Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли социализмът да създаде по-бърз растеж от "капитализма"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Аз не ти казвам, че имам готов такъв. Нека е рожба на всички и да е майтапчийски.
Коментар
-
Да, де теорията за катаклизмите. Какво да ти кажа там съм лек скептик. До 2025 г. ако нищо не стане спете спокойно деца. Те и нашите врачки са казали до 2022 г. всички да сме в България и да си налягаме парцалите
Дет викаше кой беше...Вози се в първа класа ...щото иначе децата ти ще се возят в първа класа))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
То всичко може...мен ме интересува кво е....а не кво може да е...)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАми дай проекта да го видиим това го разбрах...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеОня ден....на Гергьов ден...бях с тоя....Стойчо Керев...дет води онова предаване Въпрос на Гледна точка ли беше...за конспирациите + че води лекции се оказа в цяла българия за конспирациите....та той каза...че под йелоустоун имало такъв вулкан ли лава ли...газ ли ...забравих че ако избухнело...освен Щатите може и земята да я нямало...ама за щатите било сигурно.
Я да питаме позната на Пирамид някакви вълни засича ли ...че да да знам да шортваме ли?)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
То земната решетка може , да е вплетена в други по-големи или по-малки решетки. И работата става дебела. Пък и земната решетка , може да е не съвсем решетка , а да има доста по - сложна форма.
Коментар
-
Цитира моя пост, в който предлагам да си измислим и спретнем и ние някакъв форумен проект, защото бидейки всички скрити лимонки имаме капацитет да го направим и да се позабявляваме. Още повече, че темата е в раздел “Отдих и развлечения” и вчера ни се скараха да не говорим за политика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПичът е нещо като геофизик или подобно. Веднъж беше ми заобяснявал, ама бях на работа, и трудно се концентрирах.
Коментар
-
Чатнал е земната решетка . Това е за разбирачи като 77 .
Я да питаме позната на Пирамид някакви вълни засича ли ...че да да знам да шортваме ли?)))
Коментар
-
“Скрити лимонки” е термин на моя учителка. Така ни наричаше химичката преди да направим поредната дивотия .
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Цитира моя пост, в който предлагам да си измислим и спретнем и ние някакъв форумен проект, защото бидейки всички “скрити лимонки” имаме капацитет да го направим и да се позабявляваме. Още повече, че темата е в раздел “Отдих и развлечения” и вчера ни се скараха да не говорим за политика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНищо.
Първо нямам идея що съм senior след като съм от две три години....тук и то не за чак толкова много. Второ нямам идея за къв проект става въпрос...и Трето...кво общо има Алонсо за кво шашкане става въпрос...и кво общо има със скритите лимонки + кои са те....
Така че простичко нищо не разбрах))
Коментар
Коментар