"ПАКОТО" :P
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
-
Negramoten
Обява във Вашингтон поуст:
Заменям 200 килотонна атомна бомба за икономист със същтата разрушителна сила.
Коментар
-
Negramoten
Тази седмица ще трябва да върнем часовниците с един час назад, а часовника, който отброява дните до влизането ни в Европейския съюз с една година назад...
Коментар
-
има два дни до изборите, ето и един 'виц' - който иска да се смее, които иска да плаче
-------
Вървял си един милионер и по едно време гледа пред него едно куцо куче.
- Здравейте, г-н милионер!
- Здравей, куцо куче!
- Как сте, г-н милионер?
- Добре съм, куцо куче. Ти как си?
- Добре. Утре ще участвам в състезание по бягане и ще спечеля.
- Как ще спечелиш, бе, куцо куче, нали си куцо?
- А бе, ще спечеля бе, г-н милионер, сигурен съм. Можеш да заложиш на мен.
Естествено милионера не повярвал на куцото куче и си продължил по пътя. Вечерта като се прибрал и заспал, сънувал как куцото куче печели състезанието. На сутринта като станал отишъл и заложил всичките си пари на него.
Състезанието започнало. Куцото куче стартирало последно. Минала една обиколка - куцото куче - последно, минала втора - куцото куче пак последно,...
И така куцото куче завършило последно. След състезанието милионера отишъл при куцото куче, умирайки от яд че е загубил всичко и дърпайки си косите. Едвам с последни сили успял да промълви:
- Какво стана бе, куцо куче, нали беше сигурно, нали щеше да спечелиш, какво стана?
- 'Ба ли му майката к'во стана!ПРОСПЕРИТЕТЪТ Е ДЕЛО НА СВОБОДНИЯ ЧОВЕК, КОЙТО ЗНАЕ И УМЕЕ
Коментар
-
еееех , поздно товарищи, поздно. (днес е 26.10.2005 - следобед )
http://lenta.ru/news/2005/10/26/sale/
Коментар
-
Сергей Станишев трябвало да отиде на предизборна среща в Люлин с таксиметрови шофьори. Излязъл той от Позитано 20, махнал с ръка и спрял едно такси. Разбира се, шофьорът веднага го познал и докато пътували за Люлин, се завързал непринуден разговор. Когато пристигнали, таксиметровият брояч показвал точно 5 лева. Станишев излязъл от таксито, дал на водача 2,50 и му казал:
- Айде. Лека и спорна.
- Другарю Станишев - извикал водачът. - Чакайте, вие ми давате само половината пари!
Станишев се обърнал и казал:
- А бе човек... Нали и ти се вози с мене!ПРОСПЕРИТЕТЪТ Е ДЕЛО НА СВОБОДНИЯ ЧОВЕК, КОЙТО ЗНАЕ И УМЕЕ
Коментар
-
комшийски
Пътуват сърбин и сръбкиня (непознати) в едно купе на влак. Сърбинът гледа, гледа и по некое време пита:
- От Београд сте?
Сръбкинята: - Нье сум.
Онзи пак: - От Ниш сте?
Сръбкинята: - Нье сум.
Мъжът пак: - От Нови Сад сте?
Жената: - Нье сум! Защо?
А бре, сум та йебал негде, ама незнам дека...
Коментар
Коментар