Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Чакай чакй кой ти е казал че искам да живея като американец и европеец?И кой ти е казал че само американците и европейците взимат големи заплати.Първо това изобщо не е вярно.Ама изобщо.Не искам да превръщаме темата в политика.Как живее руският народ мен не ме интересува интересува ме как живе българският народ и за това не са ни виновни нито руснаците нито европейците нито американците.Дури казах ти живееш в някакъв свят в който всичко е подредено според някакви клишета за топло и студено хубаво и лошо но този свят не е в реалността а само в главата ти.Чичо на село кара москвич и зема 200 лева в София всички са умни богати красиви земат по 2000 лева.на Запад са още по умни и красиви там няма болести безработни бедни всичко е шест образование бе въобще фърст.В Русия са мужици не знаят да четат и пишат пияндурници нямат пътища умират от глад...Да де ама в реалността е по друго....Искам да се мери с еднакъв аршин.И никога няма да опрвдая убийци крадци бандити рекетьори видиш ли щото имали пари.За мен парите и имотите не са толкова важни неща.За мен са важни хората особено близките ми.Не може да се гради щастие върху нещастието на други хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Бате Пешо, нали не мислиш, че когато едно дете започне да се търкаля с рев насред супера, майка му трябва да го гали по главата ?! След като иска да порасне умно,работливо и креативно ще му се наложи да се учи ако не може с добро се налага и да се накаже. Така е с по по най
Мразиш европейците и американците,но искаш да живееш като тях и не твърди,че не искаш защото няма да ти повярвам Не харесваш крадците да те крадат,не искаш шведите да бият родителите ти,искаш да има хубави и уредени пътища,болници,села и градове,нали ? Е,там където не ти харесва е така и като капак възнагражденията са много високи и живота много спокоен и уреден. Найс, а ?
Обратно е положението с руския народ и като русофил не мога и не искам това да се случва на тези хора !!!
Защо да не може да кажем на някой който иска да разцепи държавата в която живее,че е сепаратист ?! Можем и е точно такъв ! Как ще наречем хора,които искат да отцепят Източна България ?! Пу-пу пепел ми на езика !!! Никой не бие жълтите жилетки когато не трошат магазини,коли и т.н.,отделно не са толкова много колкото си мислите да ти кажа Нека да протестират мирно и кротко и никой няма да ги закача.
Коментар
-
national power - да ама тези днешните в Кремъл са много прости, най простите в Русия са в Кремъл. Ти да дадеш на Тръмп пари и сега иска да им вземе и петролните пазари, ами като са тръгнали да дават да му дадат всичко. Знаеш ли колко е кофти за нас да станем пазар на американски петрол а може и газ, ще ни направят климата като на Аляска. Тъпите немци трябва да се откажат да им продават коли, французите почти нищо не им продават.D.Y.F-091066
Коментар
-
Дури ама не може така бе мила.Не може когато става дума за наште ама хора сме слаби сме има го и при нас да се мрънка с половин уста а когато става дума за Русия да се нахвърляме като зли насъскани кучета.Критерият трябва да е един и фактите да се коментират по един и съши начин.Не може Каталуния да са сепаратисти и нам кви си а на другите места диктатори.Не може да признаваш един самозванец за законен Президент а да биеш жълтите жилетки.Това не е цивилизация....Пак повтарям говорим високопарни приказки за човешки права и право на самоопределение на народите ама само когато ни изнася когато не ни изнася друго.Не може Франция и Германия винаги да са отгоре винаги законите и правилата в тяхна угода те да ни поучават да ни разрешават да се държат с нас от позицията на по по най....Не може.
Мразиш европейците и американците,но искаш да живееш като тях и не твърди,че не искаш защото няма да ти повярвам Не харесваш крадците да те крадат,не искаш шведите да бият родителите ти,искаш да има хубави и уредени пътища,болници,села и градове,нали ? Е,там където не ти харесва е така и като капак възнагражденията са много високи и живота много спокоен и уреден. Найс, а ?
Обратно е положението с руския народ и като русофил не мога и не искам това да се случва на тези хора !!!
Защо да не може да кажем на някой който иска да разцепи държавата в която живее,че е сепаратист ?! Можем и е точно такъв ! Как ще наречем хора,които искат да отцепят Източна България ?! Пу-пу пепел ми на езика !!! Никой не бие жълтите жилетки когато не трошат магазини,коли и т.н.,отделно не са толкова много колкото си мислите да ти кажа Нека да протестират мирно и кротко и никой няма да ги закача.
Коментар
-
Бате Пешо,писах за държавна корупция .Преди това написах защо хората сме такива и защо все още няма нищо по-добро от демокрацията.
Наистина няма да се повтарям и да пиша като много тук едно и също,това обижда интелигентността ми !
Не забравяй,че когато сочиш лошите качества на някой,същите лоши черти у теб не стават нито по-добри,нито по-малко лоши
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Кой ще се върне в Б-стан бре, при ромчетата и дърти комунета? Където средната заплата е колкото социала в белия святLast edited by RUBLA; 13.02.2019, 10:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Кажи и да не си губи времето и парите ти за висше в Германия ...все едно няма да остане да живее там ...ако иска да живее като нормален човек . Все едно като се върне в България ше и трябва всичко друго но не и висше от Германия ...освен ако не завърши медицина.Last edited by RUBLA; 13.02.2019, 10:42.
Коментар
-
Я вземи да ми обясниш къде Сименс не е хванат в подкупи и рушвети?И да питам кой мами с газовете на колите немците или руснаците?Осъден да има?
Наистина няма да се повтарям и да пиша като много тук едно и също,това обижда интелигентността ми !
Не забравяй,че когато сочиш лошите качества на някой,същите лоши черти у теб не стават нито по-добри,нито по-малко лоши
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Добро образование и западна европа не могат да съществуват в едно изречение- това е нон сенс. Дъщеря ми учи тук- в Германия и виждам разликата много добре, дори и тя я вижда и го обяснява на приятелките си - говоря за средно образование- сега е първи курс и ще мога по късно да споделя и за висшето
Коментар
-
Ама разбира се,че ще ме гоните от тема в която не ви харесва да се дискутира корупцията в Русия или защо социализма фалира
Нямам нищо против да се "излагам" дискутирайки тези проблеми !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
Ами защото зная руски и се гордея с това.Но ако знаех турски бих се гордял не по малко.Не че ще ме разбереш.
Коментар
-
Нямам проблеми със социализма освен моралното ми отвръщение от него Фатално на нечии психики се отрази свободата на мисълта и невъзможността да се дерибейства над голям кръг хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
Ами защото зная руски и се гордея с това.Но ако знаех турски бих се гордял не по малко.Не че ще ме разбереш.
А относно еврейското "Йезавел" - пак гордост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнениеЙезавел, защо подписът ти е на руски език?
Съчетанието ми говори за руска еврейка?Где нет вопросов - всегда есть ответ.
Коментар
Коментар