IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Това с модерацията кога е било? В някаква грешка си. Ние сме си взаимни фенки

Инак се боя за здравето ти, че моите 200 кила са сериозно предизвикателство пък ти дишаш със сламка. Деликатно цвете си
    ти няма ми сядаш на лицето че да ме задушиш. На колчето (иглътъ за тебе) и само ще кажеш фъссссссс
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

нъл знайш противоположностите се привличат. Играем отрицателния полюс . Ша са връщаш чак от хиспанията да си търсиш "-".
      Да не говорим че идваш и да скубеш косите на модерацията ...
      Сал жена може да налита на бой за пост
      Това с модерацията кога е било? В някаква грешка си. Ние сме си взаимни фенки

Инак се боя за здравето ти, че моите 200 кила са сериозно предизвикателство пък ти дишаш със сламка. Деликатно цвете си
      Last edited by Selena2024; 24.06.2024, 09:58.

Коментар

Простотията е магнит само за простаци и простачки. Пък уж си математик.
        нъл знайш противоположностите се привличат. Играем отрицателния полюс . Ша са връщаш чак от хиспанията да си търсиш "-".
        Да не говорим че идваш и да скубеш косите на модерацията ...
        Сал жена може да налита на бой за пост
        Last edited by bota156; 24.06.2024, 09:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ела да провериш. Ма си вземи и .... дан ми опищиш маалата
          Простотията е магнит само за простаци и простачки. Пък уж си математик.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

По принцип, не отговарям на дама, когато ме разкритикува, че се оплаквам от някои субекти, щото приемам, че е винаги е права, но за мой ужас установявам, че тя с готовност флиртува с най- ниско страстни балкански субекти и то с желание и готовност. Ето с кого, никога не бих желал да общувам изобщо повече, не, че някога съм изгарял от желание, явно интуитивно съм усещал покварата в подобна личност...имах една състудентка, докато бяхме в хотел на охридското езеро, тя демонстративно ми показваше пред нейни съквартирантки в стаята, че иска да я чукам. Стана ми противна и не я докоснах повече. Не спря да ме подиграва на път за България, ама като се ожених за друга наша колежка, онемя...
            Споко, тук само за апартаменти ще си приказваме. Не я знам дамата коя е, но добре си направил.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Госпожо, голям късметлия съм, че не знаете правилата за запетая. Щяхте да ми надуете главата .
              А правилата за точката знаеш ли ги? Ако и на хох дойч си така …

Коментар

ДоведенияТ брат.

Елитно семейство явно. Ти ваксинира ли я вече приятелката, та да я доведеш в България?

Аз на див риск се прибирам без ваксина
                Госпожо, голям късметлия съм, че не знаете правилата за запетая. Щяхте да ми надуете главата .

Коментар

Отговорих му в другата тема
                  По принцип, не отговарям на дама, когато ме разкритикува, че се оплаквам от някои субекти, щото приемам, че е винаги е права, но за мой ужас установявам, че тя с готовност флиртува с най- ниско страстни балкански субекти и то с желание и готовност. Ето с кого, никога не бих желал да общувам изобщо повече, не, че някога съм изгарял от желание, явно интуитивно съм усещал покварата в подобна личност...имах една състудентка, докато бяхме в хотел на охридското езеро, тя демонстративно ми показваше пред нейни съквартирантки в стаята, че иска да я чукам. Стана ми противна и не я докоснах повече. Не спря да ме подиграва на път за България, ама като се ожених за друга наша колежка, онемя...
                  Last edited by Bailor; 24.06.2024, 01:05.

Коментар

Че той има ли такава?
                    Ела да провериш. Ма си вземи и .... дан ми опищиш маалата

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

наострил ли е иглата
                      Че той има ли такава?

Коментар

наострил ли е иглата
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ботчо прегледа тефтера с ваксинираните
                          и каза, че ти е време за бустер

Коментар

ДоведенияТ брат.

Елитно семейство явно. Ти ваксинира ли я вече приятелката, та да я доведеш в България?

ботчо прегледа тефтера с ваксинираните
                            и каза, че ти е време за бустер
                            препоръка е

Коментар

ДоведенияТ брат.

Темата не остава без шут никога. Имаше един дето знаеше поверително инфо от Интерпол, топ банкери му докладваха, политици също.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Доведения брат на приятелката ми е дребен кон артист които се опитва да се изкара международен играч. Предполагам че се е наврял в някакви среди и е чул това-онова. Вчера цял ден ми обяснява че повечето схеми в Европа се въртят през България. Схеми на високо ниво, ваксини, помощи за Украйна и подобни. Преди време имало и някаква крупна измама в Англия, сега в Белгия. Ставало дума за стотици милиони и се слагат българи за бушони защото българското правителството нехае. Имало подобна схема с румънци, но в момента в който се е разбрало, тяхното правителство е изпратило екип да участва в разследването и са разбили цялата мрежа включително реалните организатори. Българското правителство се прави че нищо не се е случило и сега всичко минава през България защото като се разкрие схемата гърмят бушоните и дотам а организаторите просто започват нова схема.
                                ДоведенияТ брат.

Коментар

Working...
                                X