Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЩо за глупости, да не се върти форума около него...
Ма зер си го споменал тоя, да ти представя формулата му за успеха:
Формула на Ендър:
У=f(P).f(M).f(A).df(e)
P - потенциал (интелект, знания, ресурси, фактори на средата, назрял момент)
М - мотивация (личностни амбиции, личностни фактори, страхове, комплекси)
А - активация (тригер, задействан от външни фактори; това, което ни кара да действаме)
e - ентропийна компонента (късмет, карък, шанс, карма и т.н.)
Ако трябва, ще разпишем по-подробно...Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Той после ше степенува ше интегрира и накрая логаритъм умножава по пи и дели на е неперовото число после умножава по скоростта на светлината и те така
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Всичко добре.
Що диференцираш кармата? Интересно ми е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Всичко добре.
Що диференцираш кармата? Интересно ми е.
Освен това е тази част от израза, която има най-висока степен на неопределеност.Last edited by Ender; 21.11.2018, 17:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЩо за глупости, да не се върти форума около него...
Формула на Ендър:
У=f(P).f(M).f(A).df(e)
А - активация (тригер, задействан от външни фактори; това, което ни кара да действаме)
Ако трябва, ще разпишем по-подробно...
Що диференцираш кармата? Интересно ми е.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗа личностния тип се пошегувах, а и да бутнем темата в ресора на Ендер, че инак не му е интересно
Формула на Ендър:
У=f(P).f(M).f(A).df(e)
Ако трябва, ще разпишем по-подробно...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеИ това става. Ама има и хора дето зареждат.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Далеч от големия град предимно. Без хора и коли. Всичко върши работа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЯ кажете с Прецата, къде ги търсите тия станции и как се зареждате?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеТ.е., трябва да си търсиш “станция” за зареждане на батериите и повярвай, има ги наоколо. Иначе ще си в кофти настроение и няма да си разгърнеш потенциала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
В по-ранна възраст си бях баш предприемач по Ендер. От около десет години съм сентинел по много странен начин. Майсторлъкът във всичко това е да не си емоционално уязвим, което си е цяло изкуство, защото днешното време буквално те “изсмуква”.
Т.е., трябва да си търсиш “станция” за зареждане на батериите и повярвай, има ги наоколо. Иначе ще си в кофти настроение и няма да си разгърнеш потенциала.
Да, за батериите си права, то дори едно ходене на работа пеш в дъжда, може да зареди,Даже днес като си го припомних и още по пътя се сетих, че предишния ми пост не ми допада много и и смятах да редактирам, като поне края на последното изречение da е нещо като "...въпреки, че може да е понякога разочароващо, все пак по-добре от нищо" )) Ама то и личностния ми тип може след разреждане, да започне самозареждане и без особена голяма причина, а дори от някои незначителни и дребни радости
) всяко зло за добро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБлагодаря за разбирането Селена, ! Ако се доверим напълно на текущото ниво на психологическите тестове,(което не бива да правим изцяло), можем да допуснем погрешното предположение, че си като сентинел. Но няма лошо и да е командер : )) . Обаче мойто скромно мнение е, че има и "консул", и още някои други неща (с канонично намаляваща тежест), за да се формират само не повече от 80%)) Другото може да е едностранчиво. Казвам като пример)) . Разбира се, Ендер ще скочи, и ще каже правилно от негова гледна точка, че не бива, да се дъвче тази дъвка. Да допуснем хипотетично, че има вероятност и двамата да сме прави (грубо казано) )) Но това никак не е важно.
Поставяй ги на място, поддържай нивото. Изцяло съм "за" (на мен не ми се отдава, подавам се на провокации, щото някак си, ми е вродено, да търся и вярвам в доброто, но предупреждавам, че това може, да е Силно разочароващо и не го препоръчвам).
Т.е., трябва да си търсиш “станция” за зареждане на батериите и повярвай, има ги наоколо. Иначе ще си в кофти настроение и няма да си разгърнеш потенциала.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЕ баш па тоя геронтофил дребен тарикат и мошеник.
В случая се е усетил, че не може до безкрай да ни заливат със задокеанска помия докато съвсем, ама съвсем изпростеем. Те французите си имат традиция. Аз харесвам закона им за задължителното излъчване на, ако не ме лъже паметта, 40% френска музика в ефир.Last edited by Selena; 21.11.2018, 09:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Би ли ми обяснила какво е последното, както ползата за теб от него?
То се “гони”, за ни стимулира да вършим второто и третото. Японците добре осъзнават това.
Но есенцията на всичко е третото. “Ползата” за мен е възходящото развитие. Всеки знае себе си.Last edited by Selena; 21.11.2018, 09:30.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар