Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не знам на какво си ама явно не е високо качество.Създаването на Ислямска държава и нападението над Сирия агресията във Виетнам Ирак Либия Афганистан е дело на твоя цивилизован свят.Кой да го накаже тоя цивилизован свят...Алчността лакомията и ламтежа за охолен живот не е никаква цивилизация. Да не говорим за кръстоносни походи инквизиция избиване на хора и животни на три континента отряване на океана реките унищожението на Природата.Същите тия глупаци са си построили градовете на бреговете на океана за да може цунами или топенето на ледниците да ги унищожи а нецивилизованите според теб руснаци по бреговете не са построили нищо смо кал мочурища няма пътища може би предвидливо за да не им дойдат цивилизованите на гости...А да не забравя тия цивилизованите направиха и две големи световни шеги първата световна шега и втората световна шега.Тяхно дело са Майданек Освиенциум и други цивилизовани неща.Лакомията им стигна до там че да тъпчат животните с фунии за да наддават крави даващи по 100 литра мляко.А кой изобрети палмовот масло дето те хранят с него ами тровят и децата ти.Ей тия цивилизованите заламтели да глътнат целия свят.Цивилизовано ли е да си педераС травестит лесбийка да чукаш майка си да се чукаш с животни.За тая цивилизация ли ми говориш.Извинявай ама да ти сера на цивилизацията
Коментар
-
Не знам на какво си ама явно не е високо качество.Създаването на Ислямска държава и нападението над Сирия агресията във Виетнам Ирак Либия Афганистан е дело на твоя цивилизован свят.Кой да го накаже тоя цивилизован свят...Алчността лакомията и ламтежа за охолен живот не е никаква цивилизация. Да не говорим за кръстоносни походи инквизиция избиване на хора и животни на три континента отряване на океана реките унищожението на Природата.Същите тия глупаци са си построили градовете на бреговете на океана за да може цунами или топенето на ледниците да ги унищожи а нецивилизованите според теб руснаци по бреговете не са построили нищо смо кал мочурища няма пътища може би предвидливо за да не им дойдат цивилизованите на гости...А да не забравя тия цивилизованите направиха и две големи световни шеги първата световна шега и втората световна шега.Тяхно дело са Майданек Освиенциум и други цивилизовани неща.Лакомията им стигна до там че да тъпчат животните с фунии за да наддават крави даващи по 100 литра мляко.А кой изобрети палмовот масло дето те хранят с него ами тровят и децата ти.Ей тия цивилизованите заламтели да глътнат целия свят.Цивилизовано ли е да си педераС травестит лесбийка да чукаш майка си да се чукаш с животни.За тая цивилизация ли ми говориш.Извинявай ама да ти сера на цивилизацията
Истината е ,че световната цивилизация не е идеална все още за жалост,но до сега няма измислено нищо по-добро от демокрацията. Предполагам,че човечеството и нея ще израсне някога ама за сега на хоризонта няма нищо по-добро. М/у другото точно сега видях,че е излязъл рейтинга за жизнения стандарт за 2018 г ,та го гледах. За неразбиращите и да не ми се налага да повтарям това е рейтинга по държави къде се живее най-добре и къде не толкова добре да не кажем лошо/ Бате Пешо,уточнението не се отнася за теб ,а за едни други люде /
Интересно е много,погледнете го :
https://www.prosperity.com/rankings?...ok-pc2KD7YmUnM
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Изпитваш ме май хахаха
Добре ето показвам нагледно обява за тристаен апартамент в кв. Витоша-София от 109 кв.м е с цена 69900 евро.Касиерката във Фантастико,получава 1200 лв. заплата,съпруга и работи в склада на компанията и разкарва стоките в магазините на веригата,та неговата заплата се движи м/у 1500 и 1800 лв.Двамата са млади хора и искат да си купят жилище ,е според теб не могат ли ? Не ми се споменава за заплатите на IT-та,лекари,зъболекари,вече и учителите както и държавните служители,че и много други !
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=4e14nl&f1=5
Коментар
-
Кое не е вярно ? Може би,че рекета,изнудването и принудителното даване и отнемане на блага не е държавна руска политика ?!!!
Да не се окаже,че не аз,а ти вярваш в Дядо Коледа ?
Понеже си дружка ще се съглася Дядо Коледа за теб,а Снежанка за мен хахахаха
Коментар
-
Успокой се и да ги изтрият ще ти отговоря ,вече прочетох въпроса ти В цивилизования свят има всичко естествено ,хората не сме различни по своята същност .Разликата е ,че това в руския свят е държавна политика и не се наказва,а в цивилизования свят ако те хванат ще ти съдерат четиристишието.
Не разбрах с какво лъжа за като за световно ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аааа,за това вече се плаща Вариантите си ги прави сам,аз показах само базата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
85 000 евро с ддс то ...давай вариантите да гледам ...
Коментар
-
Изпитваш ме май хахаха
Добре ето показвам нагледно обява за тристаен апартамент в кв. Витоша-София от 109 кв.м е с цена 69900 евро.Касиерката във Фантастико,получава 1200 лв. заплата,съпруга и работи в склада на компанията и разкарва стоките в магазините на веригата,та неговата заплата се движи м/у 1500 и 1800 лв.Двамата са млади хора и искат да си купят жилище ,е според теб не могат ли ? Не ми се споменава за заплатите на IT-та,лекари,зъболекари,вече и учителите както и държавните служители,че и много други !
Коментар
-
Дури не ме разсмивай.Продължавай да вярваш в Дядо Коледа.
Да не се окаже,че не аз,а ти вярваш в Дядо Коледа ?
Понеже си дружка ще се съглася Дядо Коледа за теб,а Снежанка за мен хахахаха
Коментар
-
Четеш ли какво пиша ? При положение,че го правиш,умееш ли да осмислиш прочетеното ?
Отговориш ли с да на двата въпроса,отговора ми е,че не мога да помогна да се научиш да разбираш за какво иде реч !
Написах ясно и да знаеш,че няма да повтарям или потретвам Правя последен опит
Навсякъде има опити за изнудване и рекет ! Хората сме еднакви за жалост и с добрите и с лошите си качества !
Разликата е ,че това в цивилизования свят се наказва когато те хванат,а в Русия е държавна политика !!!
Повече не мога да помогна за да осмислиш написаното
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Хайде сега руския свят е виновен- бе попитах те какъв с случаят с Безос- какво ми говориш глупости- изнудване ли е или не и къде се случва. Да не би да съм пропуснал че руснаците са го изнудвали
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Хайде сега руския свят е виновен- бе попитах те какъв с случаят с Безос- какво ми говориш глупости- изнудване ли е или не и къде се случва. Да не би да съм пропуснал че руснаците са го изнудвали
Отговориш ли с да на двата въпроса,отговора ми е,че не мога да помогна да се научиш да разбираш за какво иде реч !
Написах ясно и да знаеш,че няма да повтарям или потретвам Правя последен опит
Навсякъде има опити за изнудване и рекет ! Хората сме еднакви за жалост и с добрите и с лошите си качества !
Разликата е ,че това в цивилизования свят се наказва когато те хванат,а в Русия е държавна политика !!!
Повече не мога да помогна за да осмислиш написаното
Коментар
-
Успокой се и да ги изтрият ще ти отговоря ,вече прочетох въпроса ти В цивилизования свят има всичко естествено ,хората не сме различни по своята същност .Разликата е ,че това в руския свят е държавна политика и не се наказва,а в цивилизования свят ако те хванат ще ти съдерат четиристишието.
Не разбрах с какво лъжа за като за световно ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
да не говорим въобще и изобщо ... ново строителство , 90 квадрата , квартал средна хубост / по твой избор / , заплата ...също средна хубост ...айде топката е у тебе ...
Коментар
Коментар