IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Вече не го карам,поевтиня. Сега и аз се возя на градския, белким ми върже някоя студентка от СУ. Тия от УНСС са "златотърсачки-стотинкаджийки", обраха всички счетоводители в страната..
    Къде съм казал че са от УНСС.Дай си мейла да ти пратя снимка на една от консерваторията

Коментар

Е, той е завършил също и право все пак, макар десетки пъти да съм му късал тази диплома, съвета му към създателя на тази тема беше коректен и напълно безплатен. След това се появиха хипотетични нюанси, които никой юрист няма как да знае, без изчерпателен въпрос за сънаследници, завещания и прочее...
      Голяма част от съфорумците ги е хванала амнезията .Предполагам от злоупотреба.Поне 10 пъти казах че съм с диплома за икономист и нямам такава за юрист

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Знаем за теб .Ти караш скъп Опел на 20 години и сам си го ремнтираш за по евтинко
        Вече не го карам,поевтиня. Сега и аз се возя на градския, белким ми върже някоя студентка от СУ. Тия от УНСС са "златотърсачки-стотинкаджийки", обраха всички счетоводители в страната..

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Спомням си, че Лева се беше измъкнал и не му беше платил за консултация.
          Който не плати първата втора няма

Коментар

Аз си признавам, че ако бях студентка в УНСС и Нрадев ми даде сложна задача по алгебра веднага ще си вдигна полата и краката...
            бе, не знам
            в моя поток повечето студентки ходеха без гащи на тоя изпит
            казваха, че за късмет, щото на предните випускнички това много им помагало
            и аз ходих така веднъж, ама да ти кажа без очаквания резултат
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Астрофизика . Ей сега ще вечерям с още три астрофизични и ще си обсъждаме докторатите и резултатите от телескопа Хъбъл - българка, испанка, хърватка и естонка. Така, че Ви зарязвам за днес

Ladies night
              Еее, що поне не ги запознаеш с романтиката в автобусите по линии 94 и280?

Коментар

Астрофизика . Ей сега ще вечерям с още три астрофизични и ще си обсъждаме докторатите и резултатите от телескопа Хъбъл - българка, испанка, хърватка и естонка. Така, че Ви зарязвам за днес

Ladies night
                Кака да не си ударила 3 големи в стил бай Лорд

Коментар

Ladies night
                  може ли да дадеш малко подробности за тези,
                  имат ли интерес към математика от сборника за унсс
                  и дали евентуално не са към края на срока на годност

и като се замисля, май и радев разполага с телескоп
                  или перископ ли беше.. абе, ако го закъсате с някоя задача, ще дам контакти
                  Last edited by ratten; 19.06.2024, 22:57.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

има някаква схема, но не иска да каже
                    той и евго е давал на колежки да преписват
                    но едва ли е капитализирал чак толкова
                    Аз си признавам, че ако бях студентка в УНСС и Нрадев ми даде сложна задача по алгебра веднага ще си вдигна полата и краката...

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

По какво са тия дипломи?

Ladies night

Коментар

Вероятно, всички счетоводители са еротични модели, неустоими за всяка студентка/преподавателка в УНСС. Само, че не познавам нито един счетоводител, който да кара скъпа кола ида има извинителна бележка от Министерството на финансите...
                        Знаем за теб .Ти караш скъп Опел на 20 години и сам си го ремонтираш за по евтинко
                        Last edited by nradev1111; 19.06.2024, 23:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Обаче никога не се знае какво ще реши съдът. И много често решават каквото си искат и вземат балансирани решения.
                          Ако въобще се стигне до съд, което с една навременна консултация може и да се избегне.

Коментар

Две от дипломите ми са от СУ, а другите две не са от бг. Няма шанс.
                            По какво са тия дипломи?

Коментар

Вероятно, всички счетоводители са еротични модели, неустоими за всяка студентка/преподавателка в УНСС. Само, че не познавам нито един счетоводител, който да кара скъпа кола ида има извинителна бележка от Министерството на финансите...
                              има някаква схема, но не иска да каже
                              той и евго е давал на колежки да преписват
                              но едва ли е капитализирал чак толкова
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

симпатяга е радев и носи на майтап
                                обаче е много неустоим за студентки и професорки
                                и те вече са го научили в колко часа слиза от 280 пред унссето със сборника

Коментар

Working...
                                X