IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
    Американски тип въпрос с балкански отговор

Да дадем и ний нещо на света!
    ​​​​​​

Коментар

• Американски тип въпрос с балкански отговор

Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Нямам регистрация във Фейсбук и не го ползвам, не ми трябва. Същото казвам и за телевизера - нямам.

Това за "ръцете отзад"... да не би да имаш предвид "в задника"?

С позицията си за успеха в тази тема частично иронизирам и самата тема, много американски тип въпрос, и участниците, юрнали се настървено да доказват нещо ... (както удовлетвореният в любовта поет не пише любовни стихотворения, щот ги преживява на живо, така и успелият човек би трябвало да го мързи донякъде да говори по въпроса, си мисля), и предлагам друг ъгъл, подход - грууви, както беше отбелязано - към въпроса, щото става много квадратно, нека се и посмеем малко над себе си, пуркуа па, да олабим жилата... ей такива неща, пък ти ми се дразниш нещо

Мисля си, че ако взема сега да заумирвам, няма да съжалявам за избора на начин на живот и да искам преиграване на положението. Това става ли за отговор по успешността?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Последно успешен ли си или не си?)) От верандата ли гледаш или от мазето? Ръцете ти зад главата ли са или са просто отзад? С кчуето или с фейсбук?

))

Страшно изречение..."не искам да съм успешен щото вече съм...и пък де не съм..."
        Нямам регистрация във Фейсбук и не го ползвам, не ми трябва. Същото казвам и за телевизера - нямам.

Това за "ръцете отзад"... да не би да имаш предвид "в задника"?

С позицията си за успеха в тази тема частично иронизирам и самата тема, много американски тип въпрос, и участниците, юрнали се настървено да доказват нещо ... (както удовлетвореният в любовта поет не пише любовни стихотворения, щот ги преживява на живо, така и успелият човек би трябвало да го мързи донякъде да говори по въпроса, си мисля), и предлагам друг ъгъл, подход - грууви, както беше отбелязано - към въпроса, щото става много квадратно, нека се и посмеем малко над себе си, пуркуа па, да олабим жилата... ей такива неща, пък ти ми се дразниш нещо

Мисля си, че ако взема сега да заумирвам, няма да съжалявам за избора на начин на живот и да искам преиграване на положението. Това става ли за отговор по успешността?

Коментар

жена ми каза същото))
          По-скоро са дълбоки. То зависи и човек в какво настроение е. Това парче е за вечер с хубаво уиски едната ръка и някоя камина на заден план. Аз ако пусна какво слушам в момента ще изпопадате от столовете

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
            средиземноморски
            Кака Селена отново ще ни дърпа ушите.
            Не съм сигурна дали ти си ми батко, обаче. Интересна музика пускаш.
            Last edited by Selena; 27.05.2018, 00:33.

Коментар

Айде едно и от мен към жените))))
              https://www.youtube.com/watch?v=YuCpTi0EtbU
              Благодаря, признах те за разбирач на женската порода . Обичам този изпълнител, жалко, че наскоро ни напусна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнение

добри са ,но има и по депресантски))
                жена ми каза същото))

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Като гпедам ника ти предполагам, че си момиче и затова съм сигурен, че ти харесва това, което си отбелязала , че ти харесва.
                  Та в темата за успеха.
                  Ако искате да сте успешни сред жените трябва да знаете, че те много обичат сложни и безмислено наредени думи. Само първите две изречения и разбира се подходяща обстановка са достатъчни за всяка жена да зачерви бузите и да те погледне със закръглени очи. Е, ако е много твърда ще трябват още две изречения. В много тежки случаи - бавно, с меланхоличен глас.
                  Това което е харесала Ива е библията на мъжа и е напълно достатъчна той да е успешен.
                  За да получите 100% гаранция си дайте зор и научете всичко.
                  Има нещо вярно в тояа )

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                    Напомня ми за следното. Ал Пачино интервюира просяк (кадър от филма "Looking for Richard"):

https://youtu.be/PkNseTFB0OI

Филмът си заслужава.
                    Страхотно попадение, така добре е хванал бездушието този просяк.

Коментар

Поздравления!Вярно и точно написано! Жалко ,че такива хора като Вас са все по голяма рядкост!
                      Има ни и не се даваме. Добре дошла във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Като гпедам ника ти предполагам, че си момиче и затова съм сигурен, че ти харесва това, което си отбелязала , че ти харесва.
                        Та в темата за успеха.
                        Ако искате да сте успешни сред жените трябва да знаете, че те много обичат сложни и безмислено наредени думи. Само първите две изречения и разбира се подходяща обстановка са достатъчни за всяка жена да зачерви бузите и да те погледне със закръглени очи. Е, ако е много твърда ще трябват още две изречения. В много тежки случаи - бавно, с меланхоличен глас.
                        Това което е харесала Ива е библията на мъжа и е напълно достатъчна той да е успешен.

Ако , поста се хареса и от мъже. Означава ли че някой е е бисексуален. Хумора ти ми хареса независимо че е сексистки. Е ти и бузките на Ивето

Коментар

Нова съм във форума, това ми хареса Вярно е...
                          Та в темата за успеха.

Коментар

добри са ,но има и по депресантски))

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=ahHGBa-lJp0

Коментар

Айде един поздрав от мене...)))

https://www.youtube.com/watch?v=pe0LGazhYyo
                                Благодаря

Коментар

Working...
                                X