Bобане страшно е ескимоския лов. А тя Петя по мачовете не ми е направила впечатление да и е неприятно от подмятания. Даже съм я виждал да се "задява" с полицайте. Иначе си е доста грозна горката, без да казвам че е виновна с нещо за което.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Момчета, не се притеснявайте за мен - в нормите съм !!!
Никола, спортувам активно, спокойно!
Аз не съм от тези, дето се засягат. Просто се зачудих на човека, измислил въпросния бисер/виц. Сигурно е тинейджър с незадоволени сексуални мераци, който ...
харе няма да продължавам, щото това си е мъжки форум и може да ми се ядосате ... :lol: :lol: :lol:
Харе, със здраве,
кой каквото му е смешно, т'ва да чете.
Коментар
-
Понеже днес съм по-свободен...а и в доста добро настроение.....ще се опитам да скандализирам някои хора със консервативно възпитание....иначе аз паднах от смях..........
http://flashe.rajsmichu.cz/0/jak_lovi_eskymaci_.swf
Коментар
-
Anton Chigurh
Според мен само дебелите дами се обиждат вместо да спрат да папкат и след работа да потичват по 30 мин. Хехе
Коментар
-
поручик Ржевски и недомлъвките
На един бал Наташа Ростова отишла при поручик Ржевски и му казала:
Поручик, хайде да играем на недомлъвки! Например аз ще ви кажа: "Поручик целунете ме по лявата р..." - и вие веднага ще се досетите че аз искама да ми целунете лявата ръка! Хайде да опитаме!"
Така и направили - поручика галантно целунал ръка на Наташа, след което тя му казала:
"Хайде поручик кажете сега вие една недомлъвка!!"
Поручикът дълбоко се замислил, засукал хусарския мустак и казал:
"Наташа, голубчик хванете ме за ....хусарския с две р..."QUIS TESTICILLOS HABES, HABES CARDIA ET CEREBRUM
Коментар
-
Имало едно време един шеф, които не обичал дебеланите.
Всяка дебела жена в екипа му била подлагана на тежки унижения.
Един ден той назначил една много кадърна, но ненадмината по килограми репортерка. Хората не спирали да и намекват, но тя не се вслушвала в думите им. Един ден шефът отишъл до кабинета и и рекъл:
“Назначих се, защото си много кадърна, имаш големи цици, но трябва да отслабнеш.” Петя ( името на въпросната репортерка ) си била малко инат и не се вслушала в думите на шефа си.
Сашо се разтревожил и обявил : Които помогне на Петя ще бъде богато възнаграден – ще сподели шефското ми място.
Идвали хора със сложни диети, други я съветвали за клиника за премахване на тлъстините ...
Уви.
Тогава пред Сашо се появил млад мъж и казал :
“Бат Сашо честити, ако всички можеха да я помпат повече, Петя нямаше да е толкова дебела.”
Сашо разбрал поуката и заповядал репортерката да стане достъпна за всички. И и го вкарвали дълго и щастливо.
И аз бях там, и аз го вкарвах.
sLIVATEL
Коментар
-
рекламата е на сръбски
В Београд имаше завод за каучукови изделия,основан от Тито и именуван "Партизанка" (на името на героините от партизанското движение):
"Жени,сакате ли муже да ви клеца и да немате деца,купите си куробранка марка "Партизанка"
(реклама за презервативи)Не препоръчвам никому нищо.
Коментар
Коментар