IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

То за Евго и на евин плаж ще е трудно да намери жена.

Запомни си горните думи обаче. Да не надуши благовернара какви ги плещиш. Не ти увря главата ей.
    Ако вадя достатъчно пари няма много да й пука. Тя и без това поддържа паралелна връзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е то ако стане това,ще имам не една,а доста другарки. Но си промених мнението за други деца ,не ми се разправя на тия години с бебета.
      Притеснява ме само, че Евго каза,че в София било изключително трудно да си намериш жена.
      То за Евго и на евин плаж ще е трудно да намери жена.

Запомни си горните думи обаче. Да не надуши благовернара какви ги плещиш. Не ти увря главата ей.

Коментар

Мдам. Като го закъсаш пак здравословно ще те видя аз, щурецо!

Жените по моите ширини казват - където си искал лятото там карай и зимата.
        Е то ако стане това,ще имам не една,а доста другарки. Но си промених мнението за други деца ,не ми се разправя на тия години с бебета.
        Притеснява ме само, че Евго каза,че в София било изключително трудно да си намериш жена.

Коментар

Е чак дотам няма да го докарам. Обмислям една идея да се преместя да живея в София, а жената с децата да си останат тук.Та ще ми трябва някоя другарка да обсъждаме това онова.Без сериозни ангажименти.
          Мдам. Като го закъсаш пак здравословно ще те видя аз, щурецо!

Жените по моите ширини казват - където си искал лятото там карай и зимата.

Коментар

Тя търси съпруг. Къш лаком петльо!
            Е чак дотам няма да го докарам. Обмислям една идея да се преместя да живея в София, а жената с децата да си останат тук.Та ще ми трябва някоя другарка да обсъждаме това онова.Без сериозни ангажименти.

Коментар

Не си познала. Аз не съм женен.
              А тая испанка звучи доста интригуващо.
              Тя търси съпруг. Къш лаком петльо!

Коментар

И аз тъй .

Тебе кво ти дреме? Лаф да става. Не може само да се бачка. В тая жега си трябва креативност.

те намеренията се променят

Да ти открехна една голяма тайна. Тука всички сме женени без Евго. Това е положението.

За Евго имам една испанка, ама веднага ще го усети, че залита по левия бряг и ще го отсвири. Язък. 35 годишна и харесва източноевропейци.
                Не си познала. Аз не съм женен.
                А тая испанка звучи доста интригуващо.

Коментар

Ти за е..ч ли ще го каниш или за съпруг?Доколкото знам е женен и няма намерение да се развежда.
                  И аз тъй .

Тебе кво ти дреме? Лаф да става. Не може само да се бачка. В тая жега си трябва креативност.

те намеренията се променят

Да ти открехна една голяма тайна. Тука всички сме женени без Евго. Това е положението.

За Евго имам една испанка, ама веднага ще го усети, че залита по левия бряг и ще го отсвири. Язък. 35 годишна и харесва източноевропейци.
                  Last edited by Selena2024; 24.06.2024, 22:29.

Коментар

Я и аз като Евго: висок ли си? Каква кола караш? И Айде да го освежим: поне сто кила тежиш ли?
                    Ти за е..ч ли ще го каниш или за съпруг?Доколкото знам е женен и няма намерение да се развежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ама става все по-интересна.
                      Залозите подготви ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Туй лесно, че беше много скоро
                        на 19.06.2024. Даже мих колата
                        Я и аз като Евго: висок ли си? Каква кола караш? И Айде да го освежим: поне сто кила тежиш ли?

Коментар

Играта загрубя.
                          Ама става все по-интересна.

Коментар

• Играта загрубя.

Коментар

Малко ти е рано за технически подробности, при положение, че стълбите не можеш да качиш

Кога за последно си бил на технически преглед?
                              Туй лесно, че беше много скоро
                              на 19.06.2024. Даже мих колата
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ти няма ми сядаш на лицето че да ме задушиш. На колчето (иглътъ за тебе) и само ще кажеш фъссссссс
                                Малко ти е рано за технически подробности, при положение, че стълбите не можеш да качиш

Кога за последно си бил на технически преглед?

Коментар

Working...
                                X