IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Изобщо не разбирам въпроса ти. В случая се опитвам да обясня на разбирам език, начина за идентификация на член от множество от 16 елемента, по 15 признака. Цялата сюжетна линия тръгна от един тест някъде в темата. Но ако си изтървал нишката, със сигурност се чудиш на глупостите, които пиша.
    Интересно ми е да комуникираме, но ще гледаммача.

Коментар

Не бих си позволил, подобно поведение. Нека не търсим под вола - теле...
      Добре! Вземам си думите назад.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Ако беше написал "в стадото" щях веднага да го разбера. Извинявам се за изопачаването на разбирането.
        Оказа се, че моят прочит е неточен.Получават се грешки при виртуалните комуникации.
        Мечо

Коментар

Добре, по твоето да бъде. Името ти е такова. Но кажи все пак за какво въдство става. За човековъдство?
          Изобщо не разбирам въпроса ти. В случая се опитвам да обясня на разбирам език, начина за идентификация на член от множество от 16 елемента, по 15 признака. Цялата сюжетна линия тръгна от един тест някъде в темата. Но ако си изтървал нишката, със сигурност се чудиш на глупостите, които пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
            Защо?
            Аз, например, не искам.
            Може би бих подредила живота си по друг начин-ако можех с този житейски опит:))

Коментар

Добре, по твоето да бъде. Името ти е такова. Но кажи все пак за какво въдство става. За човековъдство?
              Last edited by vikhunter; 24.06.2018, 21:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Според мен Ender има предвид...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Според мен Ender има предвид родителите на говедото, та затова споменава по-възрастните в семейството. Но ..., може и да греша.
                  Ако беше написал "в стадото" щях веднага да го разбера. Извинявам се за изопачаването на разбирането.

Коментар

Аз съм от по-възрастните в семейството и направо питам за какво може да се използва тази система.
                    Според мен Ender има предвид родителите на говедото, та затова споменава по-възрастните в семейството. Но ..., може и да греша.
                    Мечо

Коментар

Не мога да кажа, питай някой от по-възрастните в семейството си.
                      Аз съм от по-възрастните в семейството и направо питам за какво може да се използва тази система.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iva66 Разгледай мнение
                        Иска ми се да съм в тийн години
                        Защо?
                        Аз, например, не искам.

Коментар

В говедовъдството може ли да се използва тази система?
                          Не мога да кажа, питай някой от по-възрастните в семейството си.

Коментар

• Иска ми се да съм в тийн години,но...отдавна не съм,което не е пречка да ви чета.Сферата ми на занимание не е математическа или инвеститорски-борсова,просто ми е интересно да чета,без даже да мога да преценя,дали сте прави или не ...но хъса с който го правите ми харесва.

Коментар

• Бреей, тая тема стана на 200 страници, поне при мен.
                              Една малка книга...

Коментар

Минимума за намирането на бутилка е 4 бита, но с колкото повече признаци разполагаш, толкова по-сигурен ще си в резултата. Така, по-ясно ли е?
                                Задачата не е, според мен, намирането на една определена бутилка, а описание на която и да е.
                                Ако сложиш бутилките в картонени кутии, може би примерът ще е по-близо до теста, който се обсъжда: на кутията има етикет с извода от теста; отваряме кутията, вадим бутилката и сме доволни или недоволни от съответствието на етикета към свойствата на бутилката.
                                Last edited by П.Ф.Изеров; 24.06.2018, 20:39.

Коментар

Working...
                                X