IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А, играйте, играйте. Те за това говорих.

Не е добре да сме прекалено сюрьозни, винаги и навсякъде, като американците - от президента им до последния работник на детройтския конвеир. Тея хора там, както са отишли сухарски пуритани, така такива са си останали и досега.
    Разликата между стара Европа и американските ѝ наследници е в липсата, пълната липса на чувство за хумор и самоирония у последните.
    Както заминаха детски недоразвити, така си и останаха, независимо от некоите добри възрастни хора там.
    Продължават с любимия си пуритански лов на вещици по света и у нас. Те са все още едно тригодишно дете, двайсет пъти по-голямо от всички наоколо, докопало тояга и търсещо... какво? кого да удари с тоягата, че е интересно... малко така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Дадох ти лайк на мнението за да ти се запълнят и на теб квадратчетата.

Всичко което каза за мен е "определен начин на мислене".

Моята книга ще се опита да докаже че на човек не са му нужни правила или велики мисли казани от някой си които да следва...а просто "определен начин на мислене".

Чел съм много книги в областта на психологията и личностното развитие, мотивационни и т.н. Много от тях съм зарязвал като глупави. С много от тях съм съгласен отчасти. Някой хора повърхностно са споемнавали важността на начина на мислене .

Но никъде до момента не съм срещнал задълбочаване в точно тази материя и подобен подход като моя. Ако греша някой да ме поправи.
      Толкова съм търпелива, че никога не зарязвам дори по-малко интересна книга, само дето вече много бавно и старателно подбирам това, което чета. Едно зрънце да науча повече, съм благодарна на автора, защото в този момент е мой учител, пък макар и да не съм в унисон с повечето неща, които пише.
      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Ктде живееш, да те черпя едно?
        Тцъ, само едно не може. Аз съм като патетата - потопя ли си човката, трябва да се окъпя цялата.

П.П. Съседи сме по хабитат, но засега можеш да ми поръчаш една бутилка тъмно Бакарди в Кръчмата.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Защото понякога, високата образованост и интелигентност се явяват като рамки. Такъв човек може да се опита да даде обяснение на дадено явление от позицията на своите знания и професионален опит, без да си даде труда да прехвърли границата им... и такъв човек обикновено стига до една прилична заплата.

Докато за други, които притежават само базови умения, но изобретателността им не е лимитирана от образованието и интелигентността им, благодарение за фантазията, въображението и амбицията си, постигат повече.
          Ктде живееш, да те черпя едно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Лирическата героиня се бъзика с лирическия герой, но не по линия на тези нюанси. Като вряла и кипяла такава, счита, че ако лирическият герой издаде книга, използвайки мъдростта на всички участници в тази тема, ни дължи авторски права под формата на поне тройка кебабчета, студена тбира и разходка с бентлито за дамите, а за господата каквото там намери за добре .

Колкото до сексуалната линия на глагола “вземам”, тя счита, че опасност засега няма и едва ли ще има поради спецификите на виртуалния свят .
            Лирическият герой също намира „опасността” за ефимерна поради факта, че не точно от опасности се раждат деца, а от майки /героини, в т.ч. лирирически и драматически/, докато кебапчет'та са за отвличане вниманието на плебса.

Коментар

Точно това ми е тезата. "висообразовани и високоинтелигентни индивиди" - не означава че не са простаци. Ако умен се ставаше с четене....или успеха се гарантираше с прочитането на Х на борй книги или завършването на Х на брой образования - всичко щеше да е супер лесно.
              Тук имаме примери за това.

Ей това ми е на мен проблема който искам да изясня. Що висообразовани и високоинтелигентни индивиди могат да не постигнат нищо повече от някаква прилична заплата....а някой който може да не е такъв да псотигне много повече.
              Защото понякога, високата образованост и интелигентност се явяват като рамки. Такъв човек може да се опита да даде обяснение на дадено явление от позицията на своите знания и професионален опит, без да си даде труда да прехвърли границата им... и такъв човек обикновено стига до една прилична заплата.

Докато за други, които притежават само базови умения, но изобретателността им не е лимитирана от образованието и интелигентността им, благодарение за фантазията, въображението и амбицията си, постигат повече.

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Съвсем наскоро, преди само около 30 години, от чуждестранни източници, аз научих, че „Вземи ме” имало било и доста похотлив, сексуален смисъл.
                Пита се, знае ли лирическата героиня за тейзи нюанси на езика...и какво смята да прави с тях блозко време?
                Лирическата героиня се бъзика с лирическия герой, но не по линия на тези нюанси. Като вряла и кипяла такава, счита, че ако лирическият герой издаде книга, използвайки мъдростта на всички участници в тази тема, ни дължи авторски права под формата на поне тройка кебабчета, студена бира и разходка с бентлито за дамите, а за господата каквото там намери за добре .

Колкото до сексуалната линия на глагола “вземам”, тя счита, че опасност засега няма и едва ли ще има поради спецификите на виртуалния свят .

Коментар

Вземи ма бачо Илия за секретарица виж кви идеи давам туканка. За партнер не ща, че много отговорно ще стане хаха
                  Съвсем наскоро, преди само около 30 години, от чуждестранни източници, аз научих, че „Вземи ме” имало било и доста похотлив, сексуален смисъл.
                  Пита се, знае ли лирическата героиня за тейзи нюанси на езика...и какво смята да прави с тях блозко време?

Коментар

не ...ще те взема за адвокат да ме измъкваш като прееба някой)))))) и му взема парите)))
                    Бива. И това бива

Коментар

не ...ще те взема за адвокат да ме измъкваш като прееба някой)))))) и му взема парите)))
                      ...да бе. Точно ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Забравяш, че липсата на резултат също е резултат.
                        Пътят е извървян, стигаш донякъде. Ако постигнеш нещото, ок. Ако не - мислиш как да го постигнеш. Мислиш.
                        Затова имаш глава с известно количество сиво вещество вътре.
                        Ако разните откриватели, учени и инженери мислеха така, доникъде нямаше да стигнем.
                        Същото е и в други области на живота.

Няма път към нещо ново, който да е ясен.
                        А пътят към познатото е утъпкан и няма да ти донесе нищо ново като резултат.
                        Виж, тук за ефективност може да се мисли. Но това пак е нов път.
                        Този реализъм само мв натоварва. Вярно, мога и нися, ама все пак. Имай милост, а?
                        ​​​

Коментар

Вземи ма бачо Илия за секретарица виж кви идеи давам туканка. За партнер не ща, че много отговорно ще стане хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Групова (само)корупция!

На теб не мога да съм полезен с лайк, щото си дошъл до макса.
                            За това имаше в ника ми Макс.... да се сещат хората)) за лайковете

Коментар

Ами...ясно...и тука има бизнес. Ще се орентирам като избистря постановката)))) Ще стана проповедник))

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение

Що бе, остави я да се пече на огъня на амбицията...

И от мен има лайк, щом такава била работата.
                                Ебаси...много бързо ти се запълват бе...))) Това ква амбиция...да еба...

Коментар

Working...
                                X