IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е той сам ще си каже
    аз съм развил някакъв условен рефлекс и след 2-3 реда от 1-2 поста, започвам да не ги чета
    ако са много продуктивни на мнения ги настанявам директно при колегите им в игнора.
    Не е помирисвал сериозно чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024

Раздуй кой е този нов стар герой с италианската принцеса

Щото ние не пътуваме, не живеем навън от по 20-30 години и не сравняваме
      е той сам ще си каже
      аз съм развил някакъв условен рефлекс и след 2-3 реда от 1-2 поста, започвам да не ги чета
      ако са много продуктивни на мнения ги настанявам директно при колегите им в игнора.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Казах по груби сметки. Създавате усещане на жена на 50-60, с болежки, кисела и незадоволена. От това което съм прочел, нямате нито едно позитивно мнение. Позволявам си да Ви го кажа защото не Ви е работа да обсъждате нито мен нито приятелката ми.
        Сексистки глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Демек движиш с ощетена от природата италианка. Те принципно са хем грознички хем тъпички. Езици не говорят и много работи са им тъмна Индия като географията например иначе самочувствие до небето дип че и там няма ни мафия ни мърлява Южна Италия с боклуците по улиците и поток от италианци яко бягащи от малоумната им данъчна политика.

Само не разбрах това колко общо има с темата за българските недвижими имоти, на които цената им расте последните поне около десетина години.

А иначе кой къде живее си е негов личен избор.
          мани го тоя измислен герой
          слушай сега, веднъж май в залцбург бяхме и в някакво магазинче се редим за касата
          зад нас започна да се чува парларе /италЯнско бръщолевене/. после взе да се усилва и да става неприятно
          обръщам се и една мадона крещи по неиния, уж мачо а той се прави, че не чува и, че не крещят на него
          много конфуз
          иначе мадонката беше сгодна така, едричка, като кобилка
          обаче много неуравновесена
          Last edited by ratten; 20.06.2024, 21:57.
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Демек движиш с ощетена от природата италианка.Хахахаха, Те принципно са хем грознички хем тъпички. Езици не говорят и много работи са им тъмна Индия като географията например иначе самочувствие до небето дип че и там няма ни мафия ни мърлява Южна Италия с боклуците по улиците и поток от италианци яко бягащи от малоумната им данъчна политика.

Само не разбрах това колко общо има с темата за българските недвижими имоти, на които цената им расте последните поне около десетина години.

Хахахаха, +1

Коментар

Не мисля че мога да се върна. Въздуха не ми позволява. Свърших училище за тази година и сега съм близо до Милано при приятелката ми. Въздуха в Милано е известен като доста мръсен, но се търпи. В София сигурно е друг тип замърсяване защото през половината от времето трябва да стоя в къщи. Теоретично стои и въпроса дали ще мога да си намеря работа за моето ниво, но докато не се оправи въздуха няма какво да разсъждавам. Преди да дойдем тук попитах приятелката ми дали иска да отидем в София и тя ме попита дали трябва да си прави ваксини. Мисля че това би трябвало да Ви дава идея какъв е имиджа на България в Европа. Не мога да ги виня. Когато чуят нещо за България то е или за измами и кражби или виждат циганите, които идват да точат помощи. Може би по аналогия ме попита защото като ходихме до Индия и Танзания трябваше да си направим ваксини.
              Демек движиш с ощетена от природата италианка. Те принципно са хем грознички хем тъпички. Езици не говорят и много работи са им тъмна Индия като географията например иначе самочувствие до небето дип че и там няма ни мафия ни мърлява Южна Италия с боклуците по улиците и поток от италианци яко бягащи от малоумната им данъчна политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Той е студент, но знае десетгодишни подробности даже от изтритата тема. Понижителството го е споходило преди първия срамен косъм. Мъка.
                Коя е изтритата тема ?

Коментар

Той е студент, но знае десетгодишни подробности даже от изтритата тема. Понижителството го е споходило преди първия срамен косъм. Мъка.
                  какъв студент!?
                  доцент е вече в рутенето на имотиту!
                  обаче пусто имоти много кораво, клати се, клати, но не пада.

препоръка е

Коментар

колега, ти нов играч го играеш а знаеш дори възрастта на другите
                    загуби ми се един, дето само препраща мнения от бгмама,
                    да имате връзка с него?
                    Не знам за кого говорите. Аз съм тук от 2 седмици. Работя за секюрити компания и имаше тикети че някой влиза в този форум през фирмения VPN. Както сигурно се досещате форума не е много сигурен. Мога да дам допълнителна информация ако искате макар че не мога да влизам в подробности. После видях че говорите за имоти и тъй като преценявам дали да продам моя и имам много време, започнах да чета.

Коментар

да имате връзка с него?

Коментар

Може би трябва да си потърсиш приятелка с повече от два грама мозък
                        няма да си мачват
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ако е неаполитанка, там мърсотията е много по-осезателна, нашия пореден гастар-хейтър, взел за тук да се кахъри....
                          Аз не съм бил В Неапол и не знам как е там. Вие вероятно също не сте били но имате мнение. Тя също не е била в София и има мнение. Това са нормални неща.

Коментар

Тя прави докторантура тук и работи като консултант по няколко проекта. По груби сметки е наполовина на Вашата възраст. Опитайте да се да сте жлъчна към някой на Вашето ниво. Може поне Вие да останете с впечатление че Ви се получава.
                            да имате връзка с него?
                            препоръка е

Коментар

Тя прави докторантура тук и работи като консултант по няколко проекта. По груби сметки е наполовина на Вашата възраст. Опитайте да се да сте жлъчна към някой на Вашето ниво. Може поне Вие да останете с впечатление че Ви се получава.

Коментар

Ако е неаполитанка, там мърсотията е много по-осезателна, нашия пореден гастар-хейтър, взел за тук да се кахъри....

Коментар

Working...
                                X