Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Не бих си позволил, подобно поведение. Нека не търсим под вола - теле...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ако беше написал "в стадото" щях веднага да го разбера. Извинявам се за изопачаването на разбирането.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добре, по твоето да бъде. Името ти е такова. Но кажи все пак за какво въдство става. За човековъдство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеЗащо?
Аз, например, не искам.))
Коментар
-
Не бих си позволил, подобно поведение. Нека не търсим под вола - теле...Last edited by vikhunter; 24.06.2018, 21:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Според мен Ender има предвид...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Според мен Ender има предвид родителите на говедото, та затова споменава по-възрастните в семейството. Но ..., може и да греша.
Коментар
-
Аз съм от по-възрастните в семейството и направо питам за какво може да се използва тази система.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не мога да кажа, питай някой от по-възрастните в семейството си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнениеИска ми се да съм в тийн години
Аз, например, не искам.
Коментар
-
В говедовъдството може ли да се използва тази система?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМинимума за намирането на бутилка е 4 бита, но с колкото повече признаци разполагаш, толкова по-сигурен ще си в резултата. Така, по-ясно ли е?
Ако сложиш бутилките в картонени кутии, може би примерът ще е по-близо до теста, който се обсъжда: на кутията има етикет с извода от теста; отваряме кутията, вадим бутилката и сме доволни или недоволни от съответствието на етикета към свойствата на бутилката.Last edited by П.Ф.Изеров; 24.06.2018, 20:39.
Коментар
Коментар