IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
    Да искаш да си успешен означава, че (все още) не си. С други думи може да си се вкарал по начало сред неуспешните.

Но според какво се определя успеха - според другите? Или според себе си?

То ест ако аз цял живот се старая да докажа на другите, че съм успешен и така през тях да си мисля, че съм успешен... значи съм играл само по тяхната свирка, и съм забравил себе си и... къф успех е това?
    Успехът -аз така го разбирам - е, когато сбъдваш мечтите си. За ТОВА, нямаш нужда от чужди мнения: Усещаш ли се реализиран, останалите, стават фон. За спокоен сън, смях и шеги.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Доиш сутрин и вечер, пред деня дистанционно работиш и 2 заплати. Ама 1200лв не ме блазнят, то пенсията ми толкова само со пърдене я докарвам
      Тебе към газовия хъб да те вържем с една тръба и, от кубици, още толкоз като докараш, Цар ставаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        Да де ама кравите се намират в имоти,отделно Пешето като ми дава 1200 лева,аз там ще си живея,ще си се храня покрай кравките ,ето ти 1200 лева за вноска за апартамент ,кравите не само че са свързани с имотите ,ами се оказва че са част от фундамента им .
        Доиш сутрин и вечер, пред деня дистанционно работиш и 2 заплати. Ама 1200лв не ме блазнят, то пенсията ми толкова само со пърдене я докарвам
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Да искаш да си успешен означава, че (все още) не си. С други думи може да си се вкарал по начало сред неуспешните.

То ест ако аз цял живот се старая да докажа на другите, че съм успешен и така през тях да си мисля, че съм успешен... значи съм играл само по тяхната свирка, и съм забравил себе си и... къф успех е това?
          Ти какво се стараеш да доказваш няма никакво значение.Бог отрежда а всекиму според необходимото му за да живее а не според желанието.Иначе всеки е свободен да се определя за марсианец ако ще.Места в психиатриите доколкото ми е известно все още има

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
            Какво искаме за съжаление няма никакво значение. Ще стане квото ни е писано. Да искаш да си успешен е същото като да си грозен и да искаш да си хубав, както и да си тъп и да искаш да си умен. Все невъзможни за реализиране неща

Коментар

• на това се надяваме всички, иначе не ни остава друго освен да си наденем въженцето

Коментар

сигурно защото има причина. А тя е - че си уча уроците
                ...а, според мен, след научаване на уроците, шансовете ти нарастват. Горе главата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Много тъжно звучиш. И си изгубила мотивация.
                  сигурно защото има причина. А тя е - че си уча уроците

Коментар

Какво искаме за съжаление няма никакво значение. Ще стане квото ни е писано. Да искаш да си успешен е същото като да си грозен и да искаш да си хубав, както и да си тъп и да искаш да си умен. Все невъзможни за реализиране неща
                    Много тъжно звучиш. И си изгубила мотивация.

Коментар

• Какво искаме за съжаление няма никакво значение. Ще стане квото ни е писано. Да искаш да си успешен е същото като да си грозен и да искаш да си хубав, както и да си тъп и да искаш да си умен. Все невъзможни за реализиране неща

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ако им се сложи по един чип между рогата с едно куче робот заспиват
                        И един блутуут термометър в задника да се знае кога са в овулация и да се действа!

пп Ееех колко полезна можела да бъде темата

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Още айтитата не са измислили технологията
                          Ако им се сложи по един чип между рогата с едно куче робот заспиват

Коментар

• Да де ама кравите се намират в имоти,отделно Пешето като ми дава 1200 лева,аз там ще си живея,ще си се храня покрай кравките ,ето ти 1200 лева за вноска за апартамент ,кравите не само че са свързани с имотите ,ами се оказва че са част от фундамента им .

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ама крави и машинно доене требе задължително тук да се обсъждат, щото са баш по темата!
                              Да де ама кравите се намират в имоти,отделно Пешето като ми дава 1200 лева,аз там ще си живея,ще си се храня покрай кравките ,ето ти 1200 лева за вноска за апартамент ,кравите не само че са свързани с имотите ,ами се оказва че са част от фундамента им .

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y
                                Моля, придържайте се към темата.
                                Образование може да обсъждате и в други теми.
                                Ама крави и машинно доене требе задължително тук да се обсъждат, щото са баш по темата!

Коментар

Working...
                                X