Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Доиш сутрин и вечер, пред деня дистанционно работиш и 2 заплати. Ама 1200лв не ме блазнят, то пенсията ми толкова само со пърдене я докарвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДа де ама кравите се намират в имоти,отделно Пешето като ми дава 1200 лева,аз там ще си живея,ще си се храня покрай кравките ,ето ти 1200 лева за вноска за апартамент ,кравите не само че са свързани с имотите ,ами се оказва че са част от фундамента им .Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Да искаш да си успешен означава, че (все още) не си. С други думи може да си се вкарал по начало сред неуспешните.
Но според какво се определя успеха - според другите? Или според себе си?
То ест ако аз цял живот се старая да докажа на другите, че съм успешен и така през тях да си мисля, че съм успешен... значи съм играл само по тяхната свирка, и съм забравил себе си и... къф успех е това?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКакво искаме за съжаление няма никакво значение. Ще стане квото ни е писано. Да искаш да си успешен е същото като да си грозен и да искаш да си хубав, както и да си тъп и да искаш да си умен. Все невъзможни за реализиране неща
Но според какво се определя успеха - според другите? Или според себе си?
То ест ако аз цял живот се старая да докажа на другите, че съм успешен и така през тях да си мисля, че съм успешен... значи съм играл само по тяхната свирка, и съм забравил себе си и... къф успех е това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
сигурно защото има причина. А тя е - че си уча уроците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Много тъжно звучиш. И си изгубила мотивация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКакво искаме за съжаление няма никакво значение. Ще стане квото ни е писано. Да искаш да си успешен е същото като да си грозен и да искаш да си хубав, както и да си тъп и да искаш да си умен. Все невъзможни за реализиране неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако им се сложи по един чип между рогата с едно куче робот заспиват
пп Ееех колко полезна можела да бъде темата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Още айтитата не са измислили технологията
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ама крави и машинно доене требе задължително тук да се обсъждат, щото са баш по темата!
Коментар
Коментар