Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е то ако стане това,ще имам не една,а доста другарки. Но си промених мнението за други деца ,не ми се разправя на тия години с бебета.
Притеснява ме само, че Евго каза,че в София било изключително трудно да си намериш жена.
Запомни си горните думи обаче. Да не надуши благовернара какви ги плещиш. Не ти увря главата ей.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. Като го закъсаш пак здравословно ще те видя аз, щурецо!
Жените по моите ширини казват - където си искал лятото там карай и зимата.
Притеснява ме само, че Евго каза,че в София било изключително трудно да си намериш жена.
Коментар
-
Е чак дотам няма да го докарам. Обмислям една идея да се преместя да живея в София, а жената с децата да си останат тук.Та ще ми трябва някоя другарка да обсъждаме това онова.Без сериозни ангажименти.
Жените по моите ширини казват - където си искал лятото там карай и зимата.
Коментар
-
Тя търси съпруг. Къш лаком петльо!
Коментар
-
Не си познала. Аз не съм женен.
А тая испанка звучи доста интригуващо.
Коментар
-
И аз тъй .
Тебе кво ти дреме? Лаф да става. Не може само да се бачка. В тая жега си трябва креативност.
те намеренията се променят
Да ти открехна една голяма тайна. Тука всички сме женени без Евго. Това е положението.
За Евго имам една испанка, ама веднага ще го усети, че залита по левия бряг и ще го отсвири. Язък. 35 годишна и харесва източноевропейци.
А тая испанка звучи доста интригуващо.
Коментар
-
Ти за е..ч ли ще го каниш или за съпруг?Доколкото знам е женен и няма намерение да се развежда.
Тебе кво ти дреме? Лаф да става. Не може само да се бачка. В тая жега си трябва креативност.
те намеренията се променят
Да ти открехна една голяма тайна. Тука всички сме женени без Евго. Това е положението.
За Евго имам една испанка, ама веднага ще го усети, че залита по левия бряг и ще го отсвири. Язък. 35 годишна и харесва източноевропейци.Last edited by Selena2024; 24.06.2024, 22:29.
Коментар
-
Я и аз като Евго: висок ли си? Каква кола караш? И Айде да го освежим: поне сто кила тежиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ама става все по-интересна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Туй лесно, че беше много скоро
на 19.06.2024. Даже мих колата
Коментар
-
Малко ти е рано за технически подробности, при положение, че стълбите не можеш да качиш
Кога за последно си бил на технически преглед?
на 19.06.2024. Даже мих колатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ти няма ми сядаш на лицето че да ме задушиш. На колчето (иглътъ за тебе) и само ще кажеш фъссссссс
Кога за последно си бил на технически преглед?
- 1 like
Коментар
Коментар