Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Don 0815
Не исках да влизаме в спор. Това което ме учудва е, че покрай общите и логични неща, си много конкретен както във време (21-22г), така и географски (Америка и Европа ще бъдат най-засегнати). Тези неща няма как да ги знаеш от имената, които си посочил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Бе не знам ама аз мога да ти предложа веднага работа.Заплата 1200 кинта чисто.Ще пасеш и доиш 90 крави започваш веднага.Мястото няма да се пази щото имаме остра нужда от такъв човек и го даваме на първия който дойде
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
дистанционно не може ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Бе не знам ама аз мога да ти предложа веднага работа.Заплата 1200 кинта чисто.Ще пасеш и доиш 90 крави започваш веднага.Мястото няма да се пази щото имаме остра нужда от такъв човек и го даваме на първия който дойдеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Пази ми едно место в стопантвото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram
според мен не само селските, а и санираните квартални училища само приличат на училище, но пълно щастие няма. Има добри частни училища, които не приемат на база адресна регистрация и се стараят както в 'гледането' така и в обучението на децата. Средата е фактор. Не само учители, а децата в класа какви родители имат. Това го казавам на база личен опит и сменени 2 училища (сега сме в трето) за периода 1-5 клас. Както държавни така и частни. Мога книга да напиша за това как всичко е фасада. Боби е доста прав, че за периода 1-4 клас класната е най-важният човек, но не е прав, че средата на деца с по-прости (да се изразя политично) родители не оказва влияние върху детето. Като казвам прости визирам умствения капацитет и възпитание,а не имотно състояние. В държавното беше лес 50% от родителите бяха пълни дебили и считаха, че възпитанието на детето се изчерпва с това да го метнат в училището и да бързат за работа. В едното частно едно 50% кифли припадаха как госпожата е дала 2 страници повече домашно, когато аз търсех да сменям училището, защото не учеха достатъчно и бях възмутен колко малко учат онлайн (това се случи в ковид ваканцията, че учеха вкъщи и имах наблюдение колко и какъв материал взимат).. На държавното училище директора се ската след огромен гаф, но е връзкар и го сложиха директор на едно топ училище държавно мечта за много хора... та затова казвам всичко е фарс, а високите нива средни за дадени училища се дължат по-скоро на това, че са точка на сгъстяване на родители, които искат децата им да учат и системата става самоподържаща се във времето.
това по никой начин не означава, че оправдавам четиричленно семейство да се загроби с 30 годишна ипотека за 150К и да се свира в 80кв... и да върне парите тройно, че децата да учат в уж прилично квартално училище.
Поздрави
Пресявката почва след това.
А високите средни нива са за гимназиите и резултатите от матурите, това не означава нищо за началния курс. Примерно в 73то от 1 клас се записват всички от района, но след 7ми клас кандидастват със всички и ако не минат бариерата, си събират партакешите и където им видят очите.Last edited by BobyB; 04.01.2021, 13:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
според мен е рано още, но натам сме се запътили.. короната е само тест и според мен е изкуствено създаден вирус с някаква такава цел, но дали точно такава е целта или е била друга само тези, които са го създали знаят. всичко стана един глобален филм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Истина е ,защото мафията си направи отдавна държава,а имотите са идеално място за техниите капитали,затова манипулират данните и числата .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това е лъжа, което те прави лъжец и клеветник!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
според мен е рано още, но натам сме се запътили.. короната е само тест и според мен е изкуствено създаден вирус с някаква такава цел, но дали точно такава е целта или е била друга само тези, които са го създали знаят. всичко стана един глобален филм....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Пропускаш, че в едно модерно феодално общество милионери няма да има. Ще има шепа невидими мултитрилионери, които ще бъдат като нещо от върха на пирамидата на Държавата на Платон и ще играят ролята на философите. Идва безкасово и както ти мечтаеш - много по-малко неравно общество. Парите, този демон човешки, ще имат съвсем друго измерение, за зло или добро.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Мен ако питаш ,ако се съберат 10 семейства милионери ,говорим за хора с над милион капитали ,спокойно могат да купят малко село,да си направят инфраструктурата сами ,дори да си доведат и лекари там ,да затворят кръга на производство на храна за собствени нужди и да живеят в голяма степен независимо.Иска се воля и най вече кооперативност и разбирателство което май са най трудните неща .
Нещо като секта ,с единствената цел независимост ,не говоря за разни религии и мании .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАсото, ти що не ми отговори на софтуерните въпроси? Да не си обиден, нещо...
Отново виждам противоречие в думите ти: смисълът на участието ни тук е тоя - да провокираме нечии различни или потвърждаващи тезата ни - други мнения.
Когато аз ти отговоря - ти се обиждаш и ме пращаш да лекувам психически проблеми.
Този, който не ти отговори (в случая - Асо Пика) - определяш като обиден по причина, че не ти е отговорил...
Може би Асото не ти отговоря, именно - за да не те обиди и да не го изпратиш да лекува психически проблеми?
Усеща се, че "работиш" с два аршина.
Не знаех, че мимикрията е в основата на психологията... Може би самият ти се колебаеш в тълкуванията на своите тези? Предполагам, твое амплоа е компилацията от социална мимикрия и недискурсивно говорене - но съм сигурен, че има и други похвати...
...................
Надявам се да не те обидя с отговора ми? Да де - това не е отговор от Асото, но той очевидно има причини, за да не ти отговори... или просто си има по-важни задачи...
- 1 like
Коментар
Коментар