Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
нъл знайш противоположностите се привличат. Играем отрицателния полюс . Ша са връщаш чак от хиспанията да си търсиш "-".
Да не говорим че идваш и да скубеш косите на модерацията ...
Сал жена може да налита на бой за пост
Инак се боя за здравето ти, че моите 200 кила са сериозно предизвикателство пък ти дишаш със сламка. Деликатно цвете сиLast edited by Selena2024; 24.06.2024, 09:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Простотията е магнит само за простаци и простачки. Пък уж си математик.
Да не говорим че идваш и да скубеш косите на модерацията ...
Сал жена може да налита на бой за постLast edited by bota156; 24.06.2024, 09:33.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ела да провериш. Ма си вземи и .... дан ми опищиш маалата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
По принцип, не отговарям на дама, когато ме разкритикува, че се оплаквам от някои субекти, щото приемам, че е винаги е права, но за мой ужас установявам, че тя с готовност флиртува с най- ниско страстни балкански субекти и то с желание и готовност. Ето с кого, никога не бих желал да общувам изобщо повече, не, че някога съм изгарял от желание, явно интуитивно съм усещал покварата в подобна личност...имах една състудентка, докато бяхме в хотел на охридското езеро, тя демонстративно ми показваше пред нейни съквартирантки в стаята, че иска да я чукам. Стана ми противна и не я докоснах повече. Не спря да ме подиграва на път за България, ама като се ожених за друга наша колежка, онемя...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Госпожо, голям късметлия съм, че не знаете правилата за запетая. Щяхте да ми надуете главата .
- 1 like
Коментар
-
ДоведенияТ брат.
Елитно семейство явно. Ти ваксинира ли я вече приятелката, та да я доведеш в България?
Аз на див риск се прибирам без ваксина
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отговорих му в другата темаLast edited by Bailor; 24.06.2024, 01:05.
Коментар
-
Че той има ли такава?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Отговорих му в другата темапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо прегледа тефтера с ваксинираните
и каза, че ти е време за бустер
Коментар
-
ДоведенияТ брат.
Елитно семейство явно. Ти ваксинира ли я вече приятелката, та да я доведеш в България?
и каза, че ти е време за бустерпрепоръка е
Коментар
-
ДоведенияТ брат.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Доведения брат на приятелката ми е дребен кон артист които се опитва да се изкара международен играч. Предполагам че се е наврял в някакви среди и е чул това-онова. Вчера цял ден ми обяснява че повечето схеми в Европа се въртят през България. Схеми на високо ниво, ваксини, помощи за Украйна и подобни. Преди време имало и някаква крупна измама в Англия, сега в Белгия. Ставало дума за стотици милиони и се слагат българи за бушони защото българското правителството нехае. Имало подобна схема с румънци, но в момента в който се е разбрало, тяхното правителство е изпратило екип да участва в разследването и са разбили цялата мрежа включително реалните организатори. Българското правителство се прави че нищо не се е случило и сега всичко минава през България защото като се разкрие схемата гърмят бушоните и дотам а организаторите просто започват нова схема.
- 1 like
Коментар
Коментар