IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Те затва сме на тоя хал , българския мъж е беден мъж по рождение..... Ванга казваше "мъж курварин не видех но всека втора уроспия"
    такъв е новия им морал. Женят се за чужденци, араби и турци, и чернилки .... И се хвалят и псуват колко голям балканец бил БЪЛГАРИНА.
    Българския ген се е запазил хиляди години и ромеи и византийци и османци и маляки не можаха да ни пречупят сега за 30г сме наполовина претопени. Ако има още 30 и нищо няма да остане от нас - най-много резерват като индианците
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Мъж без парЕ, само майка му го обича....
      Те затва сме на тоя хал , българския мъж е беден мъж по рождение..... Ванга казваше "мъж курварин не видех но всека втора уроспия"

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

25г "красавица" по твоето описание става само за орАн за семейство не! Жената ще я познаеш кога мъж и нема пари!
        Мъж без парЕ, само майка му го обича....

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Пробвай да кажеш на някоя 20-25 годишна красавица, че няма да има пари за мол, прически, парфюмчета, маникюр, дрешки, почивки и т.н. и че ще трябва да готви и да ходи да работи на вилата да видиш как ще реагира. А при семейство с 2 деца и оставащ 2500 лева доход след вноски за заема ще трябва наистина много скромен да е живота и пак ще мрънка жената
          25г "красавица" по твоето описание става само за орАн за семейство не! Жената ще я познаеш кога мъж и нема пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

точно толкова могат да отделят, ама ще живеят СКРОМНО. Ще си готвят и ядът вкъщи (не че не е по добре), уикенда няма да харчат в мола а на мальовица и това е 10 пъти по добре, няма да ходят у велинград а на вилата при баба и дядо ....
            Пробвай да кажеш на някоя 20-25 годишна красавица, че няма да има пари за мол, прически, парфюмчета, маникюр, дрешки, почивки и т.н. и че ще трябва да готви и да ходи да работи на вилата да видиш как ще реагира. А при семейство с 2 деца и оставащ 2500 лева доход след вноски за заема ще трябва наистина много скромен да е живота и пак ще мрънка жената

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
              Рибарчето 1000 греди нацели, но един път не намери сили да си признае. Какъв човек трябва да си 3-4 години да нямаш вярна прогноза и да продължаваш да се правиш на голям майстор
              Стига празни приказки и лъжи.
              От човек който една тренд линия не може да направи и не знае какво е корекция,не очаквам да е обективен.
              Last edited by X_Y; 22.07.2024, 15:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
                Кои са най-добрите начални училища
                Какви добри начални у-ща в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Бетерчо, ти само в частни училища ли си учил?
                  По мое време (на село), нЕмаше таквиз раути.

Коментар

Държавна заплата, държавно лечение, държавна детска, държавно училище, държавно, държавно...... не, не и не.
                    Бетерчо, ти само в частни училища ли си учил?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

айде пак лични нападки

иначе по линия на училището ще ти дам конкретен пример - голямото ми дете го записах първи клас в държавно в Бояна, уж малко, нормално с амбициозен директор... Оказа се, че ако се падне в клас (а то винаги се пада) по едно дете с проблеми, които обаче родителите не желаят да приемат и отказват да приемат - учебния процес се проваля въпреки мерака на учителите да постигнат нещо. Директорът едно 'п...че' казва аз нищо не мога да направя и тн. В същото това училище имаше трагичен инцидент (предната година) и още хората бяха разтърсени... и накрая какво стана директорчето по линия връзки в министерството отиде да замества уж за малко като директор на престижното 107-мо... и си остана там, а е гола вода.. видял съм го от първа ръка при проблеми в Боянското училище.

ок частен случай, но адресната регистрация е за 1-7 клас, а после е с точки... според мен е тъпо човек даде много пари за тясно жилище, че да вика спестих 10к на година за частно...то реално ги дава, за да се бута в някои двустаен ама да не плаща за училище.

по отношение на частните - сменихме 2 и сега съм ок. Не е задължително да е скъпо. Децата си ходят сами (на 1 спирка е от нас) и ми излиза около 16К лева на година за двете, което не е много предвид, че училището е малко и има спокойна атмосфера - доволен съм.

ако трябва да се избира пред образование и спокойствието на детето в училище (не да го лигавят, но да има отношение и добра среда) - по-добре пари за образование отколкото за тухли.
                      Държавна заплата, държавно лечение, държавна детска, държавно училище, държавно, държавно...... не, не и не.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

За да приемат децата ти в най-добрите начални училища. После да нямат нужда от шофьор за да отидат или да се върнат от гимназията. Иначе за две деца може да пръскаш по 40+ бона ВСЯКА ГОДИНА за частни училища, плюс транспорт и прочее. Знам един тракторист дето сигурно ще удари ЕДИН МИЛИОН прахосани така, ама той има тате да плаща.
                        Кои са най-добрите начални училища в Хладилника?

Коментар

За да приемат децата ти в най-добрите начални училища. После да нямат нужда от шофьор за да отидат или да се върнат от гимназията. Иначе за две деца може да пръскаш по 40+ бона ВСЯКА ГОДИНА за частни училища, плюс транспорт и прочее. Знам един тракторист дето сигурно ще удари ЕДИН МИЛИОН прахосани така, ама той има тате да плаща.
                          айде пак лични нападки

иначе по линия на училището ще ти дам конкретен пример - голямото ми дете го записах първи клас в държавно в Бояна, уж малко, нормално с амбициозен директор... Оказа се, че ако се падне в клас (а то винаги се пада) по едно дете с проблеми, които обаче родителите не желаят да приемат и отказват да приемат - учебния процес се проваля въпреки мерака на учителите да постигнат нещо. Директорът едно 'п...че' казва аз нищо не мога да направя и тн. В същото това училище имаше трагичен инцидент (предната година) и още хората бяха разтърсени... и накрая какво стана директорчето по линия връзки в министерството отиде да замества уж за малко като директор на престижното 107-мо... и си остана там, а е гола вода.. видял съм го от първа ръка при проблеми в Боянското училище.

ок частен случай, но адресната регистрация е за 1-7 клас, а после е с точки... според мен е тъпо човек даде много пари за тясно жилище, че да вика спестих 10к на година за частно...то реално ги дава, за да се бута в някои двустаен ама да не плаща за училище.

по отношение на частните - сменихме 2 и сега съм ок. Не е задължително да е скъпо. Децата си ходят сами (на 1 спирка е от нас) и ми излиза около 16К лева на година за двете, което не е много предвид, че училището е малко и има спокойна атмосфера - доволен съм.

ако трябва да се избира пред образование и спокойствието на детето в училище (не да го лигавят, но да има отношение и добра среда) - по-добре пари за образование отколкото за тухли.
                          Last edited by bertram; 21.07.2024, 10:18.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Добре му го каза!
                            Last edited by RUBLA; 21.07.2024, 12:04. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Аз все се чудя, за кво ти е да си на центъра? За да стоиш по пейките, и да люпиш семки ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ботльоуууу чѐти бре! Очила май ще ти купувам накрая.

Питах та сериозни работи: 1. Каква кока караш? 2. Висок ли си? 3. Имаш ли сто кила живо тегло?

Ти ептен се отплесна и разфокусира. Мирчо е виновен!
                                1. черна
                                2. метър и 50 с вдигнати ръце
                                3. Живо не, сал мъртво имам
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X