Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Моите родители..да са живи и здрави...нищо не знаят горките. Най обикновенни трудови хора...които през годините все едно ми повтаряха...внимавай...бъди тихичак...не се бийй...ти ще видиш...като : останеш сам да се издържаш...като се ожениш...като имаш деца.... Е..нищо не видях друго освен че да не ги слушам е било най праивлното нещо в моя живот.
И сега ме боготворят...щото всички са зависими от мен. Как не се подадох на вечния им страх.....който ми внушаваха не знам. Нищо не споделях....на никой нищо не казвах кво правя....защото реакцията им щеше да бъде ВНИМАВАЙ....а не ПОДКРЕПА....аз исках да не внимавам....исках да не живея като тях....не исках да живуркам.
Та сега с моите деца....сме приятели...никога не им казвам...ти ще видиш....псувам пред тях...говоря за секс пред тях...бъзкаме се....няма табута...всичко могат да ми кажат....и знаят за кво да питат майка си..което за мен са глупости...и кво да питат мен...което майка им е тотално безсмисленно да я питат.
Аз съм много неприятен и даже гаден човек понякога...щото съм свръхамбициозен и никога не съм доволен...и не оценявах понякога усилията които те правят за да се докажат пред мен...но те научиха...че ако имат проблем...могат да дойдат при мен..и без да ги питам защо са нагазили в лайната...да измислим заедно решение.
В последните години осъзнавайки къв педерст бях и съм....понякога с околните....взех мерки..и сега съм по спокоен и оценяващ постиженията им.
Коментар