IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Може би трябва да си потърсиш приятелка с повече от два грама мозък
    И защо? В България например шансът да хванеш Хепатит А и салмонелоза на морето е осезаем. Това са напълно забравени болести в развитите държави. В БГ постоянно има епидемии. Просто защото в БГ лайната се изливат директно в морето и често се смесват с питейната вода, а персоналът по заведенията не са и чували за вода и сапун. Българите имат известен имунитет срещу тези зарази, защото са постоянно изложени на тях. Но европейците нямат. В този смисъл България е страна от третия свят и съвсем естествено хората си задават тези въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Те дори не си правят труда да лъжат убедително. bulgarian lev често използва в лъжите си думата факти но не дава такива. Вече два пъти го питам къде са фактите и той не отговаря, скри се като мишка. Много е словоохотлив докато не го предизвикаш да докаже тезата си. Питам го трети път , къде са фактите че в София м2 е 10,000 евро ? Два_таралежа също може да се чувства поканен да отговори.
      Те да оправдаят цена от 2000 Евро не могат...Ти искаш 10.000 да оправдаят.
      Чисто фундаментално справдливата цена на приличните локации в София е не повече от 1000-1200, а в момента там цените са 3000-4500.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
        . Преди да дойдем тук попитах приятелката ми дали иска да отидем в София и тя ме попита дали трябва да си прави ваксини. Мисля че това би трябвало да Ви дава идея какъв е имиджа на България в Европа. Не мога да ги виня. Когато чуят нещо за България то е или за измами и кражби или виждат циганите, които идват да точат помощи. Може би по аналогия ме попита защото като ходихме до Индия и Танзания трябваше да си направим ваксини.
        Може би трябва да си потърсиш приятелка с повече от два грама мозък

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Абе не са го сменили, ама немския на кавръка и джонката въпреки помощта на гугъл преводача е неразбираем за швейцарците.
          Хаха, разбирам им идеално диалекта на почти всички, може би единствено в кантон Валис имам проблем, но те и самите швейцарци от други кантони не ги разбират. Цюрихският диалект е по-лесен, дефакто е същият алемански диалект като този в района на Бодензее.

Обзалагам се, че лелките които наемаш в кол-центъра с немски няма и дума да отберат ако някой по-стар човек почне да говори на същинския диалект, който се среща вече доста рядко дори в Швейцария. Дори немец от северна Германия няма да разбере грам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

може ли да дадеш малко подробности за тези,
            имат ли интерес към математика от сборника за унсс
            и дали евентуално не са към края на срока на годност

и като се замисля, май и радев разполага с телескоп
            или перископ ли беше.. абе, ако го закъсате с някоя задача, ще дам контакти
            За Радев ще ни трябва микроскоп. Малко е сложно щото сме в друга специалност

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              швейцария с второ намаление на лихвите за 3 месеца
              тия да не са си сменили мейла!???
              Абе не са го сменили, ама немския на кавръка и джонката въпреки помощта на гугъл преводача е неразбираем за швейцарците.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Кака да не си ударила 3 големи в стил бай Лорд
                Много работи не знаеш ти за кака си

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Лъжеш, без единиците имаше същия. Лъжата ти показва, колко си жалък и пиян!!!!!!!!!!
                  ЕЕЕЕЕ това е било отдавна.Прав си бях забравил.Ама те двата ника еднакви почти.Заради паролата си направих нов,Бях я забравил

Коментар

Аз имам само 1 ник.Бъркаш ме с някой.Нещо халюцинираш,дане си пил абсент тая вечер
                    Лъжеш, без единиците имаше същия.
                    Last edited by Bailor; 20.06.2024, 08:38.

Коментар

И като ги поканиш у вас зимата ги грееш с печка от 750W в мазето
                      И сега съм там 22°С , при 33 навън. Зимата със 750 вата, пак същите градуси. Поинтересувай се защо всички баровци, които строят нови къщи в селата около София, никой не строи приземен етаж/мазе? Между 100 и 200 хиляди струва, колкото една гарсониера в Дружба с блиндирана врата и японски климатик.

Коментар

Аааааа, тука лъжата е много яка, ще намеря цитати от стария ти Ник. Възможно е и ще те закова!!!!
                        Аз имам само 1 ник.Бъркаш ме с някой.Нещо халюцинираш,дане си пил абсент тая вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Гаранция. И знам как се вземаха там изпитите по право. И като го гледам как приказва ми изникват съмнения и за другата му диплома. Ти мене откак пиша тук да си ме чул да си търся клиенти?
                          И аз не си търся .Те ме търсят.И като им кажа тънка цена от 50лв като за приятел викат че съм ги оскубал>Хич не ми трябват такива клиенти

Коментар

Голяма част от съфорумците ги е хванала амнезията .Предполагам от злоупотреба.Поне 10 пъти казах че съм с диплома за икономист и нямам такава за юрист
                            Аааааа, тука лъжата е много яка, ще намеря цитати от стария ти Ник. Възможно е и ще те закова!!!!

Коментар

Вече не го карам,поевтиня. Сега и аз се возя на градския, белким ми върже някоя студентка от СУ. Тия от УНСС са "златотърсачки-стотинкаджийки", обраха всички счетоводители в страната..
                              И като ги поканиш у вас зимата ги грееш с печка от 750W в мазето

Коментар

Който не плати първата втора няма
                                Имам един познат адвокат-ром. Понеже роми от Абисиния ми търсеха такъв, аз го посъветвах да си пусне обяви директно в махалата, вместо да ме ползва за посредник. Той ми вика, брат то хубаво, ама ние първо нямаме писменост и второ 95% сме неграмотни...

Коментар

Working...
                                X