IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Сред младите поколения русороби няма.Основно са импотентни дъртаци. С каквито е пълно и в тоя форум.
    И ръката, която люлее люлката. Не я забравяй. Лека от мене.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абе има много. България щеше да дръпне много повече. А и много народ се изнесе. Още 50 години, за да се прочисти атмосферата и ти ако отвън ни оставят на мира. Сложно.
      Сред младите поколения русороби няма.Основно са импотентни дъртаци. С каквито е пълно и в тоя форум.

Коментар

Не е така.Просто русоробите са по-гласовити и създават впечатление, че са по-многобройни,отколкото са в действителност.
        Абе има много. България щеше да дръпне много повече. А и много народ се изнесе. Още 50 години, за да се прочисти атмосферата и ти ако отвън ни оставят на мира. Сложно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024

Значи не я броим. Въобще. Добро момче е Тошко. Малко му е промито мисленето уви. Недей сега така да се пениш на другарчето.

Приеми, ме сме малцинство сред зомбирано с години мнозинство. Бели врани.
          Не е така.Просто русоробите са по-гласовити и създават впечатление, че са по-многобройни,отколкото са в действителност.

Коментар

Ако вадя достатъчно пари няма много да й пука. Тя и без това поддържа паралелна връзка.
            Я, чудеса. А разправя, чул-недочул, дивогии за съфорумците.

Полека с рогите, Козльо!

Коментар

Няма всичко да му казваме де. Уф че си ми наивен
              Направо не знам какво да мисля. Моите хора в София, които са по на половин век ми разправят, че в София е пълно със загорели мадами ,било за секс, било за сериозна връзка и даже отклонявали предложения. А Евго постоянно дава за пример мъже,които не могат да си намерят жена в София.

Коментар

Хайде сега. Да кажем,че като я видя не получавам ерекция. А и вече е над 50 години.
                Няма как да я пласираш на Евго,щото е омъжена.
                Няма всичко да му казваме де. Уф че си ми наивен

Коментар

Давай описание веднага!
                  Хайде сега. Да кажем,че като я видя не получавам ерекция. А и вече е над 50 години.
                  Няма как да я пласираш на Евго,щото е омъжена.

Коментар

Тя си е за пропускане.
                    Давай описание веднага! Ще я пласираме на Евго.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

от кога стана испанка, че и мъж си търсиш, че и на 35 години. Мога да ти отделя тавана на къщата - тамън го ремонтирам, ще помагаш в довършването
                      Ботльоуууу чѐти бре! Очила май ще ти купувам накрая.

Питах та сериозни работи: 1. Каква кока караш? 2. Висок ли си? 3. Имаш ли сто кила живо тегло?

Ти ептен се отплесна и разфокусира. Мирчо е виновен!
                      Last edited by Selena2024; 24.06.2024, 23:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

бълдъзата. не мое да си я пропуснал ....
                        Тя си е за пропускане.

Коментар

Със сестра си.
                          бълдъзата. не мое да си я пропуснал ....
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Опа

Е това е ново 20. И ти търпиш?!!!
                            Със сестра си.На мен ми е изгодно да са постоянно заедно, но по принцип не всеки мъж би търпял подобно нещо.
                            Last edited by mirodes; 24.06.2024, 23:25.

Коментар

Тя търси съпруг. Къш лаком петльо!
                              от кога стана испанка, че и мъж си търсиш, че и на 35 години. Мога да ти отделя тавана на къщата - тамън го ремонтирам, ще помагаш в довършването
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ако вадя достатъчно пари няма много да й пука. Тя и без това поддържа паралелна връзка.
                                Опа

Е това е ново 20. И ти търпиш?!!!

Коментар

Working...
                                X