Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Last edited by Selena2024; 19.06.2024, 22:34.
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
И ти се хвалиш, че си завършил УНСС, аз се срамувам от това, че съм го завършил:-)Last edited by nradev1111; 19.06.2024, 22:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе, ти да не си преписвала от радев задачите?
м?
че той е джентълмен и няма да каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Няма да може. Точно по наследствено с международен елемент го тествах в две правни системи и беше тотал щета. Може да замести евентуално някои процеси, но не и мисленето.Особено в хуманитарна сфера.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Скоро AI ще върши тази работа почти без пари и по-адекватно от 90% от юристите.
До тогава, по-добре прежали един стотак ако имаш съмнения
Коментар
-
Гаранция. И знам как се вземаха там изпитите по право. И като го гледам как приказва ми изникват съмнения и за другата му диплома. Ти мене откак пиша тук да си ме чул да си търся клиенти?
м?
че той е джентълмен и няма да кажепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Спомням си, че Лева се беше измъкнал и не му беше платил за консултация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, той е завършил също и право все пак, макар десетки пъти да съм му късал тази диплома, съвета му към създателя на тази тема беше коректен и напълно безплатен. След това се появиха хипотетични нюанси, които никой юрист няма как да знае, без изчерпателен въпрос за сънаследници, завещания и прочее...
- 1 like
Коментар
-
Имах предвид темата за завещанието. Иначе знам, че тук си проси неискани хонорари, за това, какъв голям плейбой бил, ще се въздържа да коментирам, ама да си без кола в УНСС...той няма такава, а и не шофира, вероятно е намирал състудентки, които не могат да устоят сексуално на решаване на сложни задачи с едно неизвестно и изчисления на сложна лихва в препълнените автобуси по линии 94 и 280.
обаче е много неустоим за студентки и професорки
и те вече са го научили в колко часа слиза от 280 пред унссето със сборникапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеччшш, тия 50-100лв да не ги намираме на улицата!??
- 1 like
Коментар
-
лордче, като си късал дипломата по право на радев, случайно да си забелязал, и тя ли беше от унсс?
и как така на създатели на теми оказва безплатни консултациии
а други ги одрусва по 50 кинта
- 1 like
Коментар
-
лордче, като си късал дипломата по право на радев, случайно да си забелязал, и тя ли беше от унсс?
а други ги одрусва по 50 кинта
ПП Имаше по едно време и специалност "право" в УНСС, ама май вече не го признават никъде...Last edited by Bailor; 19.06.2024, 22:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е, той е завършил също и право все пак, макар десетки пъти да съм му късал тази диплома, съвета му към създателя на тази тема беше коректен и напълно безплатен. След това се появиха хипотетични нюанси, които никой юрист няма как да знае, без изчерпателен въпрос за сънаследници, завещания и прочее...
а други ги одрусва по 50 кинтапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
В темата за завещанията каква точно “консултация” даде? Даже си позволи да определиш “казуса” като “прост”. Ти?!
Добре е да не се вземат правни съвети от куцо и сакато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеччшш, тия 50-100лв да не ги намираме на улицата!??
До тогава, по-добре прежали един стотак ако имаш съмнения
- 1 like
Коментар
Коментар