Първоначално изпратено от И.Зверов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
Или най вероятно е виждал Германия през крив макарон, а тука списва за насъщния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
И аз не разбирам как се защитава държава намираща се на 4000 км. от Германия,освен ако майка ти или жена ти не са рускини
Относно бъдещата катастрофа в не изградения все още тунел ще оставя на теб да ни го разясниш и след време ,живот и здраве ще го коментираме случило ли се е или неГде нет вопросов - всегда есть ответ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Струва ми се че грешно си ме разбрала, не защитавам руснаците , които си имат своите трески за дялане, просто не ми е приятно да се хвърлят едни определения във въздуха- тези са корумпирани, тези са добри- ами дай факти- аааааааааа, вярвай ми
Коментар
-
Струва ми се че грешно си ме разбрала, не защитавам руснаците , които си имат своите трески за дялане, просто не ми е приятно да се хвърлят едни определения във въздуха- тези са корумпирани, тези са добри- ами дай факти- аааааааааа, вярвай ми
Разбери я, за първи път се среща със свободата. Крушиъс икспириънс...
Спомни се на 9-10 години, сигурно си бил същият?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
И аз не разбирам как се защитава държава намираща се на 4000 км. от Германия,освен ако майка ти или жена ти не са рускини
Относно бъдещата катастрофа в не изградения все още тунел ще оставя на теб да ни го разясниш и след време ,живот и здраве ще го коментираме случило ли се е или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
Мисля, че тази е от елитната част на комунягите, които винаги мимикрират към средата на силните.
Но, по некакво лошо съвпадение на нещата, семейството ѝ е изоставено от другарите да се оправя с дадени им само некакви си 100-200 хиляди долара народни пари.
Това е мое лично чувство, срещу което нищо не ми говори, че не е право.
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм разбирал как се коментира държава която е на 2000км от българия и се познава само по картинка. Защо не коментираш българската корупция, а си тръгнала да пишеш за руската- хайде подсказка- джи пи груп ще строи тунел- ами че те се оляха като изтрепаха 17 човека, как смяташ колко ще изтрепят в тунела
Относно бъдещата катастрофа в не изградения все още тунел ще оставя на теб да ни го разясниш и след време ,живот и здраве ще го коментираме случило ли се е или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеАз изпитвам съжаление , към хора които са се самозабравили и плюят там от където са пили.
Но такива нямат и понятие от хигиена.
Лошото е, че замърсяват жизнената среда на хората.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеИ ти ли стана част от намаляващото семейства на капитан грант ? И репресирана ли си била преди 10 ноември 1989 г или просто липсата на банани по магазините тогава се е отразила фатално на психиката ти?
Но, по некакво лошо съвпадение на нещата, семейството ѝ е изоставено от другарите да се оправя с дадени им само некакви си 100-200 хиляди долара народни пари.
Това е мое лично чувство, срещу което нищо не ми говори, че не е право.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар