IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

вземи си сложи една сауна в къщата дето ще даваш толкова пари да се тъпчеш с маргарин и имитиращи продукти сглобени добре от майстор-готвач като олинклусив меню... храната по такива места е ВРЕДНА.

закуските, които си купувате сутрин са с менте сирене, менте мазнина и въобще отрова. имам идея какви продукти пазаруват по морето тези с баничките, за да докарат себестойност.
    +1000.
    Това и аз го повтарям многократно, но никой не слуша, и продължават хората да се тъпчат с трансмазини и пресована кръв с добавки.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

вземи си сложи една сауна в къщата дето ще даваш толкова пари да се тъпчеш с маргарин и имитиращи продукти сглобени добре от майстор-готвач като олинклусив меню... храната по такива места е ВРЕДНА.

закуските, които си купувате сутрин са с менте сирене, менте мазнина и въобще отрова. имам идея какви продукти пазаруват по морето тези с баничките, за да докарат себестойност.
      Хахаха-ти въобще ходил ли си,знаеш ли каква е храната в петзвездните спа хотели във Велинград, та ръсиш акъл?Има шведска маса и менюто е много богато.
      А закуските по закусвалните може и да са както ги описваш,но са вкусни. Не знам колко са вредни,но съм в перфектна кондиция,килограми и физическо състояние за 48-е си години.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Каква точно е целта на занятието?
        Да ме изкарате мизерник,затова,че почивам в България, или да ме изкарате балък,че почивам в България.
        И друг път съм го казвал,че не разполагам с големи финансови възможности,така че възможно е и да съм мизерник по вашите критерии.
        А надали някъде ще мога да почивам при подобни условия за тия цени. Така че със сигурност не съм балък.
        Ади сега, пак почваш. Мисълта ми е, че за парите, които даваш, получаваш кофти услуга на кофти място с лоша храна (да не кажа опасна) и мръсно море. Според мен срещу 100-200 лв отгоре в гръчко ще получиш - перфектно кристално чисто море, чиста и прясна и вкусна храна, чист и рядко населен плаж.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Ами тоя бетон? Излят и занемарен, със стърчащи арматури. И кал наоколо. На самата "променада"

https://www.google.com/maps/@42.6604...2i24?entry=ttu

Как да не му се допие на човек кафе за 6 лева на такова място.

Тези хорица са си за съжаление - дошли да снимат мизерии и боклук:
          Last edited by ejonny2376; 20.07.2023, 00:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
            Ако ето това се намираше около Несебър, тук всички Мировци и брокерази щяха да опищят света колко било красиво в БГ и как другаде нямало такива чудеса.

https://www.google.com/maps/@40.6196...2i24?entry=ttu

Да, но не се намира в България за жалост. Оказва се:
            - Че има такива места в Европа, за които България само може да мечтае, при това много стотици километри крайбрежни ивици като тази и по-красиви
            - Няма да видиш боклуче наоколо
            - Цените - наполовина от БГ

Абе друго е да си хапнеш пържола и да си купиш джапанки от тая цигания тук, нали:
            https://www.google.com/maps/@42.6603...2i24?entry=ttu
            Туй Бейрут ли е ?

Коментар

Семеен хотел и безплатен паркинг, до плажа? Будалкаш ни нещо?
              П.С Велинград няма нищо общо с "ден гУдина рани"
              Хахаха.И защо ми е да лъжа за подобни неща?

Коментар

Паркинга ми е безплатен,сутрин си купуваме закуски,на обяд има обедно меню по заведенията. Алкохол нито аз,нито жената пием.
                А почивах по-миналата седмица в петзвезден спа хотел във Велинград за 300 лв със закуска и вечеря.А и всеки месец ходя по един уикенд там.На море ходя една седмица само заради децата.
                За пореден път се убеждавам, че е много по-изгодно да отида в петзвезден спа хотел.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

To па ена почивка в Несебър.....
                  Каква точно е целта на занятието?
                  Да ме изкарате мизерник,затова,че почивам в България, или да ме изкарате балък,че почивам в България.
                  И друг път съм го казвал,че не разполагам с големи финансови възможности,така че възможно е и да съм мизерник по вашите критерии.
                  А надали някъде ще мога да почивам при подобни условия за тия цени. Така че със сигурност не съм балък.

Коментар

Паркинга ми е безплатен,сутрин си купуваме закуски,на обяд има обедно меню по заведенията. Алкохол нито аз,нито жената пием.
                    А почивах по-миналата седмица в петзвезден спа хотел във Велинград за 300 лв със закуска и вечеря.А и всеки месец ходя по един уикенд там.На море ходя една седмица само заради децата.
                    За пореден път се убеждавам, че е много по-изгодно да отида в петзвезден спа хотел.
                    Семеен хотел и безплатен паркинг, до плажа? Будалкаш ни нещо?
                    П.С Велинград няма нищо общо с "ден гУдина рани"

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                      Ако ето това се намираше около Несебър, тук всички Мировци и брокерази щяха да опищят света колко било красиво в БГ и как другаде нямало такива чудеса.

https://www.google.com/maps/@40.6274983,14.4791209,3a,75y,68.18h,93.88t/data=!3m9!1e1!3m7!1s8f11LGHDpuC-H1oBMD-cIA!2e0!7i16384!8i8192!9m2!1b1!2i24?entry=ttu

- Че има такива места в Европа, за които България само може да мечтае, при това много стотици километри крайбрежни ивици като тази и по-красиви

Абе друго е да си хапнеш пържола и да си купиш джапанки от тая цигания тук, нали:
                      То па ена "пържола" - вероятно полуфабрикат от балканската война, "ноФ Фнос".

Коментар

Миналата седмица ни убеждаваше, че ще почиваш за 200 лв на ден. Сега се оказа, че 200 лв е само хотела (без закуска ), 20 лв паркинга на ден, 80 лв вечеря, 30 лв закуска и 80 лв обяд, шезлонг и чадър 24 лв. и то отиде на 430 лв., като сложиш води, сладоледи, алкохол и др "глезотийки" отиде на 500 кинта на ден.
                        80 лева на вечер за 4-ма (сигурно е завел и щерките) - то таман за по 1 шопска салата на човек + чешмяна вода. Какво са яли тези хора...

Коментар

Ами не съм толкова умен като теб,та да изкарвам много пари.
                          Бюджета ми за почивка лятото е 5000 лв.А и 20 хиляди да беше, пак щях да почивам в България.
                          Тук си ми харесва. На който не му харесва е свободен да ходи,където поиска.
                          А и като гледам хората на плажа, в града и по заведенията повечето са чужденци. Основно семейства с деца.Явно са големи балъци да почиват в България, вместо да видят свят.
                          To па ена почивка в Несебър.....

Коментар

Миналата седмица ни убеждаваше, че ще почиваш за 200 лв на ден. Сега се оказа, че 200 лв е само хотела (без закуска ), 20 лв паркинга на ден, 80 лв вечеря, 30 лв закуска и 80 лв обяд, шезлонг и чадър 24 лв. и то отиде на 430 лв като сложиш води, сладоледи, алкохол и отиде на 500 кинта на ден.

Коментар

• Ако ето това се намираше около Несебър, тук всички Мировци и брокерази щяха да опищят света колко било красиво в БГ и как другаде нямало такива чудеса.

Last edited by ejonny2376; 20.07.2023, 00:26.

Коментар

Миналата седмица ни убеждаваше, че ще почиваш за 200 лв на ден. Сега се оказа, че 200 лв е само хотела (без закуска ), 20 лв паркинга на ден, 80 лв вечеря, 30 лв закуска и 80 лв обяд, шезлонг и чадър 24 лв. и то отиде на 430 лв като сложиш води, сладоледи, алкохол и др "глезотийки" отиде на 500 кинта на ден.
                                не е балък този, който яде зелника....
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X