IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дискусията за оня турчин, дето ни нарекъл изроди, ме сети за един виц...
    Значи - СССР, 1978-а главният редактор на един московски вестник се сетил, че се навършват 60 години от първият ленински съботни-и-ик... Извикал едно младо репортерче и му дал задача - да намери участници или свидетели в този легендарен и първи съботник... Момчето се хванало за главата - та това било преди 60 години !!! Мотал се тук, питал там, търсил - няма и няма !!! По провинцията ходил по дирите на некъв старик - участник в първият съботник - намира дома му в Подмосковието - ама старикът се смряскал преди седмица... Отчаян хваща влакът за Москва, идващ чак от дълбините на Сибир и... попаднал в едно купе с трима грохнали старци, без зъби и с дълги до коленете бели бради... Кльопнал се отчаян на пейката и след около 18 меинути единият дядка го заговорил:
    - Кво си увесил нос, младеж?
    Така и така, репортерът обяснил...
    - Е-е-е... - погладил брадата си дядката - Ние бяхме там с тия дядовци... да, да, не сме участвали, но бяхме...
    Репортерчето плеснало с ръце, подскочило и извадило бележникът си.
    - Разкажете ми, моля ви !!!
    - Значи - подхванал старичокът - беше една събота, сутринта... Бахме си намерили с Коля и Вовка - ей-тия двамата, едно шише спирт и излязохме извън градът да го изсмуче-е-ем... Пиехме си доволни и щастливи от животът, ама по едно време некви хора с брадви и кирки и лопати взеха да се мотаят наоколо... Пием си ние, седнали под едно дърво, ама по едно време дойде един човечец, дребен такъв, плешив и с брадичка и вика:
    - Другари, ние тук полагаме доброволен труд за да изградим социалистическата ни родина !!!! Това дърво ни пречи и трябва да го отсечем !!! Бихте ли се дръпнали?
    Спогледахме се ние с Вова и Коля, мислим си - работят хората - като не помагаме, поне да не пречим... Станахме и седнахме под друго дърво и пак нагънахме бутилчицата...
    Да, ама след малко пак идва оня, дребния човечец и мармори:
    - Другари - и това дърво трябва да се отсече... ако обичате, айде седнете другаде !!!
    Мене малко ми кипна, мамчето ми, дума да няма, ама Вова, нали е добродушен ме дръпна :
    - Хайде, Ваня, да не пречим на хората, да отидем под другото дърво хей там...
    Преместихме се пак, ама след малко пак идва оня с брадичката и пак:
    - Отместете се, другари, не виждате ли, че ни пречите?
    Понеже ни беше писнал, ние го наругахме както си му е редът и го пратихме по дяволите. А дребният не взе да спори с нас, ами се обърна и се разкара... Да, ама тъкмо ударихме по още две-три глътки и ето - идва друг човек - също плешив и с малки очилца... а с него - пет момчета с винтовки...
    - Я-я, граждани - каза очилатият - я, елате с мен ако обичате...
    Насочила момчетата винтовките и ние, щем не щем - тръгнахме...

Старецът млакнал и се загледал тъжно през прозорецът на влакът.
    - И какво стана ? - запитал плахо младият репортер.
    - Ами... нищо - промърморил старецът - ей-го на, сега се връщаме...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ама и аз след 4 минути почвам да спя-я...

Коментар

• Imp mai samo s teb sme tuk,a?

Коментар

• И на това е способен!

Коментар

• Иеееееее да видим колко беройци има на борсата.Ма кви ги мисли тоя Банев остава и да го направи.То поне на Берое няма кво де източи освен ако не си присвои стадиона и всичко около него.

Коментар

• http://www.focus-sport.net/news.php?...781&group_id=1
              Това е! Пакл ще се напечлиме! Банев изби рибата!!!!!

Гответе се.

Коментар

• за мен най-чисто си остава втората дисциплина да е стрелба
                (по противника ... разбира се)
                ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• То добре, че не са включили и спортно гребане в процедурата - като изиграят и шаха да почнат да се млатят и с гребла!

Коментар

• Ми да го организираме, а? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                      Да, виж линка.

Това ако започнат да го практикуват в градинката пред театъра - ще падне голямо шоу, а и залозите ще са интересни ...

Коментар

• Да, виж линка.

Коментар

• Хе-хе, неграмотен, това вярно ли? :-)

Коментар

• http://dnesplus.com/publication.asp?pubid=100101

Първият европейски шампион по шах-бокс е българин
                            8/10/2005 14:58
                            Българинът Тихомир Тичко "Тигъра" стана първият европейски шампион по шах-бокс, побеждавайки в спора за титлата в Берлин немеца Андреас Шнайдер, известен с прозвището "Страшния съд".

В този нов спорт противниците се боксират 2 минути, след което сядат потни на дъската с шалчета около врата и играят 4 минути шахмат. За евротитлата се играе в 11 рунда - 6 шахматни и пет боксови. Шнайдер беше равностоен на нашия на ринга, но 26-годишният Тихомир го принуди да се предаде на шахматната дъска в 9-ия рунд, 20 секунди преди изтичането на времето.

Мачът беше организиран от Световната организация по шах-бокс. "Бях много любопитен", каза 30-годишният Тобиас Грис, който наблюдава двубоя. "Това е една от най-необичайните комбинации, така че ми беше интересно да видя как тези напълно контрастиращи игри могат да се обединят", каза още берлинчанинът. Информацията е на БГНЕС.

Коментар

• Марионетка на годината, че евентуално и на 4 години ще е, но все пак темата е fun, така че нека е мъж на годината.

Коментар

• zaslujawa da stane maj-uretka na godinata!Ni6to powe4e.
                                Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

Working...
                                X