Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз лични снимки не пращам на случайни хора, камо ли на случайни кравари, дето са решили да си врят носа в Родината ни, след, като са се усетили, че са лузъри в Кравария след десетки години!
Не те карам да ми прашаш твоя лична снимка а на кафе машината. Заеби кафе машината покзавал си я вече. Кажи какво и е толкова специално на пилешката супа че само ти можеш да я правиш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тая мантра в Европа с помощи и талази мигранти не я виждам. Давам им макс 2 години и ще има рев и крайнодесни политически сили. Как ще свърши ще видим. Да не пророкувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Абе няма значение от къде са. Имат по-добри опции в Европа и докато ги има ше използват България само като издател на визи. Наште мъдреци трябва да направят нещо като H1B визите където правото на работа е свързано с конкретен работодател за да останат да бачкат, ма дори тогава ше си бият камшика зашото в момента в Европа има няколко милиона ( да не казвам десетки милиона) нелегални на помоши, та баш тия дето са навити да бачкат ли ше върнат ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
ей сега ще ти изкажа всичко за мен ... ЕГН ...финанси ...образование ... години ....
- 1 like
Коментар
-
Киргистан. От там бяха в Албена. Говорят руски прилично повечето. Не е ключа да подсигуряваме наеми на тях, да, в цял свят има работна ръка и от Бангладеш, и от Шри Ланка, и от Филипините. Спят си в общежития.
Селена го написа. Трябва да дойдат други чужденци, а в София вече има. Морето още им е втора грижа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Кажи с кой Ник имаш толкова лайкове от мен, че с бръснарския не си написал нищо смислено. Не вярвам чак такива противоположности да съжителстват в един и същ човек. Само за Терзиев се сещам да е писал супер смислено мнения за real estate -a докато постовете в други теми са му тотал щета
НО ако в един момент , кача твой 100 лайка на Мой постове и се докаже че е така - срещаме ли се само за да ти ударя един шамар за да ти наместя акъля ...........
Просто ти казвам че си от простичките потребители , които се влиаят и моделират както си го искат по умничките ......нали се сещащ ....
Е, тъпичко си Мите ...сега , няма да сърдиш ..... приятелскаи съвет - вземи мерки .....
пп Спирам те от комуникация , че налазват други - по интересни , а все пак съм Човек - немога да задоволя всички ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Митенце бре ... нищо не казвам ....
Само внимавай с кредитите за маломерките ....... с ''приятеля'' с който си пил бира до Арх. музея .... и с Кадировци , когато се наложи да дойдат в България ............
На години съм ...да бъда пълноправен твой баща .... ( 10г отгоре / 10 г отдолу с майчето - когато се раждаше , не се задиряше)
И бъди убеден , че разбирам от ВСИЧКО - повече от ТЕБ ......
Мога да ти пратя около 200 твой лайка , на мой постове ( не с този ник , разбира се - СЛАВА НА РУСИЯ !!!)препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Какви други никове бе ? Аре и тоя почна да се прави на брояч. Ти на джонката ли си ник ? Кои са ми другите никове ?
Просто запрлича на един ''асен '' и на един ''mihalis'' ............. И те попитах ....
Кажи - не съм ... и точка
Какви броячи , какви джонки .... И да имаш други никове , на кой мислиш му е зор .... Споко ... и Наздраве
Коментар
-
Митенце бре ... нищо не казвам ....
Само внимавай с кредитите за маломерките ....... с ''приятеля'' с който си пил бира до Арх. музея .... и с Кадировци , когато се наложи да дойдат в България ............
На години съм ...да бъда пълноправен твой баща .... ( 10г отгоре / 10 г отдолу с майчето - когато се раждаше , не се задиряше)
И бъди убеден , че разбирам от ВСИЧКО - повече от ТЕБ ......
Мога да ти пратя около 200 твой лайка , на мой постове ( не с този ник , разбира се - СЛАВА НА РУСИЯ !!!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Коригирайте се пише. Нищо че съществителното е ,,корекция". И ти не знаеш правописа.
Имаш моето признание и ''кредит '' ....
Още веднъж - Благодаря ...... К о р и г и р а й т е , значи .... въпреки че е ''корекция '' ................
Ще ви наблюдам , обаче .... като Роберт де Ниро , с двата пръста - към очите ....
Така де , когато правиш забележка - трябва да си ''фърси '' ...Last edited by mibova; 10.09.2024, 21:39.
Коментар
-
Бравос! Имал си и ,,Щ".
Коментар
-
Човека много пъти е обяснявал за този проблем на клавиатурата му ...... Помня го още от други теми и с други никове ( сега , да не отворите тема за никовете - ясно е защо един потребител е с нов ник - МОДЕРАТОРСКИ БАН )
Важно е смисъла на написаното ...а не дали има запетайка , дали са усвоени уменията и знанията напълно , по отношение на ''пълния член '' , като нормалните изисквания на една възрастана колежка - Selena 2024 ..... Но и тя си е в правото ..!!
Segato ....... ако си някой от ''asen - ите '' или някой от ''михалис'' - ите ..... удари един лайк .....
Имам добри спомени за постовете и на двамата
Коментар
Коментар