IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тройка ли ти се е приискала!? Милият той
    дам....утре заминавам....ще си го организирам. То ако на вас разчита човек))

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Не ревнувай .
      как ще ревнувам...това ми е любимото..две жени))) с добър френски))

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Сега е време да и предложиш на Селена...)
        Тройка ли ти се е приискала!? Милият той
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Не ревнувай .

Коментар

• Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
            Това македонски ли е
            Significa que cualquiera puede cometer un error. Por muy experto que uno sea. Suele utilizarse para advertir del exceso de confianza (y es que los japoneses suelen ser muy modestos).

Коментар

И при мен така. Преспиваше ме с "Бавно минава кервана в нощния мрак" Явно затова четем с теб едни и същи книги.

П.П. Въпреки съвременното за времето си възпитание, тя спазваше и практикуваше ритуали, които са се предавали поколения наред в рода ни. Билки, мехлеми, мълчана вода, заклинания, почитане на извори и сборища ... Съжалявам, че съм се опъвала като магаре на мост и съм приемала тези неща за бабини деветини .Сега се опитвам да изровя нещата от детските си спомени и напоследък с възрастта, като че ли започват да изплуват.

Ще вземете всяка по половината от кинтите на мъжете си ....и ще заживеете.....аристократично свободно с роден български и френски))) Френския не е случаен))
              Last edited by Iv_max; 07.06.2018, 00:44.

Коментар

Силата на корените е мощна. Едната ми баба е още жива и с бистър ум. Пет минути разговор с нея струват колкото година лекции на мастити философи. Дори навремето да си се опъвала, си последвала модела. Опасното е когато няма модел, който да последваш и да си превъобразиш някои работи. Това е и един от проблемите на България. Жестоко прекъсване в приемствеността, унищожен елит, и ето, млади първенюта не желаят да говорят на родния си език в наш форум ...
                Сорбоната...франция...школа....аристокрация ...и после български модел...приемственост...корени?....елит....проблем и...първенюта...роден език?....

Коментар

In der Tat, man kann es so auslegen
                  Du glotzt ma an, hau ab, Du machst mir noch krank.

Коментар

猿も木から落ちる
                    井の中の蛙大海を知らず。

Коментар

猿も木から落ちる
                      Това македонски ли е

Коментар

猿も木から落ちる

Коментар

И при мен така. Преспиваше ме с "Бавно минава кервана в нощния мрак" Явно затова четем с теб едни и същи книги.
                          П.П. Въпреки съвременното за времето си възпитание, тя спазваше и практикуваше ритуали, които са се предавали поколения наред в рода ни. Билки, мехлеми, мълчана вода, заклинания, почитане на извори и сборища ... Съжалявам, че съм се опъвала като магаре на мост и съм приемала тези неща за бабини деветини .Сега се опитвам да изровя нещата от детските си спомени и напоследък с възрастта, като че ли започват да изплуват.
                          Силата на корените е мощна. Едната ми баба е още жива и с бистър ум. Пет минути разговор с нея струват колкото година лекции на мастити философи. Дори навремето да си се опъвала, си последвала модела. Опасното е когато няма модел, който да последваш и да си превъобразиш някои работи. Това е и един от проблемите на България. Жестоко прекъсване в приемствеността, унищожен елит, и ето, млади първенюта не желаят да говорят на родния си език в наш форум ...

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Тово ми прозвуча малко като долното

Коментар

Как те разбирам. Баба ми - немски девически колеж, а дядо - Сорбоната и Гренобъл. Невероятни. Години след като старата аристократка се спомина разбирах постепенно какво е имала предвид. Мъдростта на старите пари... Страхотни .... Бридж, соарета, финес ... Остави ми името си и духа си ... да е светла паметта им ...

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                Тово ми прозвуча малко като долното
                                Тушѐ.

Коментар

Working...
                                X