IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

на родата им дреме за акции - виж форумната фауна - вълнуват се само от папката с нотариалните актови
    недвижимите имоти не мож ги изнесе освен ако не ги продадеш или прехвърлиш на някого...

като цяло ако родата ти е кофти - или продавай, или дарявай (с право на ползване) или вземи си направи наследник и не се прави на ущипана госпожица.
    Нещата с наследника не са прости. Имал съм разговори с жени по темата. Всички искат "връзка". Никоя не се навива да роди само срещу поемане на издръжка. Пробвал съм, не става. Не и с жените, които са с образование и нормални професии (разни селянки простакеси и сервитьорки ги изключвам по подразбиране)...
    Родата е не просто кофти - говорим за около 30 втори братовчеди (първи нямам), част от които дори не познавам лично, но съм сигурен че ще се явят на секундата щом чуят че може да вземат някакви пари. Баща ми и майка ми пък почти не си говорят с първите си братовчеди, някои починаха, други са разведени и женени наново... Единствено дядовците и бабите са се уважавали, но това е било преди години.
    Last edited by ejonny2376; 07.10.2024, 15:43.

Коментар

на родата им дреме за акции - виж форумната фауна - вълнуват се само от папката с нотариалните актови
      недвижимите имоти не мож ги изнесе освен ако не ги продадеш или прехвърлиш на някого...

като цяло ако родата ти е кофти - или продавай, или дарявай (с право на ползване) или вземи си направи наследник и не се прави на ущипана госпожица.
      Аз познавам няколко двойки, които са 40+ и при тях вероятно не се получава бебето и има проблем, защото са заедно от много време.

От един месец съм домоуправител на вход със срок година и 4 месеца. И имам доста неприятности, но ще се оправя. Един съсед ми прави мизерии, но аз не му обръщам внимание. Правих прослушване за чистачка, ако знаете какви простакеси и несериозни жени има и накрая избрах мъж да почиства. Защото беше точен и се отзова бърза. А жените искат да вземат работата, но ако може да почистят след 10 дни.

Коментар

...и за даренията, ако не знае да те пита. Теб сме те признали за експерт по тези казуси.

Коментар

що бе, може просто прости да осинови:

"Adult adoption was introduced in 1975 when the entire adoption law was reformed in Germany. This adoption form is regulated by the German Civil Code (BGB). According to Section 1767 Para. 1 BGB, the adoption must be morally justified. "

требе просто морално да го оправдае...
          Last edited by BONI; 07.10.2024, 15:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Сещам се за всичко. И съм сигурен, че никой няма да получи нито лев. Дори мама и тате ако ги изпреваря. Всичко е извън БГ и никой няма най-бегла представа къде и колко. Съдбата на кофторите не ме интересува.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Всяка нещо изисква времето и енергията на друго нещо.
              Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                За моето заболяване, това което пишеш е полезно.
                За твоето заболяване трябва първо да спреш да посягаш към чашата

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Работа, рентиерство, инвестиции, работа, рентиерство, инвестиции...
                  Едва ли някой в Бг стои на една заплата. Или ако стои-няма право да мрънка, че няма пари.
                  Любима реплика от "Адио Рио" ми е:

"Чак когато разрешиха частното, хората можаха да се убедят в преимуществата на социализма."

Има мързеливи хора, които предпочитат да ядат и да си лежат. Има и предприемчиви.

Една наша приятелка беше зъболекарка през соца в едно предприятие, имаше огромни връзки за онези времена, защото правеше зъби на много хора. Можеше да урежда домакински уреди (бяла техника), кожени палта, имаше достъп и до златни корони и дискове, но тя и колежките й не бяха алчни и не са трупали много. И правеха услуги на хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Повече са, не съм прочел внимателно.

Но ти не ми отговори
                    Работа, рентиерство, инвестиции, работа, рентиерство, инвестиции...
                    Едва ли някой в Бг стои на една заплата. Или ако стои-няма право да мрънка, че няма пари.

Коментар

Посочи къде съм написал два апартамента.
                      Повече са, не съм прочел внимателно.

Но ти не ми отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не каза как си успял да купиш двата апартамента от коментара ти по-долу.
                        Посочи къде съм написал два апартамента.

Коментар

За мен няма никаква логика на нов апартамент да преправяш и теглиш на ново цялата ел. инсталация. Има си проект и той е спазен. Имаш 1 или два усилени контакта в кухнята, които са захранени с 4мм2 кабел. Дори и 6мм2 да сложиш там, а другите да са 4мм2 полза няма като си ограничен от ампеража на главният бушон. Ще е супер ако си с трифазна партида и ТП ти е трифазна.
                          Иначе ще береш ядове.
                          Колко ампера ти е главният прекъсвач?

П.П. може да сложиш повече контакти около кухненският плот за дребни ел. уреди, но там кабелите се прокарват лесно под гръбчето на плота.

Не каза как си успял да купиш двата апартамента от коментара ти по-долу.

Коментар

• Врат на фурна много просто.
                            Вратни пържоли , обилно лук Шалот -воден лук молко сол и малко черен пипер . Трийсет минути във фурната и са готови Нема нужда от дълго печене лукът окрехкотява отделно понеже е Шарлот пуска водица нема нужда да добавяте вода . Вкусът е все едно си ги мариновал в мед заради шалота
                            По избор може да се омазнят предварително със шарлан или зехтин . Плешката също става невероятна по този начин не можеда я рязличиш от врата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

За моето заболяване, това което пишеш е полезно. Ще го имам предвид и ти благодаря! Целината не е много за заебване, щото сваля кръвното....
                              На мен ми харесва целината, казвам че тя може да подобри вкуса но няма да направи драматична разлика. Бульона прави.

Целината не знам за какво помага като е сурова, ма като я свариш едва ли продължава, вече е само вкус. Ако искаш да сваляш кръвно сигурно трябва да е на сокче. Има 2 читави сокоизтисквачки , hurom и kuvings или поне аз знам само тия двете. Малко са скъпички но си струват и ако имаш здравословни проблеми и мислиш че сокчета може да помогнат намери кой ги представлява в България . Със сигурност правят демонстрации и ше ти направят къф'то сок искаш а и ше ти обяснят каква е разликата с обикновения Тия с центрофугите са евтини , но те окисляват и нагряват и накрая пиеш само целулозата. Има и други неща дето трябва да се знаят , ма това ако ти е интересно.

За ставите пил ли си добавки с глюкозамин ?
                              Last edited by segato; 11.09.2024, 03:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Заеби целината , бульона от кокали е задължителен, той ше направи разлика.Като ври 24 всичко от кокалите, желатини , друго, минава в бульона. Ма си иска време.
                                За моето заболяване, това което пишеш е полезно. Ще го имам предвид и ти благодаря! Целината не е много за заебване, щото сваля кръвното....

Коментар

Working...
                                X