IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Мога бе, ма що ? Заради поредната еднодневка ? Всеки с IQ над 50 разбира какво съм написал, ма само тоя (и предишния му ник pwise) се пъне да оправя правописи. Деба неЩастника прост На матура ли сме или в анонимен форум ?
    Бравос! Имал си и ,,Щ".
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Няма кирилица и не може да си извади ,,Щ" от клавиатурата. Ок, простено му е.
      Мога бе, ма що ? Заради поредната еднодневка ? Всеки с IQ над 50 разбира какво съм написал, ма само тоя (и предишния му ник pwise) се пъне да оправя правописи. Деба неЩастника прост На матура ли сме или в анонимен форум ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan

Когато започнеш да правиш разлика между Ш и Щ, обещавам. Наблюдавам тази аномалия при теб от доста време. Не прави добро впечатление за мелеонер.

Палмите се намират на плажчето в едно градче, Сотогранде. Там има доста богати хорица, разбира се, в сравнение с вас са пъни шушляци . (с думата шушляк отправям специален поздрав към теб, май френд. Ш,Щ, не е толкова трудно.
        Средно ингелитентен човек ше разбере дума изпозвлайки 50-60% от буквите обинквовено в налачото и края на думата. Позврадления, току шо прочете цяло изренечие с гренши думи Ако не си успял, не се притеснявай. 20% от населението са пълни идиоти та не си сам.

Щом си на морето значи си или камериерка или миеш чинии в ресторанта. Иначе щеше да стоиш цяла година а не само за сезона.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848

Пенсионер е бръснарчето- даже съм го виждал на живо на един митинг " за мира" ( разбирай срещу помагането с оръжия на Украйна) докато пиех бира с един приятел в бара до Археологическият музей. 90 процента от участниците в митинга бяха 70+ години и нито един не изглеждаше успял и заможен(да не използвам по- силни думи). Та не знам защо е решил че разбира от имоти и се е отклонил от писането за някоя и друга копейка в темата за войната
          Дано му е добра пенсията тогава. Прилича ми и на Кондорчо, но по-симпатичвн е ако пише за златото. Там имаше чар и познания. Гледам че ме е пратил у лево, ок, отивам, но не знае че той оттам не е мърдал.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Ти, бръснарче, студента ли си? От Швейцария с италиански мечти за Сардиния. . Добре е, нема лошо, важно е да разберете че няма имоти по джоба ви нито у Бг, нито у Европата.
            Я пък ти !!!

Изведнъж изкачаш като адвокат на ''юристката'' .... Лека тавтология е , но не е невъзможно , ако юристката е зян .... Познавам такива случай - юрист , наема юрист ....
            Но ти по си ''доктор'' , по форумното CV ..... Taka че , чудя се ....

Относно имотите - как , къде и по каво разбра , колко са ''ни'' имотите .... Аз съм сам във форума като субект , и защо говориш в мн.ч , без да употребяваш уважителната форма ''Ви '' , не ми е ясно ..............
            Как реши че имотите ми не са повече от твоите .... А колко са твоите ????
            Да ...знам ...ще ги опишеш ....ВЪВ форума ..... на малка домашна ....

''хайде ... у левый/ links ..... както казва г-жа Selena 2024

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

След като си отидоха, ние се разровихме, разчистихме и открихме още (една златна, няколко княжевски монети, пари и ценни неща), та имаше и за нас.

ПРЕДИ "те да си отидат" са създали много по ценното "качество" - таткото на Евго! (защото майките по принцип говорят с пренебрежение за родителите на съпруга си)

Иначе и самият Евго днес нямаше да ни радва с присъствието си, като инвестор от класа.

Парите (монетите)- като принос-завещание към наследниците - са нищо! Евго е качеството, което може да прави пари (монети), САМО, АКО дядото, например не беше си казал, че "днешните жени не стават"⁵... (и не остави наследник след себе си)

В последния случай, самият Евго не би могъл да прави пари! Значи, приносът на дядовците е много по-съществен, отколкото да оставят някакви монети след себе си.

Втренчени в някакви дреболии и глупости - пропускаме най-важното: някой е създал условията, за да ни има днес!

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Колко находчиво са намирали начини, за да оцеляват и днес самият ти - да ни говориш за тия - УМНИ ХОРА, НА КОИТО СИ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЕН ЗА ТОВА, ЧЕ ТЕ ИМА!
                +1

След като си отидоха, ние се разровихме, разчистихме и открихме още (една златна, няколко княжевски монети, пари и ценни неща), та имаше и за нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Не се съмнявам в опита ти, но ще споделиш ли какви са индивидите които проявяват интерес, щом не са мадами?
                  Сложена е снимка на мадама, но зад нея стои хакер или измамник.

Не иска да разменим фейсбук, иска вайбър или уотсъп, за да "влезе" в телефона ми. Отделно и на английски пишат понякога. И афро-американка ми е писала,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ако мъжът е играч и в детската може.

Затварят се, заключват се и пускат малко музика за фон, да не ги слушат. И се почва.

Хубавият апартамент не води след себе си мадама/мадами, от опит го казвам.

Сега ползвам Тиндър, имам мачване и все ми искат вайбър и уотсъп, за да ме хакнат??
                    Не се съмнявам в опита ти, но ще споделиш ли какви са индивидите които проявяват интерес, щом не са мадами?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа

Е, къде да ги правят тези деца? Из деЦките ли? Освен това за тази цел нужен партньор от другия пол.
                      Ако мъжът е играч и в детската може.

Затварят се, заключват се и пускат малко музика за фон, да не ги слушат. И се почва.

Хубавият апартамент не води след себе си мадама/мадами, от опит го казвам.

Сега ползвам Тиндър, имам мачване и все ми искат вайбър и уотсъп, за да ме хакнат??

Коментар

• Едно изключително прости, но много полезни съвети за успех!
                        https://forbesbulgaria.com/2024/08/1...otnoto-myasto/
                        Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Нищо чудно, че хората плюят държавата си.
                          Беге-то някаква е комунистическа кочина, имитация на държава, с репресивно тоталитарно управление, което подтиска свободата на човешкия дух.
                          Властта от десетилетия е обсебена от дърти крадливи комунисти, които са несменяеми и корумпираха абсолютно всички системи в страната.
                          Всичко написано в българската конституция е лъжа.
                          В беге-то хората живеят в комунистически строй и нямат елементарни права и свободи, имат само задължения. Радват се на някакви балонизирани мухлясали маломерки...

Освен това пазарът в бг е тотално свит и смачкан - 2 млн. и нещо пенсионери ,под 1 млн деца до 18 години...
                          остътъкът от населението е колкото малък град в Китай...
                          Няма какво да развиваш при такъв мизерен пазар, освен безмислени непотребни дейности в сферата на услугите...

Частен независим бизнес на територията е обречен, 5и почти не може да съществува, тъй като дъртите комунисти в бг-то много обичат да крадат бизнеси, или ги възприемат като заплаха за тяхната комунистическа власт и гледат да ги унищожат набързо...

Пичът от видеото споделя доста от моите възгледи, гледал съм и други негови видеа, има много интересни и качествени неща с него.
                          А този от шуменското село да го убедиш нещо...невъзможно. Все едно да говориш за изкуствен интелект на прадядо ти. На него му дай да псува като хамалин, речниковият му запас е не повече от 200-300 думи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                            Никаква злоба не влагам, освен към хора, които са се пръкнали тук а плюят държавата си.Най често и образованието са получили тук. Виждат се с някой цент отгоре и почват да храчат. Иначе, всеки за си изкарва хляба където и както може.
                            И да си пази дирника, че чернилките не си поплюват, освен това са толерирани до безумие.
                            Берти, ко става на пазарите бре…
                            Нищо чудно, че хората плюят държавата си.
                            Беге-то някаква е комунистическа кочина, имитация на държава, с репресивно тоталитарно управление, което подтиска свободата на човешкия дух.
                            Властта от десетилетия е обсебена от дърти крадливи комунисти, които са несменяеми и корумпираха абсолютно всички системи в страната.
                            Всичко написано в българската конституция е лъжа.
                            В беге-то хората живеят в комунистически строй и нямат елементарни права и свободи, имат само задължения. Радват се на някакви балонизирани мухлясали маломерки...

Освен това пазарът в бг е тотално свит и смачкан - 2 млн. и нещо пенсионери ,под 1 млн деца до 18 години...
                            остътъкът от населението е колкото малък град в Китай...
                            Няма какво да развиваш при такъв мизерен пазар, освен безмислени непотребни дейности в сферата на услугите...

Частен независим бизнес на територията е обречен, 5и почти не може да съществува, тъй като дъртите комунисти в бг-то много обичат да крадат бизнеси, или ги възприемат като заплаха за тяхната комунистическа власт и гледат да ги унищожат набързо...

Last edited by Frosty; 05.08.2024, 21:53.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

такъв е новия им морал. Женят се за чужденци, араби и турци, и чернилки .... И се хвалят и псуват колко голям балканец бил БЪЛГАРИНА.
                              Българския ген се е запазил хиляди години и ромеи и византийци и османци и маляки не можаха да ни пречупят сега за 30г сме наполовина претопени. Ако има още 30 и нищо няма да остане от нас - най-много резерват като индианците
                              Ами,щото турците,арабите и черните се държат с жените като мъже,а не като путьовци,които да им угаждат на прищевките.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Пробвай да кажеш на някоя 20-25 годишна красавица, че няма да има пари за мол, прически, парфюмчета, маникюр, дрешки, почивки и т.н. и че ще трябва да готви и да ходи да работи на вилата да видиш как ще реагира. А при семейство с 2 деца и оставащ 2500 лева доход след вноски за заема ще трябва наистина много скромен да е живота и пак ще мрънка жената
                                Парите НЕ СА най-важното нещо за жените. То ако беше така Ай Ти специалистите щяха да ги разцепват,а един такъв познат в София едва се ожени като си докара една грозна и дебела филипинка.А и повечето му колеги с високи заплати са нърдове.
                                За жените най-важното е самоувереността на мъжа и той да е главата на семейството на практика. Властен,решителен ,самоуверен мъж това търсят жените Естествено да не и голтак.

Коментар

Working...
                                X