IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

какво хуманитарно има в деленето на наследство
    Вариантите за решение. Машината се дъни. Дава отговор в стил Радев - без дълбочина и с голяма опасност за бъдещи грешки. Наследството не е само “делене” особено в по-старите правни системи базиращи се директно на римското право. В България нещата са опростени.
    Last edited by Selena2024; 19.06.2024, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1

И ти се хвалиш, че си завършил УНСС, аз се срамувам от това, че съм го завършил:-)
      И аз се срамувам.Аз като ме питат се хваля че съм завършил математическа гимназия по времето на социализма.Тия формули дет ги преподават в УНСС и 99% от сегашните студенти не ги знаят аз съм ги учил по математика в осми клас.
      Last edited by nradev1111; 19.06.2024, 22:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

абе, ти да не си преписвала от радев задачите?
        м?
        че той е джентълмен и няма да каже
        Две от дипломите ми са от СУ, а другите две не са от бг. Няма шанс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Няма да може. Точно по наследствено с международен елемент го тествах в две правни системи и беше тотал щета. Може да замести евентуално някои процеси, но не и мисленето.Особено в хуманитарна сфера.
          какво хуманитарно има в деленето на наследство
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Скоро AI ще върши тази работа почти без пари и по-адекватно от 90% от юристите.

До тогава, по-добре прежали един стотак ако имаш съмнения
            Няма да може. Точно по наследствено с международен елемент го тествах в две правни системи и беше тотал щета. Може да замести евентуално някои процеси, но не и мисленето.Особено в хуманитарна сфера.

Коментар

Гаранция. И знам как се вземаха там изпитите по право. И като го гледам как приказва ми изникват съмнения и за другата му диплома. Ти мене откак пиша тук да си ме чул да си търся клиенти?
              абе, ти да не си преписвала от радев задачите?
              м?
              че той е джентълмен и няма да каже
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Спомням си, че Лева се беше измъкнал и не му беше платил за консултация.
                Ужас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Е, той е завършил също и право все пак, макар десетки пъти да съм му късал тази диплома, съвета му към създателя на тази тема беше коректен и напълно безплатен. След това се появиха хипотетични нюанси, които никой юрист няма как да знае, без изчерпателен въпрос за сънаследници, завещания и прочее...
                  Не може да си позволи подобен лукс. Затова се ходи на адвокат. Там се чисти всичко от “а” до “я” преглежда се документация, правят се допълнителни проверки и едва тогава се вземат пари. И не 50 лв.

Коментар

Имах предвид темата за завещанието. Иначе знам, че тук си проси неискани хонорари, за това, какъв голям плейбой бил, ще се въздържа да коментирам, ама да си без кола в УНСС...той няма такава, а и не шофира, вероятно е намирал състудентки, които не могат да устоят сексуално на решаване на сложни задачи с едно неизвестно и изчисления на сложна лихва в препълнените автобуси по линии 94 и 280.
                    симпатяга е радев и носи на майтап
                    обаче е много неустоим за студентки и професорки
                    и те вече са го научили в колко часа слиза от 280 пред унссето със сборника
                    препоръка е

Коментар

ччшш, тия 50-100лв да не ги намираме на улицата!??
                      Спомням си, че Лева се беше измъкнал и не му беше платил за консултация.

Коментар

лордче, като си късал дипломата по право на радев, случайно да си забелязал, и тя ли беше от унсс?
                        и как така на създатели на теми оказва безплатни консултациии
                        а други ги одрусва по 50 кинта
                        Гаранция. И знам как се вземаха там изпитите по право. И като го гледам как приказва ми изникват съмнения и за другата му диплома. Ти мене откак пиша тук да си ме чул да си търся клиенти?

Коментар

лордче, като си късал дипломата по право на радев, случайно да си забелязал, и тя ли беше от унсс?
                          Имах предвид темата за завещанието. Иначе знам, че тук си проси неискани хонорари, за това, какъв голям плейбой бил, ще се въздържа да коментирам, ама да си без кола в УНСС...той няма такава, а и не шофира, вероятно е намирал състудентки, които не могат да устоят сексуално на решаване на сложни задачи с едно неизвестно и изчисления на сложна лихва в препълнените автобуси по линии 94 и 280.

ПП Имаше по едно време и специалност "право" в УНСС, ама май вече не го признават никъде...
                          Last edited by Bailor; 19.06.2024, 22:17.

Коментар

Е, той е завършил също и право все пак, макар десетки пъти да съм му късал тази диплома, съвета му към създателя на тази тема беше коректен и напълно безплатен. След това се появиха хипотетични нюанси, които никой юрист няма как да знае, без изчерпателен въпрос за сънаследници, завещания и прочее...
                            препоръка е

Коментар

В темата за завещанията каква точно “консултация” даде? Даже си позволи да определиш “казуса” като “прост”. Ти?!

Добре е да не се вземат правни съвети от куцо и сакато.

Коментар

ччшш, тия 50-100лв да не ги намираме на улицата!??
                                Скоро AI ще върши тази работа почти без пари и по-адекватно от 90% от юристите.

До тогава, по-добре прежали един стотак ако имаш съмнения

Коментар

Working...
                                X