Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По принцип тестените храни са много вредни заради съдържащият се в тях глутен.Даже имам теория,че в България има такава висока смъртност, щото сме на първо място в света по количество изяден хляб на човек от населението.
Ето виж примерно това:
Телешките салами - бъркоч от свинска мазнина и пилешки кожи
https://novini.bg/bylgariya/ikonomik...=content_promo
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Проблемът е, че слагат най-големите боклуци в тях, за да докарат цена.
- 1 like
Коментар
-
Знам,че баничките са вредни.По принцип ги избягвам.Но веднъж в годината може да си позволя и вредна храна.
Аз лично спазвам много строга диета.
Коментар
-
Много е дълго за обяснение, но не е банички и пържоли в съмнителни заведения по черноморието.
Аз лично спазвам много строга диета.
Коментар
-
Какво според теб е здравословна диета?
Аз примерно всяка сутрин закусвам Смути - ядково/косово мляко, пъпеш/кайсии или банан зимата, овесени ядки, мед, авокадо, лешников/бадемов тахан.Last edited by better; 20.07.2023, 01:11.
- 1 like
Коментар
-
За ергени препоръчам Прага, Будапеща, Барса и т.н. Слънчака е за любителите на "мургавите" .
Плюс доста самотни българки отишли на море с надеждата да начешат катериците.
Направо рай за ергени.Last edited by mirodes; 20.07.2023, 00:57.
- 1 like
Коментар
-
Защото в тях има Мононатриевият глутамат
Коментар
-
+1000.
Това и аз го повтарям многократно, но никой не слуша, и продължават хората да се тъпчат с трансмазини и пресована кръв с добавки.
Е, имаха повечко от едно коварно заболяване на стомаха, но предпиеха задължителен скрининг и молекулярни тестове и даже наука излезе. Не само че профилактираха проблема.
За това мога да ви говоря до утре сутрин. С писане около седмица ще ми трябва.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ами хубаво-ходи в Италия кой те спира.
Аз пък мога да ти обясня,че за ерген няма по-добро място за свалки от Слънчака,ама ти явно не го осъзнаваш.
Коментар
-
Хахаха-ти въобще ходил ли си,знаеш ли каква е храната в петзвездните спа хотели във Велинград, та ръсиш акъл?Има шведска маса и менюто е много богато.
А закуските по закусвалните може и да са както ги описваш,но са вкусни. Не знам колко са вредни,но съм в перфектна кондиция,килограми и физическо състояние за 48-е си години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ние му обясняваме, че в Италия е по-евтино и получаваш услуга, качество и изживявания X 1000, той продължава. Какво да го правиш.
Аз пък мога да ти обясня,че за ерген няма по-добро място за свалки от Слънчака,ама ти явно не го осъзнаваш.
Коментар
-
Ади сега, пак почваш. Мисълта ми е, че за парите, които даваш, получаваш кофти услуга на кофти място с лоша храна (да не кажа опасна) и мръсно море. Според мен срещу 100-200 лв отгоре в гръчко ще получиш - перфектно кристално чисто море, чиста и прясна и вкусна храна, чист и рядко населен плаж.
Коментар
-
Ето това тровят в повечето хотели/ресторанти по черноморието.
България е най-големият вносител на „суха кръв“ в Европа
Субстанцията „кръв на прах“ или „суха кръв“ се внася в България повече от двадесет години. България е най-големият вносител на „суха кръв“ в Европа. Това е отпаден продукт от кланиците и се пакетира и заравя в специални септични ями. Български търговци обаче използват този отпаден, пише politikata.net, цитиран от "Блиц".
https://novini.bg/biznes/zemedelie/183496
Коментар
Коментар