Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ха ха ха самопровъзгласилите се за умни образовани и цивилизовани могат само да ме разсмиват нищо повече..Изкачила се е България в мизерията не всики българи живеят в Оборище земи се осъзнай.Я иди го обясни това на пенсионирна учителка с 207 лева пенсия...Работила 30г родила и отгледала две деца с висше образование едната учителка а другия истински лекар.Иди и говори за благоденствие жизнен стандарт и растеж....Ти живееш в некой друг свят не в реалния.
https://www.prosperity.com/rankings?...98G70et2tG4wEo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не ! Нахално и то много нахално да правиш свободни съчинения какво съм учила или не при положение,че нищо не знаеш за мен ! Какви са родителите ми и каква политическа нагласа имам ! Културно ще направя забележка да не се опитваш да се излагаш с безпочвени опити за глупави анализи по мой адрес !
Ясно ?!!!
Коментар
-
Отново ще те попитам,а ти като "баеш" само ,че не те интересува как живеят умните,образовани и цивилизовани хора защо си мислиш,че другите ги интересува ?!!!
Може и да искаш да живееш зле,но хората по целия свят искат да подобрят жизнения си стандарт колкото и да не ти се вярва. България,тази година се изкачи с пет места нагоре в класацията по жизнен стандарт и това е чудесно защото означава по-добър и по-сигурен живот на българите или и това е лошо според теб ? Не се опитвай дори да ме засегнеш на тема имоти в тази тема защото засягаш и себе си,както и децата си !!!
Колкото повече страни живеят добре в света,толкова и самият свят ще става по-сигурен ама и това е лошо,а ?
Коментар
-
Е баш ти да ми обясняваш колко греша много ще е нахално.Права си ама в некой друг живот не в тоя.Нагледал съм се на прави които си мислят че мъката и болката са за другите.....Така че нищо ново под Слънцето
Ясно ?!!!Last edited by Dury; 14.02.2019, 15:12.
Коментар
-
Да,всички виждаме тази красота неземна построена в изброените от теб квартали Моля те,я малко по-сериозно ! Защо да не погледна снимки и от бомбандировките на Варна и Балчик ,а ? Може да не е лошо да погледам и снимки от концлагерите в България ,какво ще кажеш ? Обаче гордо във веки град на Родината ми има хиляди паметници на виновните за това ,че и в центъра на столицата ни !!!
Коментар
-
Не знам какъв отговор очакваш и на кой въпрос,ти въпроси не задаваш само ми обясняваш колко не съм права ама защо не съм сам не знаеш.
Това после което си написал да ти кажа си надминал и Кретена, по съчинения и безмислици Мислиш ли,че ще седна да ти се обяснявам колко грешиш ?! Няма защото сам знаеш,че съм права и ,че си написал едни големи глупости ! Интересното обаче в случая е не друго ,а това,че правиш опит да обидиш опонента си с това което всъщност сам си бил и това се вижда от километри !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Добре де. Строиха социализма и крайната цел е била комунизъм. Нали, като най висша форма. Провалиха се. Сега либерастите пак искат да докарат до комунизъм. Това е повече от ясно. И нямаш ли малко съмнения за бъдещето. Държиш се като активистка строителка на хаимбоаз, там преди 50 години. Пламенна и убедена. Аз примерно много обичам да се ползвам от технологиите, обаче нямам никаква надежда за бъдещето, ако така продължават нещата с пустата му либерастия.,
Коментар
-
Пак няма отговор на въпроса а типична евроатлантическа дришня.Във всеки случай най иновативната държава не е САЩ нито страна член на ЕС.Тука сте неколко промити мозъка дето е безсмислена всякаква комуникация с вас.Човек по скоро ще обори Радио София отколкото вас.Но освен една сляпа вяра в медийни чекии и холивудски бичкии друго нямате.Дури съмнявам се изобщо че си завършила физика...Съмнявам се в много неща и едното е че до 10 ноември си била комсомолски секретар отряден председател и партиен член.Громяла си империалистите и си писала за Ленин Сталин и Г. Димитров пламенни речи.И това че живееш в най комунистическата част на София го доказва.А след 10 ноември всичките неуспели натегачи станахте седесари антикомунисти и почнахте да громите комунизма и Русия.Е пак нема да ви се получи ма вие си знает.Само ставате за присмех и бъзици
Това после което си написал да ти кажа си надминал и Кретена, по съчинения и безмислици Мислиш ли,че ще седна да ти се обяснявам колко грешиш ?! Няма защото сам знаеш,че съм права и ,че си написал едни големи глупости ! Интересното обаче в случая е не друго ,а това,че правиш опит да обидиш опонента си с това което всъщност сам си бил и това се вижда от километри !!!Last edited by Dury; 14.02.2019, 14:47.
Коментар
-
Хахаха ,какво искаш да ти напише човек след като не знаеш коя е най-технологичната и иновативна държава в света не знам ?!!!
- 1 like
Коментар
-
И какво направи социализма с тази имагинерна принадена стойност ? Направи едно голямо нищо,но с няколко зрелищни фалита докато и самия той не се скапа !!! Високите данъци дали е липса на задължение към обществото ? Не мисля така
Коментар
-
За тея дето казват че сега не може да се боядиса това дето е построено по соца. И сега се строи и АМ Хемус ще стане готова скоро. На снимките се вижда какъв е терена и че това не е точно фасулска работа като тука по равното АМ Тракия и АМ Марица.
https://www.youtube.com/watch?v=qHUa_9sKwPI
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеnational power - гледам проблясъци по отношение на ББД, ама какви стотици левове ББД спрягате то ББД е колкото да си купиш днес нещо да сложиш в стомаха и един хляб и едно мляко стигат подарък, а млякото и хляба на валят от небето защото някой се труди да ги добие и това е достатъчно голям подарък. Стига сте въдили тия цигани..аман вече, от 80-та година ги почнаха с привилегиите и няма спиране.
ще се плащат по-малко пари от бюджета при сегашната система и няма да има значение дали си циганин или нециганин... освен това ББД не е привилегия, защото ВСИЧКИ ще имат това право... финландците направиха експеримента погрешно (додоха им прекалено много пари) и затова резултатите са негативни...Location: Terminal Island
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Хахаха ,какво искаш да ти напише човек след като не знаеш коя е най-технологичната и иновативна държава в света не знам ?!!!
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПри капитализма по-голяма част от т.нар. принадена стойност се реинвестира в разширяване на производството и R&D
Затова и растежът там за 300г. капитализъм е смайващ
Между другото точно това става и в Китай сега. Както казва Тодор растежът там идва от частния сектор
Коментар
Коментар