъжеш сега че ще има успех?
Това нещо не само че е с нулева ефективност, ни и на всичкото отгоре ще иска още сто-двеста кинта да вложиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Винаги търси причината в себе си а не в другите. Ето ти едно от правилата за успеха. Не можеш да разсъждаваш, че си неразбран гений. По-добре помисли какво ти казват хората. Помисли какво ти казах тогава. Да ще бъде успешно, но имаше и една "ако" Ти очевидно си запомнил само първата половина на изречението.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Точно , когато всички си мислиха , че Темата на моней за социализма и капитализма е изчерпана тя има две нови отрочета темите на Селена и на Ив , като темата на Ив може да поведе хорото. Поздрави за проявеното въображение. Очаквам и други да се включат с по - интересни теми и дървото да се разлисти. Това е някакъв вид тренд , нещо като DJI.
Ето и едно парче , което не станало популярно но пък със заложби на хит.
https://www.youtube.com/watch?v=vU0zT_cB3dQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа си ИМАЛ /пари, власт, контрол/ в миналото, или всички предпоставки да ги придобиеш в бъдещето, кое е по-меродавно и може да се нарече „успех”, според вас? Понеже, имали се разоряват и опозоряват, а нямали (по едни или други причини), придобиват и се издигат или биват издигнати. Не е ли Успехът ПРОЦЕС на преминаване през настоящето? „Успял” да свърши нещо, провалил се в отделен опит... Разкаьват, Едисон, бащата на GE, с години работел над обикновената ел.крушка, и направил 10000 /десет хиляди!/ неуспешни опита, преди, последният, да излеье сполучлив. КОГА, всъщност, той е УСПЯВАЛ? Само накрая ли или, извървявайки всяка мъчително трудна и струваща му огромни усилия, без гаранции за позитивен изход, крачка? Ето, наскоро, мой приятел, отново ми обясняваше, как моите „играчки”/ за които, той само частично е прочел от един сайт, без веднъж да пипне наживо и да прозре в дълбочината зад тях та, този мой нов приятел, ми пбясни, как ”моето” „не било бизнес кейс,” щото -каквото и да е, за да го ползваш, било трябвало някаква промяна да извършиш напр, докато един друг приятел, още преди 7 години и също, без да види ми каза, как съм щял да завладея пазара /или нещо от вида/, обяснявайки как сам, обаче, имал други , ”по-важни работи”. Кога успяваме: Когато опазваме и запазваме равновесието си въпреки насрещния вятър, или когато, се включим в чужди схеми, без разбиране и виждане на нещата само, ьащото такива някъде и при някого вече са сработили?Кога?
...онова, с кюлотите, оставям на маркетинговите гении, те ще ги отикат. Някак. И на някого. Върши ли му работа, все тая, ако те „успеят”.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТемата е за Успеха...какво е успеха? Как да бъдем успешни...? Как да проемним себе за да реализираме целите си? И т.н.
За модераторите...абсолютно всичко е по темата...от секс до политика...може и заедно))
Ето и едно парче , което не станало популярно но пък със заложби на хит.
https://www.youtube.com/watch?v=vU0zT_cB3dQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
И не е така лесно да излезеш от удобната зона. Ама го осъзнаваш по-късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗавалията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Според мен е по-стойностно да удържаш поривите на вятъра, но не всеки има тези сили. Трудно е. По-лесно е да си постоянно в зоната си на комфорт. Гледай тука един изпаднал в истерия американски адвокат в Ню Йорк. Изпаднал в откровена истерия, че персоналът в някаква закусвалня говори на испански. Глупакът е пропуснал, че влакът отдавна е тръгнал, испаносите се плодят като зайците, реконкистата е вече факт, а той се пеняви, че е нарушена зоната му на комфорт. Гледай колко е жалък:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа си ИМАЛ /пари, власт, контрол/ в миналото, или всички предпоставки да ги придобиеш в бъдещето, кое е по-меродавно и може да се нарече „успех”, според вас? Понеже, имали се разоряват и опозоряват, а нямали (по едни или други причини), придобиват и се издигат или биват издигнати. Не е ли Успехът ПРОЦЕС на преминаване през настоящето? „Успял” да свърши нещо, провалил се в отделен опит... Разкаьват, Едисон, бащата на GE, с години работел над обикновената ел.крушка, и направил 10000 /десет хиляди!/ неуспешни опита, преди, последният, да излеье сполучлив. КОГА, всъщност, той е УСПЯВАЛ? Само накрая ли или, извървявайки всяка мъчително трудна и струваща му огромни усилия, без гаранции за позитивен изход, крачка? Ето, наскоро, мой приятел, отново ми обясняваше, как моите „играчки”/ за които, той само частично е прочел от един сайт, без веднъж да пипне наживо и да прозре в дълбочината зад тях та, този мой нов приятел, ми пбясни, как ”моето” „не било бизнес кейс,” щото -каквото и да е, за да го ползваш, било трябвало някаква промяна да извършиш напр, докато един друг приятел, още преди 7 години и също, без да види ми каза, как съм щял да завладея пазара /или нещо от вида/, обяснявайки как сам, обаче, имал други , ”по-важни работи”. Кога успяваме: Когато опазваме и запазваме равновесието си въпреки насрещния вятър, или когато, се включим в чужди схеми, без разбиране и виждане на нещата само, ьащото такива някъде и при някого вече са сработили?Кога?
...онова, с кюлотите, оставям на маркетинговите гении, те ще ги отикат. Някак. И на някого. Върши ли му работа, все тая, ако те „успеят”.
Коментар
-
Да си ИМАЛ /пари, власт, контрол/ в миналото, или всички предпоставки да ги придобиеш в бъдещето, кое е по-меродавно и може да се нарече „успех”, според вас? Понеже, имали се разоряват и опозоряват, а нямали (по едни или други причини), придобиват и се издигат или биват издигнати. Не е ли Успехът ПРОЦЕС на преминаване през настоящето? „Успял” да свърши нещо, провалил се в отделен опит... Разкаьват, Едисон, бащата на GE, с години работел над обикновената ел.крушка, и направил 10000 /десет хиляди!/ неуспешни опита, преди, последният, да излеье сполучлив. КОГА, всъщност, той е УСПЯВАЛ? Само накрая ли или, извървявайки всяка мъчително трудна и струваща му огромни усилия, без гаранции за позитивен изход, крачка? Ето, наскоро, мой приятел, отново ми обясняваше, как моите „играчки”/ за които, той само частично е прочел от един сайт, без веднъж да пипне наживо и да прозре в дълбочината зад тях та, този мой нов приятел, ми пбясни, как ”моето” „не било бизнес кейс,” щото -каквото и да е, за да го ползваш, било трябвало някаква промяна да извършиш напр, докато един друг приятел, още преди 7 години и също, без да види ми каза, как съм щял да завладея пазара /или нещо от вида/, обяснявайки как сам, обаче, имал други , ”по-важни работи”. Кога успяваме: Когато опазваме и запазваме равновесието си въпреки насрещния вятър, или когато, се включим в чужди схеми, без разбиране и виждане на нещата само, ьащото такива някъде и при някого вече са сработили?Кога?
...онова, с кюлотите, оставям на маркетинговите гении, те ще ги отикат. Някак. И на някого. Върши ли му работа, все тая, ако те „успеят”.
Коментар
Коментар